آلما جان گل من با این پیشنهادت مخالفم چون اون وقت بهمون نسبت پیروی از یه سری عرفان های دروغین را می دهند و امکان ف/ی/ل/ت/رینگ سایت زیاد میشه.
ما اینجا تو این تاپیک دور هم جمع شدیم تا تفکر مثبت و اندیشه مثبت را به هم انتقال بدیم و واسه هم دیگه تو راه و مسیر موفقیت گاهی که خسته و افسرده میشیم پشتیبان باشیم و نذاریم که هیچ کدوممون احساس تنهایی یا نا امیدی کن.
(01-02-2014 01:34 PM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ]آلما جان گل من با این پیشنهادت مخالفم چون اون وقت بهمون نسبت پیروی از یه سری عرفان های دروغین را می دهند و امکان ف/ی/ل/ت/رینگ سایت زیاد میشه.
ما اینجا تو این تاپیک دور هم جمع شدیم تا تفکر مثبت و اندیشه مثبت را به هم انتقال بدیم و واسه هم دیگه تو راه و مسیر موفقیت گاهی که خسته و افسرده میشیم پشتیبان باشیم و نذاریم که هیچ کدوممون احساس تنهایی یا نا امیدی کن.
من مو میبینم و تو پیچش مو
حق با شماست کاملا متینه و موافقم
پس علی الحساب این چند کامیون انرژی رو داشته باشید تا یه چند فروند هواپیما تهیه کنم و انرژی بفرستم

منم میتونم انرژی بفرستم؟ عایا؟
بعد مدت طولانی مجددا سلام.
دلم واسه تک تک تون تنگ شده بود
ولی امکان دسترسی نداشتم
بچه ها واسه من انرژی مثبت بفرستیم اصن پیشرفت توی زندگی ندارم

ممنون از همتون اصا از دیشب از راه شگفت خدا همه چیز داره خوب پیش میره
و چیزی شبیه معجزه در کعرمون رخ دادهههه.
واقعا ان2در همه چیز عالی شد که من زبونم بند اومده بوددددد
و پول از راه شگفت خدا به سمت من سرازیررشدددددد
یوهوووووو
آلما جونم مهیار داداشو بقیه دوستان بازم انرژی بفرستیدددد
سلام
منم حاضری می زنم اول از همه یه کامیون انرژی مثبت برای ماریار؟یا مریار جان وبقیه که درخواست انرژی مثبت دارند+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ بعدشم من بینتون غریبم یه فرغون انرژی مثبت هم برا من بفرستید شدیدا محتاجیم جبران میکنیم به خدا
فعلا بای مرا م فراموش نکنید خوش معرفتها