سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تاپیکی که از آن انرژی مثبت می گیرید
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
خوب خوب ماشاله چه رونقی گرفت گروه پشتیبان Smile

امشب کیا برای پشتیبانی تو نوبت هستن؟؟
کسی انرژی نمی خواد؟؟
(03-10-2013 01:51 AM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]
گروهـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــان به صفـــــ .... ــــــ .... صفــــ....ـــــ ...

داوشتون انرژی مثبت میخواد خیلی هم فوری

به صف شید برام انرژی بفرستید لطفا

فردا قرارداد کاری مهمی دارم

الــــــــــــــــــ .......ـــــــــبـــ......تـــــــــــ......ــــــــه

مطمئنم که گرفتمش
مطمئنم که در بهترین حالت هم گرفتمش
و مطمئنم که در تناژ بسیار بسیار بالا هم گرفتمش
و مطمئنم هزاران هزار هزار هزار میلیون میلیارد بیلیارد تیلیارد تومن هم سود کردم

دوستان این تن بمیره امشب انرژی هاتون رو به من اختصاص بدید
خیلی مهمه به جان خودم

پ.ن : هدف از نوشتن این پست دادن شیرینی ( ترجیحا جوجه بروسلی با چلو ساده ) به شما و مشارکت شما در موفقیت بنده هست ، وگرنه این مجهول الحال ( یعنی خودم ) همواره به پشتوانه ی کائنات موفق و موفق و موفقتر بوده هست و خواهد بود

هیچوقت یادم نمیره چهار اثر اسکاول شین یه قسمتش نوشته بود وای به اون روزی که دو نفر با هم متحد شنچیزی نیست که نتونن بهش برسن .
الان شده حکایت ما .
دوستان با افتخار میگم ، انرژی های مثبتتون تقریبا جواب داد . به یه موفقیت عظیم رسیدیم یعنی داریم میرسیم اما شما بگید رسیدیم.12_002
من و یکی از اعضای خوب انجمن .
Big Grin اما هنوز کافی نیست و باز هم انرژی میخوام Big Grin
Big Grin زیاد هم انرژی میخوایم Big Grin
Big Grin بسیار زیاد هم انرژی میخوایم Big Grin
Big Grin بسیار بسیار زیاد هم انرژی میخوایم Big Grin
دوستان خواهشا حالا ما رو تجسم نمیکنید ، خودتون رو تو جشن موفقیت ما در حال کیک خوردن تجسم کنید
25r30wi
(03-10-2013 02:06 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]
(03-10-2013 01:51 AM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]
گروهـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــان به صفـــــ .... ــــــ .... صفــــ....ـــــ ...

داوشتون انرژی مثبت میخواد خیلی هم فوری

به صف شید برام انرژی بفرستید لطفا

فردا قرارداد کاری مهمی دارم

الــــــــــــــــــ .......ـــــــــبـــ......تـــــــــــ......ــــــــه

مطمئنم که گرفتمش
مطمئنم که در بهترین حالت هم گرفتمش
و مطمئنم که در تناژ بسیار بسیار بالا هم گرفتمش
و مطمئنم هزاران هزار هزار هزار میلیون میلیارد بیلیارد تیلیارد تومن هم سود کردم

دوستان این تن بمیره امشب انرژی هاتون رو به من اختصاص بدید
خیلی مهمه به جان خودم

پ.ن : هدف از نوشتن این پست دادن شیرینی ( ترجیحا جوجه بروسلی با چلو ساده ) به شما و مشارکت شما در موفقیت بنده هست ، وگرنه این مجهول الحال ( یعنی خودم ) همواره به پشتوانه ی کائنات موفق و موفق و موفقتر بوده هست و خواهد بود

هیچوقت یادم نمیره چهار اثر اسکاول شین یه قسمتش نوشته بود وای به اون روزی که دو نفر با هم متحد شنچیزی نیست که نتونن بهش برسن .
الان شده حکایت ما .
دوستان با افتخار میگم ، انرژی های مثبتتون تقریبا جواب داد . به یه موفقیت عظیم رسیدیم یعنی داریم میرسیم اما شما بگید رسیدیم.12_002
من و یکی از اعضای خوب انجمن .
Big Grin اما هنوز کافی نیست و باز هم انرژی میخوام Big Grin
Big Grin زیاد هم انرژی میخوایم Big Grin
Big Grin بسیار زیاد هم انرژی میخوایم Big Grin
Big Grin بسیار بسیار زیاد هم انرژی میخوایم Big Grin
دوستان خواهشا حالا ما رو تجسم نمیکنید ، خودتون رو تو جشن موفقیت ما در حال کیک خوردن تجسم کنید
25r30wi

خداییش تجسم این یکی راحتتره .چشم
(03-09-2013 12:33 AM)Delta.H نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان مهربان
برادر بیمارم را از یاد نبرید
خواهش می کنم برای شفایش دعا کنید و انرژی بفرستید مطمئنم خیلی تأثیر دارد.
از همه عزیزان ممنونم
دلا بسوز که سوز تو کارها بکند دعای نیم شبی دفع صد بلا بکند
صبح که با صدای اذان برای خلوت با خدای خود بیدار شدیم جهت شفای برادر آقای سلمانپور دستها را به آسمان بلند کنیم.
دوستان همه منتظر باشید که فرداشب خبرهای خوبی از آقای Delta.H در مورد برادر عزیزشون بشنوید
آقا سبحان، فردا مبینمت که قهقهه زنان و با شور و هیجان در حال نوشتن پست در مورد کسب موفقیت در بستن قراردادتون هستید
آقا سبحان با وعده کیک و شیرینی در یفر اصفهان ما برای شما شروع به دادن انرژی می کنیم
شما که دیگه خودت استادی و اون طرفا را قورت می دی با صحبتات و معجزه کلامت
فردا روز بسیار خوبی واسه بچه های انجمنه
همه حال دل و جسمشون عالیههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی​یییییییییییییییی
(03-10-2013 11:40 PM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]آقا سبحان با وعده کیک و شیرینی در یفر اصفهان ما برای شما شروع به /انتقال قوه/ می کنیم
شما که دیگه خودت استادی و اون طرفا را قورت می دی با صحبتات و معجزه کلامت
موفقیت خیلی بزرگ بنده با شعار " کیک و شیرینی برای تو ، انرژی مثبتت برای من " فردا شکل خواهد گرفت Big Grin 12_00236

بچه ها جان من هرچی انرژی دارید بفرستید Big Grin من انـــــــــــــــــــــرژی میخوام 4yajuyo4yajuyo
باشه اقا سبحان تمام انرژِ ما برای شما ولی چکم فردا برگشت خورد از اون سودی که قراره بکنی یه گوشه چشمی هم به ما داشته باش تا ارزشش رو داشته باشه.
عالی هستیممممممممممممممممممم
انرژی مثبت می فرستیم برای سبحانننننننننننننننننننننن
لینک مرجع