با سلام و پوزش به علت عدم اعلان آمادگي بشتر اعضا جلسه ي چهارشنبه ( 17/8/91 ) به روز جمعه 26/8/91
موكول گرديد. بااحترام
با سلام به اعضای خوب شمالی.
لطفا در صورت امکان قیمت چند نوع ماهی پرورشی مثل کپور و ... را اعلام کنید و نحوه فروش و ارسال آن تا اهواز با محاسبه کلیه هزینه ها لطفا ذکر شود. با تشکر.
سلام رزیتا هستم از رشت متاهل متولد 1363 اگه خدا بخواد دارم سالن پرورش قارچ میزنم.اگه اطلاعی دارید ممنون میشم راهنمایی ام کنید
(11-19-2012 07:01 PM)rozita99 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام رزیتا هستم از رشت متاهل متولد 1363 اگه خدا بخواد دارم سالن پرورش قارچ میزنم.اگه اطلاعی دارید ممنون میشم راهنمایی ام کنید
محبت کنید تایپیکهای انجمن را مطالعه فرمائید در رابطه با موضوع اطلاعات زیادی را می توانید داشته باشید.
خوش آمدی. قدمت گلباران.
(11-19-2012 07:01 PM)rozita99 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام رزیتا هستم از رشت متاهل متولد 1363 اگه خدا بخواد دارم سالن پرورش قارچ میزنم.اگه اطلاعی دارید ممنون میشم راهنمایی ام کنید
سلام رزیتا خانم.به جمع صمیمی انجمن خوش امدی.

رزيتا خانوم خوش اومديد به انجمن ، يقين دارم كه با پيوستن به انجمن ميلياردرها با برداشتن گامهاي تازه به موفقيتهاي جديدي هم مي رسيد. پيروز تر باشيد.
سلام رزیتا خانم به این گروه خوش امدید
از مسعود کوچولو خودمون هم میتونید اطلاعات بگیرید.موفق باشید
محرم، ماه ایثار و از جان گذشتگی است! ماه عشق و شور و فریاد است! ماه آمیختن با خون و آمیختن عشق است.
فرا رسیدن ماه محرم را بر عاشقان اباعبدالله الحسین(ع) تسلیت عرض مینمائیم.