سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گروه استانی گیلان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
[quote='iroonikids' pid='30848' dateline='1338199207']
سلام بر همشهریان گیلانی و رشتی
با سلام؛ميلياردر آينده ، پيوستن شما به گروه انجمن ميلياردرهاي آينده را گرامي ميداريم ، لطفا يه كم ازخودتان از تواناييهاي تان بيشتر توضيح بديد ، اين سايت رو هم به دوستان و آشنايان خلاق خود معرفي كنيد ، ما مي خواهيم بهترين ، باذوقترين و خلاقترين بچه هاي گيلان را در اينجا معرفي كنيم تا يك گروه كاري موفق را در آينده نزديك داشته باشيم در ضمن در جلسات ما ((تاريخش را بوسيله دوستان مشخص خواهيم كرد ))حتما شركت كنيد .
09112307359 ّبه اميد ديدار تان در اولين نشست آينده
با سلام ؛ ممنون از ابتكار جالب تان كه عكس دسته جمعي تعدادي از اعضاي انجمن را در اولين صفحه ي انجمن قرار داديد.
سلام دوستان خوب گیلانی نظرتون را در مورد تایپیک زیر را اعلام کنید ممنون میشم از راهنماییتان
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=3399
با سلام ؛ خدمت اعضاي محترم انجمن گيلان ؛ بنا به پيشنهاد دوست مان آقا حامد در رابطه با تشكيل جلسه اي در اواخر خرداد ماه ؛ از اعضاي محترم مي خواهم كه نظرشان را در رابطه با تاريخ جلسه (( جمعه 26 / 3 /1390 )) در محل پارك شهر (( باغ
محتشم )) اعلان نمايند. با تشكر
09112307359
من هستم
منم هستم.
منم هستم
سلام به همه گیلانی ها و رودسری ها
منم هستم
با سلام.خدمت همه هم استانی های عزیز. اگه خدا بخواد منم میام.ولی خواهشا به من یاداوری کنید. پیروز باشید.
(06-10-2012 03:21 PM)star*s نوشته شده توسط: [ -> ]منم هستم

سلام.خوش امدی .
ممنون از شما جناب قاصدی.
ولی بهتره این جلسات با طرح یه موضوعی تشکیل بشه تا یه نتیجه گیری بشه انجام داد.
دوستان گیلانی لطفا" پیشنهاد بدند.
لینک مرجع