خواهش میکنم جناب قاصدی .
ایشالله اگه تونستم حتما" باعث افتخارم که حضور داشته باشم.
اگه هم نشد سایر دوستان هستند که جای منو پر کنند
سلام، من انزليچي هستم و امروز عضو انجمن شدم
(10-16-2012 12:16 PM)mamata نوشته شده توسط: [ -> ]سلام، من انزليچي هستم و امروز عضو انجمن شدم
سلام ؛ خوش آمديد ؛ قدمتان مبارك ، به اميد اينكه يار و ياور خوبي براي هم باشيم
(10-16-2012 03:18 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ] (10-15-2012 08:51 PM)حامد نوشته شده توسط: [ -> ]خواهش میکنم جناب قاصدی .
آقا قاصدی اجازه؟
اگر حامدجان نیامد بمن اطلاع دهید 2ساعت و 10 دقیقه با ایشان قهر کنم.
منم یک سند ششدانگ موتور گازی مدل پژو دارم اکبند، بابت ضمانت اقا حامد میذارم

سلام ؛ جناب قربانيان ؛ بله آقا حامد نيامدند ؛ ولي تا جايي كه من ميدانم از آن افرادي است كه بي جهت غيبت نمي كنند ، ضمنا فكر مي كنم سند موتورگازي آقاي قرباني مانع قهر بين شما و آقا حامد بشود و گرنه ..........!!!!!!
(10-16-2012 08:51 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ] (10-16-2012 08:47 PM)نماينده استان گیلان نوشته شده توسط: [ -> ]سلام ؛ جناب قربانيان ؛ بله آقا حامد نيامدند ؛ ولي تا جايي كه من ميدانم از آن افرادي است كه بي جهت غيبت نمي كنند ، ضمنا فكر مي كنم سند موتورگازي آقاي قرباني مانع قهر بين شما و آقا حامد بشود و گرنه ..........!!!!!!
2ساعت و 10 دقیقه گذشت.
انشالله هر کاری داشته موفقیت آمیز بوده.
لطفا ما را در جریان جلسه امروزتان قرار دهید.ممنون.
سلام ، تا ساعت 10 در قسمت (( ارسال گزارشها )) مي توانيد مشاهده بفرماييد .
[quote='mamata' pid='44240' dateline='1350373605']
سلام، من انزليچي هستم و امروز عضو انجمن شدم
[/quote.سلام.خوش اومدی،ابای
(10-16-2012 03:18 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ] (10-15-2012 08:51 PM)حامد نوشته شده توسط: [ -> ]خواهش میکنم جناب قاصدی .
آقا قاصدی اجازه؟
اگر حامدجان نیامد بمن اطلاع دهید 2ساعت و 10 دقیقه با ایشان قهر کنم.
اقا بخدا من از خدام بود که میومدم ولی از ساعت 8 صبح تا 7 غروب درگیر تهیه جنس و چیدن ان برای مغازه بودم.این بازارم اینقدر جنس کم یاب شده که کلی طول کشید تا برای مغازه خرید کنم.
جناب قربانیان ایندفعه مارو ببخش.اگه نبخشیدی که از سند موتور گازی عمو فرهاد استفاده میکنم.
عمو فرهاد یادم باشه یه قلیون 2 سیب توپ مهمانت کنم برای ضمانتی که کردی.