(03-11-2013 01:11 AM)successman نوشته شده توسط: [ -> ] (03-11-2013 12:56 AM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ] (03-11-2013 12:53 AM)successman نوشته شده توسط: [ -> ]راستي خانم دكتر ميشه لطفا واحدي براي اندازه گيري انرژي دوستان بيان كنيد تا محاسبه اي سرانگشتي از ميزان چرخش انرژي در انجمن داشته باشيم.
اگر دوستان موافق باشند واحد انرژی گروه پشتیبان را کاتیون بذاریم و برابر با هر شب انرژی از زمان درخواست اون فرد برای انرژی باشه؟؟
چطوره؟؟
بسيار بسيار عالي است
من موافق 100 % هستم .از اين به بعد اگه دوستان بگند چند كاتيون انرژي مي خواند بهتره تا به همه هم برسه.
كسي هم جا نزنه كه نوبتيه ..
من اول از همه اعلام مي كنم كه نياز به 10 كاتيون انرژي دارم(موقتا) تا با مسئله اي كه امروز در محيط كارم برام بوجود اومد به خوبي مواجه بشم و حلش كنم.
از همه ممنونم.
شاد شاد شاد باشيد .
بابا دمت گرم
امشب بنده این تاپیک رو به ازای کلی کیک و شیرینی و پاس کردن چک برگشتی و خرید مایباخ واسه مهیار و جوجه بروسلی واسه عمو هوشنگ اجاره کردم
شما برو فردا ساعت 9-10 بیا بابت 10 کاتیون انرژیت

امشب نداریم تا فردا صبح

شما که همیشه انسان موفقی هستی همونطور که از نام کاربریت مشخصه
شما خودت استاد انرژی مثبتی
ما 10 کاتیون انرژی مثبت برای شما دوست گرامی با تمام قوا و با تمام 27 عضو گروه پشتیبان می فرستیم
شما محیط کارت از الان پر از آرامش خواهد شد و سیل آرامش از طرف خدا به طرف شما سرازیر خواهد شد
دوستانی که تا به حال از اعضای گروه پشتیبان انرژی مثبت درخواست و در چند فاز دریافت نموده اند:
1- معاونت سایت
2- هومان هرمزدی
3- آقا سجاد
4- آقا محمد شموسی
5- آقا مهدی
6- آقا سبحان
7- برادر آقا حمزه (ویژه)
8- کیمیاگر
9- آقای success man
(03-11-2013 12:48 AM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]افرادی که برای عضویت در گروه پشتیبان انرژی مثبت انجمن میلیاردرها اقدام کرده اند و پشتیبان معنوی بقیه دوستان در کارهایشان می شوند عبارتند از:
1- آقای قربانیان
2- آقای کاظمی مدیریت سایت
3- معاونت سایت
4- آقای صابری
5- هومان هرمزدی
6- آقا بهداد
7- آقای احمد رضایی
8-حبیب طوسی
9- آقای Successman
10- آقا سبحان
11- آقای قاصدی
12- آقای رضوانی
13- آقای گل محمدی
14- آقا میرعباس
15- آقا مهیار
16- آقای فرهاد قربانی
17- محمد شموسی
18- ونوس جان
19- هاوین جان
20 - آقا سجاد
21- آقای گلدمن
22- صدفی جونم
23- کیمیاگر جان
24- پارسا
25- آقا حمزه
[b]26- آقای هادی محمودی
27- آقای ابراهیم رضایی[/b]
اون نفر 26 رو میبینید. نبینید بیست و ششمه! انرژیش، انرژیه لامصب! ضد زلزله! جون داداشی بازاریابی نمیکنم، عین واقعیته...

بله آقای محمودی در انرژی مثبت فوق العاده بالای شما شکی نیست هر کس شما را برای بار اول ببینه متوجه این گفته ما خواهد شد...
پس از الان یه انرژی مثبت خیلی ویژه برای فردا برای ما بفرستید آقا هادی
مورد مصرف رو بفرمایید تا بار و بندیل رو جمع کنیم بریم تو تو اون تجسم خلاقه (ای بنازم اعتماد به نفس رو)
فقط مواظب باشید آقا سبحان نفهمه!

خوب دیگه، مث اینکه خانم معاون رفتن واسه خواب
ما هم انرژی رو عمومی واسشون میفرستیم
البته آقا سبحان دوست داشتنی رو هم فراموش نمیکنیم
برادر گرامی آقا حمزه عزیز هم که جای خودشونو دارن
ان شاالله که همه به خواسته های خیرشون برسن
اقا سبحان چی شد ما بازم انرژی بفرستیم ؟
خسته شدیم بس که کیک خوردیم