سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تاپیکی که از آن انرژی مثبت می گیرید
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
(03-13-2013 12:56 AM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]
(03-13-2013 12:49 AM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]
(03-12-2013 10:30 PM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]برای آقا یوسف و بقیه دوستان

[تصویر: l8o7jyiuukpw5sn8u9ua.png]

یه بار شد اینجوری تصویری به ما انرژی بدید ؟ Sad
اینم یه انرژی مثبت تصویری عالیییییییییییییییییی، این تابلو عکس دسکتاپ خودمه محشرههههههههه

[تصویر: r2lhrae6yupvotl87f3.jpg]

12_00212_00212_00212_00212_002

اینم یه انرژی مثبت تصویری عالیییییییییییییییییی، این تابلو عکس دسکتاپ خودمه محشرههههههههه

خانم دکتر،
میدونم من هنوز تو این زمینه ها کارآموزم ولی یه چیز به در مورد این تصویر که فرمودید بک گراند دسکتاپتونه به ذهنم رسید:
به نظرم هر چند که مفهوم جملاتش بسیار عالیه ولی چون در متنش از کلمات منفی استفاده شده (مثل شکست، سردرگمی، سرعت گیر، چراغ قرمز، دشمن ...) فکر میکنم بار منفی در ضمیر ناخودآگاهتون داشته باشه و مناسب این نباشه که مدام روبروتون باشه. از اونجا که شما و ادمین عزیز واسم خیلی عزیزین این جسارت رو به خودم دادم که حتی اگه 1 درصد هم احتمال این که حرفم درست باشه وجود داشته باشه، باعث شه یه بررسی کنید در صورت صحت، عوضش کنید
ممنون از راهنماییتون استاد عزیز
به این موضوع واقفم اما از نظر من علاوه بر انرژی مثبت باید بدونم که توی هر راهی که تهش به موفقیت ختم میشه یه سری شکست های کوچیک هست مثل راه رفتن بچه که چند بار می خوره زمین و پدر و مادر محلش نمی دن تا بلند می شه و بالاخره راه رفتن را می آموزه
منم این تصویر را گذاشتم تا راه رفتن را یاد بگیرم Smile
دو سه روزی است وضعیت کسب و کار فرق کرده

دیدید گاهی به نظر همه چی خوب می آد ولی دقیقه نود نمی تونید به هدف بزنید .

مثلاً با مشتری که در بدر دنبالش هستید و لحظه ای که میخواد قراد داد امضا بشه ، سر هیچ و پوچ معامله بهم می خوره .

حالا چند روزی است دقیقاً بر عکس شده : مشتری زنگ می زنه آقا فلان کار رو می خوام ، ، طراحی نکرده ، قراد داد و کلی پـــــــــــــــــــول بیعانه می ده ، به همین راحتی .

حالا کی داره برام انرژی می فرسته ؟؟ خودش رو معرفی کنه که با هاش کلی کار دارم 10_00410_004
ممنون از توضیحتون
ان شالله که روز به روز زمین خوردن هامون کمتر و موفقیتهای همه مون بیشتر و بیشتر شه
(03-13-2013 01:30 AM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: [ -> ]دو سه روزی است وضعیت کسب و کار فرق کرده

مثلاً با مشتری که در بدر دنبالش هستید و لحظه ای که میخواد قراد داد امضا بشه ، سر هیچ و پوچ معامله بهم می خوره .

حالا چند روزی است دقیقاً بر عکس شده : مشتری زنگ می زنه آقا فلان کار رو می خوام ، ، طراحی نکرده ، قراد داد و کلی پـــــــــــــــــــول بیعانه می ده ، به همین راحتی .

حالا کی داره برام انرژی می فرسته ؟؟ خودش رو معرفی کنه که با هاش کلی کار دارم 10_00410_004

معلومه من من من Smile
خانوم معاون تمام انرژیش را گذاشته همینجور داره کاتیون کاتیون انرژی می فرسته!!!!
12_00212_00212_002

یوهوووووووووووووو آقای رضایی گرامی هم داره مسیرهای موفقیت را طی می کنههههههه
12_00212_00212_002
(03-13-2013 01:20 AM)HadiMahmoodi نوشته شده توسط: [ -> ]

خانم دکتر،
میدونم من هنوز تو این زمینه ها کارآموزم ولی یه چیز به در مورد این تصویر که فرمودید بک گراند دسکتاپتونه به ذهنم رسید:
به نظرم هر چند که مفهوم جملاتش بسیار عالیه ولی چون در متنش از کلمات منفی استفاده شده (مثل شکست، سردرگمی، سرعت گیر، چراغ قرمز، دشمن ...) فکر میکنم بار منفی در ضمیر ناخودآگاهتون داشته باشه و مناسب این نباشه که مدام روبروتون باشه. از اونجا که شما و ادمین عزیز واسم خیلی عزیزین این جسارت رو به خودم دادم که حتی اگه 1 درصد هم احتمال این که حرفم درست باشه وجود داشته باشه، باعث شه یه بررسی کنید در صورت صحت، عوضش کنید

بیا !
الان با خلوص 100 درصد کاتیون مثبت داشت مگه واسه من میفرستاد ؟ Big Grin
(03-13-2013 12:43 AM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]
امشب خیلی خسته ام Yosef.gif
واسه بچه ها انرژی بفرستم برم بخوابم
حل کردن مشکل یوسف جان خستم کرد . به 10 جا زنگ زدم کارش رو درست کردم . فقط گفتن بهش بگم فردا لبخند بزنه ، از اول تا اخر جلسه اگر کسی هم سوالی پرسید بگه : سبحان رو میشناسی ؟ رفیقمه . مشکلش حل میشه

و اما کار من .

هنــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووز انرژی میخواااااااااااااااام

بچه ها واسه من انرژی بفرستید .
تقریبا دارم موفق میشم . امروز زنگ زدن بهم مثل اینکه میخوان خیلی زیاد سفارش بدن Yosef.gif فردا معلوم میشه و اگه قیمت مشخص شه میریم برای معامله .
امروز کلا خیلی خوب و خسته کننده بود .
حالا برای دادن انرژی مضاعف به شما انرژی دهنده ی گرامی !

اگر موفق شدم همتون مهمان ما ، به صرف شام تو یک رستوران خوب .
در حالت های دیگر ، همه کیک و شیرینی و نوشیدنی مهمان من ، برای رفع خستگی و تشکر .
حلــــــــــــــــــــــــــــه ؟

چی بگم سبحان Yosef.gif از دست تو Yosef.gif حدود ۵ دقیقه کامل 25r30wi25r30wi25r30wi بودم Yosef.gif
خدا قوت اخوی Yosef.gif قربون دستت داداش Yosef.gif
(03-13-2013 01:30 AM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: [ -> ]دو سه روزی است وضعیت کسب و کار فرق کرده

حالا کی داره برام انرژی می فرسته
؟؟ خودش رو معرفی کنه که با هاش کلی کار دارم 10_00410_004

بهترین خبرها زمانی به انسان می رسد که هدفش را در نظر گرفته و رهایش کرده باشد.
از راه شگفت خدا موفقیت چنان به انسان تنه می زند و خود را نشان می دهد که مات و مبهوت می مانیم.
آقای رضایی نمیخوام ریا بشه ، ولی دیگه مجبورم بگم ، چون خانم معاون داره تموم انرژی ها رو به نام خودش میکنه! Yosef.gif
من انرژی های مثبت رو براتون فرستادم Yosef.gif
لینک مرجع