آقا حامد جاتون واقعا خالی بود ، در جلسات آینده انشاءالله بطور مرتب میبینیم .
امیدوارم همگی در همه حال موفق و پیروز و پرسود باشید....بنده هم به علت حضور نیافتنم ار همگی عذرخواهی میکنم
امروز مهمان گرامی ای از تهران داشتیم .
تشکیل جلسه ای سه نفره با حضور آقا کامیار عزیز و بنده در دفتر جناب خارابی افتخاری بود که نسیب اینجانب گردید ،
محور صحبتها درمورد صندوق استان گیلان و آینده انجمن بوده که مقرر گردید تا اقدامات خوبی هم در آینده نزدیک در همین رابطه انجام پذیرد. دوستان منتظز خبرهای خوب انجمن باشند.
( جای همه اعضاء انجمن گیلان خالی بود )
با عرض سلام

من صومعه سرایی هستم
خیلی دوس دارم از اعضای این انجمن تو کارام مشورت بگیرم، البته فک نکنم بتونم تو جلسات حضوری تون شرکت کنم
22 سالمه، فارغ التحصیل رشته مکانیزاسیون کشاورزی ام
سلام سید سجاد هستم
نمیدونم این تاپیک ماله اینجا هست یا نه . بهرحال تشکر
بنده نیاز مند به ویزیتور لوازم آرایشی و بهداشتی تو گیلان هستم بصورت روز پرداخت با 3/5(سه و نیم ) درصد پرداخت جمع فاکتور به شما
شهرها برای ویزیتور : خمام - انزلی - لاهیجان - آستانه - رودسر
هرکی میتواند اعلام کند
اینم بگم هر مغازه کمتر 200 تومان فاکتور نمیشه خیالتون جمع باشه تنوع زیاده
کار به این صورت هست که بعد از اوکی آخر و اعلام هماهنگی نمونه جنس به شما تعلق میگیره و برای فروش به مغازه دارها فاکتور میکنید بعد از فاکتور شب به شب فاکتور ها تحویل داده میود و جنس هم فردای آن روز برای مغازه دارها ارسال شده و وجه دریافت میگررد و یعنی شما فقط فکتور میکنید همین و بس . بعد از ارسال وجه شما بهتون حضوری پرداخت میشه
بنده جوادی نیا اهل صومعه سرا هستم
موفق باشید
شماره تماس بعد از 100% قبول همکاری تماس بگیرید
09118080805
جوادی نیا
دوستان كسي نيست واسه ويزيتوري ؟
قابل توجه اعضا محترم انجمن در گیلان ،
جلسه فروردین ماه گروه گیلان ، به جای چهارشنبه 21/1/92 روز سه شنبه 20/1/92 درمحل دفتر جناب خارابی واقع در خیابان معلم برگزار میگردد. دوستان لطفا اطلاع رسانی کنند.
(04-06-2013 05:33 PM)zoofanoon نوشته شده توسط: [ -> ]قابل توجه اعضا محترم انجمن در گیلان ،
جلسه فروردین ماه گروه گیلان ، به جای چهارشنبه 21/1/92 روز سه شنبه 20/1/92 درمحل دفتر جناب خارابی واقع در خیابان معلم برگزار میگردد. دوستان لطفا اطلاع رسانی کنند.
من دانشگاه دارم سه شنبه نمی تونم بیام
با عرض معذرت از غیبتم