سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تاپیکی که از آن انرژی مثبت می گیرید
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
باسلام باستحضار حضرات ميرساند يكي از اعضاي قديمي اين انجمن كه نخواست نامش فاش شود سخت مريض است و نفسهايش به شماره افتاده است ضمن اينكه از همه شماها حلاليت مي طلبد خواست كه برايش دعا كنيم و انرژي مثبت بفرستيم تا اگر خدابخواهد بهبودي حاصل گردد من بنوبه خودم براي همه بيماران و اين دوست عزيز طلب عافيت ميكنم و انرژي مثبت خودرا بسويشان روانه مي سازم و ازشما هم خواهش ميكنم دست به دعا برداريد كه وضعشان خيلي وخيم است
اللهم اشف کل مریض انشاله
(11-23-2013 12:43 AM)شهريار نوشته شده توسط: [ -> ]باسلام باستحضار حضرات ميرساند يكي از اعضاي قديمي اين انجمن كه نخواست نامش فاش شود سخت مريض است و نفسهايش به شماره افتاده است ضمن اينكه از همه شماها حلاليت مي طلبد خواست كه برايش دعا كنيم و انرژي مثبت بفرستيم تا اگر خدابخواهد بهبودي حاصل گردد من بنوبه خودم براي همه بيماران و اين دوست عزيز طلب عافيت ميكنم و انرژي مثبت خودرا بسويشان روانه مي سازم و ازشما هم خواهش ميكنم دست به دعا برداريد كه وضعشان خيلي وخيم است

خدایا به بزرگیت قسمت میدهم که تمام مریضان بالاخص دوست عزیزمان را شفاء عنایت بفرما.
خدا ارحمن الراحمین است
انشالله به زودی شفا پیدا میکنن
بهشت مکان نیست ...
بلكه زمانیست ،
که افکار مثبت وجودت را احاطه كرده !

جهنم نیز مکان نیست ...
بلكه زمانیست ،
که در افكار منفي غرق شده اي ... !
من به خودم قول میدهم که ...

آن قدر آزاده باشم که فرصتی به نگرانی ، آن قدربلند نظر که فرصتی به خشم ، آن قدر قوی که فرصتی به ترس و آن قدر خوشبخت که فرصتی به بدبختی ندهم.
آرامش آن چیزی نیست که در مکانی بی سر و صدا، بی مشکل، بیکار و سخت یافت شود ، بلکه چیزی است که می گذارد در میان شرایط سخت، قلب ما هم چنان آرام باشد!
این تنها معنی حقیقی آرامش است …
«آرامش » اولین نشانه اثبات حضور خداوند در درون ماست …
زندگی تان سرشار از آرامش …
به خودم قول داده ام حتی اگر نتوانم همه کوه های مشکلات را جابجا کنم
از درونشان راهی به سوی موفقیت حفر کنم و به هدفم برسم .

اینروزها ذهنم پر از هیاهوی بی پایان است .

باید تمرکز کنم - به آرامش برسم - انرژی های بی نهایتم را برای رسیدن به اهدافم یکجا جمع کنم و بعد .......... !!!!

دوستتان دارم که اینهمه انرژی بینهایت در وجود شما ست
دوستام من یه خورده مریض شدم برام انرژی بفرستید
(12-01-2013 05:27 PM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ]دوستام من یه خورده مریض شدم برام انرژی بفرستید

نفسم چی شدی سرررررما خوردددددددی
لینک مرجع