سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تاپیکی که از آن انرژی مثبت می گیرید
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خانم دکتر معاون عزیز
از همین حالا تبریک میگم بهتون.10_00410_004
از بس که امروز موج مثبت فرستادم خسته شدم.63
چقدر شیرینی باید به ما بدید شما35
یکی از فانتزی هام اینه که خانوم دکتر کلی درس بخونند اینجوری A00 (20) و بعد دکتراشون رو که گرفتن ، تو حرفه ی خودشون نتونند کار پیدا کنند ، بعد غمگین و افسرده و دپرس بیان اینجا از ما مشاوره بگیرن منم بگم خانوم دکتر ، یه مطب باز کن . خانوم دکترم هم بگه وا من که پزشک نیستم 4fvgdaq_th. منم بگم به کاری که میکنی ایمان داشته باش برو جلو و مطمئن باش موفق میشی و کلی حرف انرژی زا و فمینیستی و بار مثبت دار دیگه به سبک مرحوم مغفور ادلف هیتلر 129fs3867689.
بعد خانوم دکتر هم برن یه مطب باز کنن و شروع کنند طبابت در باب تفکرات افراد و اینجوری تفکرات منفی رو بگیرن ، حسابی بچلونن و تبدیل کنند به تفکر مثبت و خیلی وضعشون خوب بشه ، بعد یه روز هم که من مریض میشم A00 (23) میرم پیششون تفکر مثبت پیدا کنم ، امپول اشتباه واسه من تجویز کنند و منم گَلبم بگیره و جان به جان افرین تسلیم کنم و برم تو افق محو شم واسه همیشه Big Grin
شما استثنایی و بی‌نظیر هستین ! مطمئن باشید که راه موفقیت شما رو صدا میکنه ! همه چیز عالی تر از حتی تصورات ما پیش خواهد رفت .
موفقترین باشید
تو بزرگی و در آئینه کوچک ننــمایی

وسعت روحتان بی انتهاست
توانایی های ناشناخته بسیاری دارید
پنجره های اندیشه تان را به وسعت نامحدود موفقیت باز کنید و از بادهای آزاردهنده نترسید .
شما می توانید ، همه چیز را در تسلط خویش داشته باشید .

شما بزرگید ، برای دیدن تمام قد خود به عقب نروید ، فقط روبروی آئینه ای بزرگتر بایستید .

بگذارید بدون ترس وسعت اندیشه تان بال و پر بکشد و به دوردستهای موفقیت پرواز کند .

دکترا- فوق دکترا - و......
شما به آنچه بخواهید خواهید رسید .
چون وجود گرانقدر و بارزشی دارید ، شما اندیشه های بزرگی دارید با اراده ای بزرگ.
دوستان از همه انرژی مثبت هاتون بی نهای سپاسگذارم
امروز کنکور را عالی دادم.
مطمئنم که قبول می شم. منتظر نتیجه تابستون هستم.
تابستون همتون مهمون من یه نهار خیلی توپ Smile
خب بسه ديگه برا خانوم معاون
فكر كنم كه امتحان شون رو دادند. انشالا كه قبول ميشند و يك شيريني خوب هم به همه ما ميدند.ولي فكر كنم اگر قبول بشند ديگه انجمن نميان(بخاطر شلوغ شدن وقت روزانه)

حالا بريم سراغ بقيه افراد. اونايي كه انرژي مثبت ميخوان اسم نويسي كنند كه عقب نمونن.
اوليش خودم
دوستان يك مانع كه جلوي كارم رو گرفته بيماري بي حالي هست كه هميشه همراهم هست كه متاسفانه هر روزم يك چيز جديد بهش اضافه ميشه.و كلي مورد ديگه
در موردش حرف نميزنم چون بهش توجه نميكنم.

خودم شروع ميكنم
من خوبم-سرحالم.پر انرژي

منتظر انرژي مثبت شما هستم كه انشالا بهتر بشم.
(03-08-2013 06:53 PM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان از همه انرژی مثبت هاتون بی نهای سپاسگذارم
امروز کنکور را عالی دادم.
مطمئنم که قبول می شم. منتظر نتیجه تابستون هستم.
تابستون همتون مهمون من یه نهار خیلی توپ Smile

من ميام اگر خدا بخواد
قبول ميشيد.
البته به شرط جوجه كباب و پسته
آقا سجاد برای شما انرژی مثبت می فرستیم از امشب تا فردا صبح که از خواب بیدار شدید انرژی وصف ناشدنی وجود شما را فرا بگیره و چنان قدرتی پیدا کنید که دیگه بیماری توش دیده نشه
همه با هم برای آقای ایده انرژی مثبت می فرستیم
مریم آبجی خیلی خوشحالم شدم
.
.
.
.
.
.
.
من فردا قراره برا بازاریابی یه محصول برم......

انرژی مثبت فوق العاده زیاد میخوام......

منتظرما......
(03-08-2013 06:53 PM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]تابستون همتون مهمون من یه نهار خیلی توپ Smile
خانم دکتر با با این قسمت بیشتر کار داریم

ازالان برنامه تابستون رو ردیف کن که سرموقع برسم3535
(03-08-2013 07:38 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]مریم آبجی خیلی خوشحالم شدم
.
.
.
.
.
.
.
من فردا قراره برا بازاریابی یه محصول برم......

انرژی مثبت فوق العاده زیاد میخوام......

منتظرما......
برای داداش مهدی هم همه دوستان گروه پشتیبان دست به کار بشید فاز مثبت انرژی گوله وار بفرستید که این مرد بزرگ انجمن هم موفقیتش فردا تزمینه

مهدی شما فردا با یه لشکر بزرگ داری می ری سر پروژه پس محکم و موفق باش!12_00212_002
لینک مرجع