سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تاپیکی که از آن انرژی مثبت می گیرید
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
حمزه جان ، کانگروجولیشن Big Grin
انشالللللله همیشه خودتون و خانوادتون و همه ی بچه های انجمن شاد و سالم و قبراق و تندرست باشید .
می بینم که باز بحث خبر خوش و شیرینی شد ماشاله همه بچه های انجمن اینجا جمع شدن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 0625، 3ObHaN، ahmad rezaee، Delta.H، mir abas، m_sh*، توانا، مهتاب خانم، مهدی گل محمدی*، کامیار کاظمی*
(03-15-2013 01:17 AM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]می بینم که باز بحث خبر خوش و شیرینی شد ماشاله همه بچه های انجمن اینجا جمع شدن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 0625، 3ObHaN، ahmad rezaee، Delta.H، mir abas، m_sh*، توانا، مهتاب خانم، مهدی گل محمدی*، کامیار کاظمی*
نه خانم معاون من قندخونم بالاست نميتوانم شيريني بخورم همينكه برادر دوستمان آقاحمزه به لطف خدا و دعاي خير و ارسال انرژي مثبت توسط عزيزان روبه بهبودي گذاشته اند براي ما از هرشيريني اي شيرينرست يا من اسمه الدوا و ذكره الشفا
(03-15-2013 01:23 AM)توانا نوشته شده توسط: [ -> ]
(03-15-2013 01:17 AM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]می بینم که باز بحث خبر خوش و شیرینی شد ماشاله همه بچه های انجمن اینجا جمع شدن:

نه خانم معاون من قندخونم بالاست نميتوانم شيريني بخورم همينكه برادر دوستمان آقاحمزه به لطف خدا و دعاي خير و ارسال انرژي مثبت توسط عزيزان روبه بهبودي گذاشته اند براي ما از هرشيريني اي شيرينرست يا من اسمه الدوا و ذكره الشفا

جناب قهرمانی این بار به خاطر خانم معاون شیرینی را رد نفرمایید
والله من الان دارم یه شکایت نامه علیه خانم معاون طرح میکنم برای ارسال به مراجع قانونی .
ایشان قصد دارن یواش یواش با باب کردن فرهنگ شیرینی موفقیت ، ما رو به مرض قند مبتلا کرده و منقرض کنند Big Grin
(03-15-2013 01:38 AM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]والله من الان دارم یه شکایت نامه علیه خانم معاون طرح میکنم برای ارسال به مراجع قانونی .
ایشان قصد دارن یواش یواش با باب کردن فرهنگ شیرینی موفقیت ، ما رو به مرض قند مبتلا کرده و منقرض کنند Big Grin

نام شیرینی برای عنوان های موفقیت فقط یک نام و اصطلاحه!!!
بعدا که اومدید اصفهان و ازتون شیرینی گرفتم قسنگ در بطن ماجرا قرار می گیرید
شیرینی در زمینه موفقیت شامل:
وعداهای غذایی مانند نهار و شام، عصرانه شامل تکه های پیتزا یا اسنک و ....
9_003 9_003 9_003
(03-15-2013 01:41 AM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]
(03-15-2013 01:38 AM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]والله من الان دارم یه شکایت نامه علیه خانم معاون طرح میکنم برای ارسال به مراجع قانونی .

9_003 9_003 9_003

اصفهان که تشریف اوردید هات کیک ایتالیایی را هم امتحان کنید حرف نداره بیسته بیسته..... هم کیکه هم هاته هم عصرانه هم میشه شام باشه هم میشه ناهار10_004
ديدن گل روي آقاسبحان از هراسنك و استيكي باارزش تره مريم خانم يعني ميشه ما بعد از سالها چشممون به ديدن اين پيرمراد ! روشن بشه؟!
(03-15-2013 01:47 AM)توانا نوشته شده توسط: [ -> ]ديدن گل روي آقاسبحان از هراسنك و استيكي باارزش تره مريم خانم يعني ميشه ما بعد از سالها چشممون به ديدن اين پيرمراد ! روشن بشه؟!

جناب قهرمانی اون که شما میفرمایید بله ولی از هات کیک نمیتونید بگذرید
(03-15-2013 01:46 AM)مهتاب خانم نوشته شده توسط: [ -> ]
(03-15-2013 01:41 AM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]

9_003 9_003 9_003

اصفهان که تشریف اوردید هات کیک ایتالیایی را هم امتحان کنید حرف نداره بیسته بیسته..... هم کیکه هم هاته هم عصرانه هم میشه شام باشه هم میشه ناهار10_004
هات كيك راهم مهتاب خانم تقبل فرمودند هوراااااااا
لینک مرجع