من دامادم کارخونه برنج کوبی داره.
در این زمینه خیلی میتونم کمک کنم.
با سلام خدمت آقا فرهاد و آقا حامد
دوستان بدلیل یه سری شرایط ، اینجا برنج گرون فروش چندانی نداره اگه بخایم برای شروع باید از برنج ارزون شروع کنیم
و در مورد کشور عراق هم همه وضع اقتصادی مردم اونجا رو می دونیم اونجا هم فکر می کنم همینجور باشه صبر کنید من یه بازاریابی کنم
با ترخیص کارا صحبت کنم دقیق بهتون می گم
سلام دوستان علی از رشت هستم از اشتایی با شما خوشبختم
سلام جناب قاصدی عزیز منو اقا حامد برای خودمون برنج نمی خواستیم برای یکی از دوستانمون تو انجمن از بچه های ابادان می خواستیم.مرسی
(08-06-2012 01:40 PM)ELNINO 20 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان علی از رشت هستم از اشتایی با شما خوشبختم
سلام علی اقا خوش امدی.ما هم از اشنایی با شما خوشبختیم.
با سلام خدمت تمامي اعضاي انجمن و درود و خوش آمد گويي ويژه براي اعضاي جديد انجمن ؛ عذرخواهي مي كنم از اينكه چند روزي به علت مشغله كاري نتوانستم سري به دوستان در انجمن بزنم ؛ در همينجا لازم است كه نظر دوستان را در مورد تشكيل جلسه اي در مورخه ي 3/6/91 بدانم؛ دوستان لطف كنند نظرشان را حد اكثر تا اول شهريور ماه اعلان كنند .انشاءالله باشركت و پيگيري جلسات ضمن آشنايي با ياران جديد هرچه زود تر به نتايج درخشاني برسيم . 21/5/91
(08-06-2012 02:09 PM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط: [ -> ]سلام جناب قاصدی عزیز منو اقا حامد برای خودمون برنج نمی خواستیم برای یکی از دوستانمون تو انجمن از بچه های ابادان می خواستیم.مرسی
(08-06-2012 01:40 PM)ELNINO 20 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان علی از رشت هستم از اشتایی با شما خوشبختم
سلام علی اقا خوش امدی.ما هم از اشنایی با شما خوشبختیم.
با سلام خدمت آقا فرهاد و آقا حامد ؛ از اينكه به يادم بوديد متشكرم .
zoofanoon
علي آقا سلام ؛ به جمع ما خوشآمديد . zoofanoon
من موافقم. و حتما" شرکت خواهم کرد.
ما مشهدی ها هم هستیم
جطوری شرکت کنیم
اینترنتی هست یا نه
(08-11-2012 05:43 PM)matarodi نوشته شده توسط: [ -> ]ما مشهدی ها هم هستیم
جطوری شرکت کنیم
اینترنتی هست یا نه
خوشحال مشديم كه شما را در جمع خود مي ديديم ؛ جلسات حضوري است
سلام من خیلی دلم می خواست در جلسه شرکت کنم اما به خاطر کار زیاد نمی تونم اگه انلاین بود می تونستم به هر حال ممنون از زحماتتون.