(03-13-2013 12:56 AM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ] (03-13-2013 12:49 AM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ] (03-12-2013 10:30 PM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]برای آقا یوسف و بقیه دوستان
![[تصویر: l8o7jyiuukpw5sn8u9ua.png]](http://up.toca.ir/images/l8o7jyiuukpw5sn8u9ua.png)
یه بار شد اینجوری تصویری به ما انرژی بدید ؟ 
اینم یه انرژی مثبت تصویری عالیییییییییییییییییی، این تابلو عکس دسکتاپ خودمه محشرههههههههه
![[تصویر: r2lhrae6yupvotl87f3.jpg]](http://up.toca.ir/images/r2lhrae6yupvotl87f3.jpg)
خانم دکتر،
میدونم من هنوز تو این زمینه ها کارآموزم ولی یه چیز به در مورد این تصویر که فرمودید بک گراند دسکتاپتونه به ذهنم رسید:
به نظرم هر چند که مفهوم جملاتش بسیار عالیه ولی چون در متنش از کلمات منفی استفاده شده (مثل شکست، سردرگمی، سرعت گیر، چراغ قرمز، دشمن ...) فکر میکنم بار منفی در ضمیر ناخودآگاهتون داشته باشه و مناسب این نباشه که مدام روبروتون باشه. از اونجا که شما و ادمین عزیز واسم خیلی عزیزین این جسارت رو به خودم دادم که حتی اگه 1 درصد هم احتمال این که حرفم درست باشه وجود داشته باشه، باعث شه یه بررسی کنید در صورت صحت، عوضش کنید
ممنون از راهنماییتون استاد عزیز
به این موضوع واقفم اما از نظر من علاوه بر انرژی مثبت باید بدونم که توی هر راهی که تهش به موفقیت ختم میشه یه سری شکست های کوچیک هست مثل راه رفتن بچه که چند بار می خوره زمین و پدر و مادر محلش نمی دن تا بلند می شه و بالاخره راه رفتن را می آموزه
منم این تصویر را گذاشتم تا راه رفتن را یاد بگیرم

دو سه روزی است وضعیت کسب و کار فرق کرده
دیدید گاهی به نظر همه چی خوب می آد ولی دقیقه نود نمی تونید به هدف بزنید .
مثلاً با مشتری که در بدر دنبالش هستید و لحظه ای که میخواد قراد داد امضا بشه ، سر هیچ و پوچ معامله بهم می خوره .
حالا چند روزی است دقیقاً بر عکس شده : مشتری زنگ می زنه آقا فلان کار رو می خوام ، ، طراحی نکرده ، قراد داد و کلی پـــــــــــــــــــول بیعانه می ده ، به همین راحتی .
حالا کی داره برام انرژی می فرسته ؟؟ خودش رو معرفی کنه که با هاش کلی کار دارم

ممنون از توضیحتون
ان شالله که روز به روز زمین خوردن هامون کمتر و موفقیتهای همه مون بیشتر و بیشتر شه
آقای رضایی نمیخوام ریا بشه ، ولی دیگه مجبورم بگم ، چون خانم معاون داره تموم انرژی ها رو به نام خودش میکنه!

من انرژی های مثبت رو براتون فرستادم