سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تاپیکی که از آن انرژی مثبت می گیرید
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
ممنون شهرزاد جونمممممممممم
سپاس سمیه جاننننن

از همه انرژی های شما ممنونم
بچه ها این دو سه روزه فقط دارم ضرر میدم Confused از پنجشنبه تا الان شد 15 میلیون تومن Undecided خدا میدونه فردا چقدر بیاد روش 18
انرژی بفرستید این بحران رو رد کنم Sad
(07-02-2013 01:00 AM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: [ -> ]امروز خیلی بد بود لامصب
حالم کلا گرفته شد
رفتم حلال احمر برای تهیه یه دارو خاص
به خدا یکی از یکی بی انصاف تر هستن
آخر هم تا سه ماه آینده اسممون رو نوشتن تو لیست
------
بعد هم درگیر کارای دیگه شدم
اصلا خوب نبود
یعنی این مدت همش درگیر صاف کردن گرفتاریها شدیم
--------------
امروز داشتم فکر میکردم
این دورانی که داره به بدترین شکل میگذره ، اسمش جوانی هست! که اصلا خیری از این دوران نمیبینیم
-------------------------------
بچه ها خواهشا یکم انرژی مثبت! Sad

محمد جان وقتی متن نوشته شده شما را دیدم بی اختیار لبخندی بر لبانم جاری شد. لبخند تلخی که ناشی از مشکلات و گرفتاریهای خودم بود. به یک مسئله اعتقاد داشتم ودارم که :
در هر کاری حکمتی هست و در هر حکمتی دنیائی از خیر و این از رازهای شگفت خدا است.
زندگی یعنی قاطی پاطیSmile شدن شیرینی و تلخی حوادث در زندگی .
امیدوارم مردانه در مقابل این اتفاقات بایستی و با اراده قوی همه مشکلات را برطرف کنی. موفقتر باشی.
سبحان جان دارم میبینم ضرر 15میلیونیت تبدیل شده به سود 25 میلیونی
انرژی های منو بگیر داره میاد
(07-13-2013 10:44 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]بچه ها این دو سه روزه فقط دارم ضرر میدم Confused از پنجشنبه تا الان شد 15 میلیون تومن Undecided خدا میدونه فردا چقدر بیاد روش 18
انرژی بفرستید این بحران رو رد کنم Sad

سبحان جان شاید این پیش مقدمه سود چند صد میلیون تومانی است. از تجربیات خود نهایت استفاده را داشته باشید.
سبحان جان غمت نباشه دادا
تا ما و انرژی هامون هست مثل یک سد محکم باش
برو جلو همه چیز حله دادا
ا ا ا ، ای دل غافل اینجا انرژی میدن ، من 10 -15 مگا ژول انرژی می خوام بدجور زیر فشار هستم . یعنی دارم میترکم به خدا . البته دارم سعی می کنم خودم رو رو فرم نگه دارم ( با تاپیکای جناب قربانیان ) ولی سخته . لطفاً انرژی بفرستین . ممنون
درود بر دوستان
نیازمند انرژی مثبت و سبز! شما برای فردا صبح هستم...
پیشاپیش ممنون
(07-14-2013 11:01 PM)mjdehghani نوشته شده توسط: [ -> ]ا ا ا ، ای دل غافل اینجا انرژی میدن ، من 10 -15 مگا ژول انرژی می خوام بدجور زیر فشار هستم . یعنی دارم میترکم به خدا . البته دارم سعی می کنم خودم رو رو فرم نگه دارم ( با تاپیکای جناب قربانیان ) ولی سخته . لطفاً انرژی بفرستین . ممنون

جناب دهقانی عزیز شما خود واقعا بمب انرژی مثبت هستید.
بدو بدو انرژی میفرستیم
بدو بدو حراجه
انرژی میفرستم برای همه عزیزانم که الان نیاز دارن
و مطمئنم حتما روبراه میشن
لینک مرجع