07-16-2013, 12:26 AM
گروه گیلان برای تکمیل انجمن گیلان عضو جدید و فعال می پذیرد ، برای کسب اطلاعات بیشتر ابتدا عضو شده و سپس در جلسات مان شرکت نمایید . منتظر شما هستیم .
(07-17-2013 03:00 PM)313 نوشته شده توسط: [ -> ]سلامبا سلام خدمت دوست عزیز و گرامیم. از اینکه به این انجمن و الاخصوص انجمن گیلانیها افتخار دادید،متشکرم. از اینکه زود قضاوت کردید،از شما از شما شکایت و اعاده حیثیت میکنیم.
من بعد از مطالعه چند روزه انجمن وهمچنین تاپیک گروه گیلان با توجه به این که بیکارم قصد داشتم در انجمن گیلان شرکت بکنم تا یه تجربه کاری به دست بیارم ......
این روزها که هر جا سابقه کار میخوان و مقابل کارجویان یک چرخه ای قرار دادند که ورود به اون غیر ممکن است و اگر کسی کار میخواد خودش باید دست به کار بشه....
من این انجمن رو فرصت مناسبی برای رشد دیدم ولی با مطالع دقیق تاپیک تا اینجا به این نتیجه رسیدم .
1.انجمن بی سامان است.
2.احتیاج به یک دبیر جهت برنامه ریزی دقیق دارد.
3.در صورت توان اعضا یک مکان دائمی باید در نظر گرفته بشود برای تشکیل جلسات.
4.با توجه به هدف گذاری تقریبا کلی که انجام شد راهکارهای لازم ارئه نشد و تقسیم مسئولیت به صورت کامل انجام نشد (البته در این مورد من در جلسات حضور نداشتم که در مورد نظر کاملی بدم)
5.انجمن به یک مکانی تبدیل شده که هر کس بخواهد یک یا چند بار به ان سر میزند و اگر خواست گاهی برای بازدید دوباره می آید و اگر نخواست که پیدایش نمیشود.
و در کل در این مورد باید بگویم که کسی قضیه را جدی نمیگیرد. و فقظ دلخوش به جلساتی که با تاخیر و بدون برنامه ریزی است هستند که با گذشت تقریبا یک سال نتیجه ای نداده.
6.یکی از راهکار ها ایجاد دفتر ثبت است که وقایع و هدف گذاری ها مسئولیت ها و تمام وقایع انجمن گیلان به خصوص جلسات مکتوب و به صورت کامل ثبت بشود.
7.تقسیم بندی افراد به اعضا دائم و اعضا مهمان که این اعضا مهمان بعد از گذارندن مراحلی (مثلا حضور دائم و فعال در 10 جلسه) به اعضا دائم تبدیل شوند.
8.ریاست دوره ای.
.........................................
عذز میخوام اگر تند حرف زدم .......باور کنید که هدفم پیشرفت انجمن گیلان است
جوانی هستم 21 ساله دانشجوی کارشناسی حقوق. علاقه مند به تجارت.
به عنوان برادر کوچک شما نظارتی داشتم و گفتم اگر موافق هستید و حاضر به عملی کردن این نظرات هستید با اجازه من هم به انجمن گیلان وارد بشوم.
و اگر نظرات من اشتباه هست خوشحال میشوم مرا راهنمایی کنید و دلایل را بیان کنید.
(07-17-2013 03:00 PM)313 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
من بعد از مطالعه چند روزه انجمن وهمچنین تاپیک گروه گیلان با توجه به این که بیکارم قصد داشتم در انجمن گیلان شرکت بکنم تا یه تجربه کاری به دست بیارم ......
این روزها که هر جا سابقه کار میخوان و مقابل کارجویان یک چرخه ای قرار دادند که ورود به اون غیر ممکن است و اگر کسی کار میخواد خودش باید دست به کار بشه....
من این انجمن رو فرصت مناسبی برای رشد دیدم ولی با مطالع دقیق تاپیک تا اینجا به این نتیجه رسیدم .
1.انجمن بی سامان است.
2.احتیاج به یک دبیر جهت برنامه ریزی دقیق دارد.
3.در صورت توان اعضا یک مکان دائمی باید در نظر گرفته بشود برای تشکیل جلسات.
4.با توجه به هدف گذاری تقریبا کلی که انجام شد راهکارهای لازم ارئه نشد و تقسیم مسئولیت به صورت کامل انجام نشد (البته در این مورد من در جلسات حضور نداشتم که در مورد نظر کاملی بدم)
5.انجمن به یک مکانی تبدیل شده که هر کس بخواهد یک یا چند بار به ان سر میزند و اگر خواست گاهی برای بازدید دوباره می آید و اگر نخواست که پیدایش نمیشود.
و در کل در این مورد باید بگویم که کسی قضیه را جدی نمیگیرد. و فقظ دلخوش به جلساتی که با تاخیر و بدون برنامه ریزی است هستند که با گذشت تقریبا یک سال نتیجه ای نداده.
6.یکی از راهکار ها ایجاد دفتر ثبت است که وقایع و هدف گذاری ها مسئولیت ها و تمام وقایع انجمن گیلان به خصوص جلسات مکتوب و به صورت کامل ثبت بشود.
7.تقسیم بندی افراد به اعضا دائم و اعضا مهمان که این اعضا مهمان بعد از گذارندن مراحلی (مثلا حضور دائم و فعال در 10 جلسه) به اعضا دائم تبدیل شوند.
8.ریاست دوره ای.
.........................................
عذز میخوام اگر تند حرف زدم .......باور کنید که هدفم پیشرفت انجمن گیلان است
جوانی هستم 21 ساله دانشجوی کارشناسی حقوق. علاقه مند به تجارت.
به عنوان برادر کوچک شما نظارتی داشتم و گفتم اگر موافق هستید و حاضر به عملی کردن این نظرات هستید با اجازه من هم به انجمن گیلان وارد بشوم.
و اگر نظرات من اشتباه هست خوشحال میشوم مرا راهنمایی کنید و دلایل را بیان کنید.
(07-18-2013 07:00 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]قابل توجه عزیزان گیلانی :
دوستتان دارم و عاشقتان هستم.
لطفا :
ایده ای را در نظر بگیرید و شروع کنید.
همین.