آقای احمد رضایی ، ممنون که دلداری مان میدهی ، خوشحالم که برای موفق شدن شما را در حال تلاشی مضاعف می بینم ، خودمانیم فعلا حسابی داریم به هم انرژی میدهیم ، ولی یواشکی می گم که همه باید مواظب باشم تا یه مرتبه این انرژی ها به انرژی هسته ای تبدیل نشود . با ارزوی دیدار حضرت عالی.
با سلام خدمت تمامی دوستان گلم.
من از همینجا با تمام انرژی و قدرت امادگی خودم را برای هم تشکیل جلسات و هم فعالیتهای گروهی اعلام میکنم.
جناب قاصدی کاملا" حق با شماست.
یا علی
آقا حامد انجمن مان را با آمدنت مزین نمودید ، ممنون از اینکه آمادگی تان را برای تشکیل جلسات استانی و فعالیتهای گروهی اعلان نمودید ، امشب می خوام همه بچه ها ( حتی آقا فرهاد که خوابیده ) بیارم تو انجمن ، اما اگر نیامد پس بد جوری خوابش برده ، ناچارم دفعه بعد با صدای بلند باید بنویسم .
قابل توجه تمامی اعضای محترم انجمن میلیاردرهای گیلان
امروز پنجشنبه(مورخه 10/12/91) جلسه ای در دفتر کار جناب خارابی با حضور آقایان فرهاد قربانی ، حامد کرمی و بنده
( قاصدی ) تشکیل گردید ، ابتدا آقا حامد خلاصه ای از پیشرفت کار های شان را بیان نمودند و سپس هر کدام از اعضا نقطه نظراتشان را در ارتباط با علت عدم تشکیل جلسات و عدم فعالیت صندوق استانی ابراز داشتند و مقرر گردید که در اولین فرصت ممکن جلسه استانی اعضای انجمن گیلان تشکیل گردد و به اتفاق تصمیم گرفته شد که جلسه ای اضطراری در مورخه
17/12/91 ( پنجشنبه آینده ) در محل دفتر جناب خارابی تشکیل گردد ، لذا از همه اعضاء محترم بویژه اعضای جدید خواهانیم که در جلسه مذکور حضور یابند . ساعت شروع جلسه 4 بعد از ظهر
دوستان لطفا اطلاع رسانی کنند .ممنون
اقای قاصدی اگه لطف کنید آدرس دفتر جناب خارابی رو هم بزارید ممنون میشم
چرا دقیقا جلسه رو گذاشتید یه روز قبل از آزمون دکتری ؟!!!
ولی با این حال برا زیارت اعضایِ گُلِ گیلانی حتما خودم رو میرسونم
برای شروع حرکت اقتصادی نیاز است وقت کافی برای انجام آن در نظر گرفته شود.
برای حرکت:
1- همگی اعلام آمادگی کنند.
2- مثل یک کارمند وقت کافی برای شروع در نظر بگیرند.
3- هفته اول حداقل سه جلسه با هم داشته باشند.
4- نوع کار را در نظر بگیرند .
5- سرمایه مورد نیاز تامین شود.
6- تقسیم بندی کار توسط عزیزان انجام شود.
7- محل شروع فعالیت مشخص شود.
8- نوع فعالیت کاملا مشخص شود.
پس و پیش شماره ها را خود انجام دهید.
برای حرکت:
1- همگی اعلام آمادگی کنند.
2- مثل یک کارمند وقت کافی برای شروع در نظر بگیرند.
3- هفته اول حداقل سه جلسه با هم داشته باشند.
4- نوع کار را در نظر بگیرند .
5- سرمایه مورد نیاز تامین شود.
6- تقسیم بندی کار توسط عزیزان انجام شود.
7- محل شروع فعالیت مشخص شود.
8- نوع فعالیت کاملا مشخص شود.
پس و پیش شماره ها را خود انجام دهید.
######################################################################
ممنون از استاد بزرگ جناب قربانیان که راهکارهای جالبی را در رابطه با تشکیل جلسات و پیشرفت صندوق گیلان ارائه نمودند
و سعی خواهیم کرد که راهکارها را با کمک دوستان اجرایی کنیم .
و اما در مورد سئوال اقا مجید ؛
به خدا قسم در مورد آزمون دکتری هیچکدام از دوستان مطلع از تاریخ برگزاری ازمون نبودیم و انتخاب تاریخ جلسه با هماهنگی دوستان حاضر در جلسه بوده .
محل تشکیل جلسه آتی : خیابان معلم ( البته از طرف خیابان سعدی ) قبل از استانداری داخل خیابانی که در آن اداره هواشناسی است وارد شده و سمت راست همان خیابان کوچه ای قرار دارد که در آن ساختمان حسینیه قرار دارد .
تا نزدیکی حسینیه که دوستان تشریف آوردند با شماره تماس بنده یا دوستان دیگر تماس گرفته و بقیه راهنماییها انجام می پذیرد.
باز هم یکی دو روز قبل از جلسه نشانی دقیق ذکر میگردد ، دوستان اطلاع رسانی کنند . اعضای جدید منتظر تان هستیم
(03-02-2013 01:32 PM)ast0300 نوشته شده توسط: [ -> ]اقای قاصدی اگه لطف کنید آدرس دفتر جناب خارابی رو هم بزارید ممنون میشم
هزاران آفرین. موفقیت شما آرزوی من و همه عزیزان انجمن است.ادمین عزیز هم اگر این مطلب را ببیند بشدت خوشحال می شود.به نمایندگی از طرف ایشان و معاونت محترم سایت و تمام عزیزان انجمن بشما تبریک عرض میکنم.
موفقتر باشی.
(03-02-2013 09:39 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ] (03-02-2013 01:32 PM)ast0300 نوشته شده توسط: [ -> ]اقای قاصدی اگه لطف کنید آدرس دفتر جناب خارابی رو هم بزارید ممنون میشم
هزاران آفرین. موفقیت شما آرزوی من و همه عزیزان انجمن است.ادمین عزیز هم اگر این مطلب را ببیند بشدت خوشحال می شود.به نمایندگی از طرف ایشان و معاونت محترم سایت و تمام عزیزان انجمن بشما تبریک عرض میکنم.
موفقتر باشی.
ممنون جناب قربانیان ، ما به شما و جمله های پر از انرژی شما عشق می ورزیم و نیاز به عنایت تان داریم . حقیقتش دیگه داشتم غصبانی میشدم و مقدمات رفتن به کانادا را به اتفاق آقا فرهاد داشتیم فراهم می نمودیم که دوستان به موقع رسیدند !
جناب خارابی هم سلامی گرم به شما و آقا کامیار گل و خانم معاون می رسانند .
خداوند پشت پناه تان باد .
(03-02-2013 09:39 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ] (03-02-2013 01:32 PM)ast0300 نوشته شده توسط: [ -> ]اقای قاصدی اگه لطف کنید آدرس دفتر جناب خارابی رو هم بزارید ممنون میشم
موفقتر باشی.
هزاران سپاس از لطف بیکرانتان
حالا تا رسیدن به قله ی موفقیت (دکتری) خیلی مونده جناب قربانیان که البته بهش میرسم چون با همه وجود میخوامش
آرزوی قلبی من هم موفقیت همه دوستانِ میلیاردره