با سلام خدمت همه گیلانی های عزیز. عزیزان تو جلسه روز جمعه شرکت می کنند؟با عرض شرمندگی من نیستم.اگه دوست داریدجلسه بذارین اعلان امادگی کنید و جناب قاصدی رو در جریان بذارید.متشکرم.
من هستم در خدمت
محل اجلاس سران همون جای قبلی هستش یا تغییر کرده ؟

منم روز جمعه هستم
ولی مثل اینکه اقای قربانی نمی تونن بیان
می تونیم جلسه رو بزاریم یکی دو روز جلوتر که ایشون هم حضور داشته باشن؟
(10-11-2012 09:21 AM)sir-mahyar نوشته شده توسط: [ -> ]منم روز جمعه هستم
ولی مثل اینکه اقای قربانی نمی تونن بیان
می تونیم جلسه رو بزاریم یکی دو روز جلوتر که ایشون هم حضور داشته باشن؟
من با پیشنهاد مهیار خان موافقم
در هر صورت هر روزی باشه بنده در خدمتم
با سلام خدمت دوستام گرامي اين جلسه مشخص شد كه برگزار مي شود يانه اگر قرار است تشكيل شود لطفا به ما خبر بدهيد كه كجا هست 09119345007
جناب اقای قاصدی اعلام کردند جلسه هفته ی دیگه
تاریخ 28/7/91 برگزار می شه که همه ی دوستان بتونن شرکت کنن
با سلام خدمت همگی.شرمند ه ام برنامه دوستان رو بهم زدم.من دوست دارم که جلسه ها زود به زود برگزار بشه.به نظر دوستان جمعه دیر نیست؟نظر دوستان روز جلسه برای سه شنبه 24/08/91 ساعت 4 بعداز ظهر جیه؟
نظر من مثبته
سه شنبه خوبه
(10-11-2012 03:27 PM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام خدمت همگی.شرمند ه ام برنامه دوستان رو بهم زدم.من دوست دارم که جلسه ها زود به زود برگزار بشه.به نظر دوستان جمعه دیر نیست؟نظر دوستان روز جلسه برای سه شنبه 24/08/91 ساعت 4 بعداز ظهر جیه؟
جمعه اینده من نیستم
وسط هفته مشکلی ندارم
فکر کنم اینجوری بخوایم حرکت کنیم بهجایی نرسیم.حرکت باید پیوسته باشه نه اینکه بین جلسات یک ماه فاصله بیافته.هرچی باشه قراره ما از این کار به سود برسیم و برای اینکه نتیجه بده باید بیشتر براش وقت بزاریم
(10-04-2012 02:31 PM)zoofanoon نوشته شده توسط: [ -> ] (10-03-2012 03:59 PM)zoofanoon نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام ، عزيزان گيلاني ، افتتاح حساب در بانك اقتصاد نوين انجام شد ،
شماره حساب سپرده كوتاه مدت 1-4623799-800-3101
با حق امضاي : احمد قاصدي و فرهاد قرباني
(10-03-2012 07:53 PM)مسعود کوچولو نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان.
کسی از گیلان داره توی این جلسه ی 14 مهر شرکت میکنه؟
اگه هست اطلاع بده.منظورم از گیلانی هاست.
سلام ؛ آقا مسعود تاريخ جلسه 21 مهر تعيين شده .
(10-11-2012 09:04 PM)ast0300 نوشته شده توسط: [ -> ] (10-11-2012 03:27 PM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام خدمت همگی.شرمند ه ام برنامه دوستان رو بهم زدم.من دوست دارم که جلسه ها زود به زود برگزار بشه.به نظر دوستان جمعه دیر نیست؟نظر دوستان روز جلسه برای سه شنبه 24/08/91 ساعت 4 بعداز ظهر جیه؟
جمعه اینده من نیستم
وسط هفته مشکلی ندارم
فکر کنم اینجوری بخوایم حرکت کنیم بهجایی نرسیم.حرکت باید پیوسته باشه نه اینکه بین جلسات یک ماه فاصله بیافته.هرچی باشه قراره ما از این کار به سود برسیم و برای اینکه نتیجه بده باید بیشتر براش وقت بزاریم
با سلام ، بنده براي روز سه شنبه آماده ام ؛ منتظر نظر بقيه دوستان هستيم . قاصدي