سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گروه استانی گیلان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام من با برگزارجلسه انجمن گیلانیها موافقم
محمد از رشت هستم
سلام ؛ آقا داريوش ورود شما را به انجمن گرامي مي دارم ؛اميدوارم با همفكر هم ايده هاي كاري خوبي را در استان اجرايي كنيم. ضمنا نظرتان را هم در رابطه با پيشنهاد آقا سجاد در مورد تشكيل جلسات استاني اعلان نماييد . با احترام
با سلام خدمت همشهریان .منم میام.
با سلام.
تاریخ که تایین شد خب مطمئنا منم هستم.
در ضمن یه پیشنهاد:
نمایشگاه کتاب با هم بریم ما.هم تو راه بیشتر با هم آشنا میشیم هم من تهران رو بلد نیستم میترسم گم بشم.
کسی نمایشگاه کتاب پایه هست؟
با سلام .اقا داریوش خوش امدی.موفق باشی
دوستان سلام ؛ لطفا نظرتان را در مورد نشست روز جمعه تاريخ 29/2/91 درساعت 9/5 درمحل پارك شهر رشت اعلان نماييد . با احترام
عالیه خیلی خوب میشه لااقل میلیاردرهای اینده را یک بار هم که شده زیارت می کنیم بعدا دیگه نمی شه گیرشان اورد
با سلام.ما هم در خدمتیم.مزاحم میشیم.فقط لطف کنید یک روز مونده به من خبر بدید.ممکنه یادم بره. مرسی از همگی
درود دوستان
تشکر از لطف شما فقط من در حال حاظر ایران نیستم و در جلسات نمی تونم شرکت کنم اما برا خودم ایده هایی دارم.
که تقریبا از اینجا هم قابل اجراست و تقریبا داره انجامشون می دم البته در مورد خودم.
اما خوب می خواید تشکیل جلسه در چه موردی بدین ؟
هر کس حوزه فعالیتی مشخصی داره؟
تشکیل جلسه و شناخت خوبه اما باید اعضا از قبل چند تا تم کاری رو مشخص کنن در موردش بحث کنن بعدا میشه تشکیل
جلسه داد در غیر اینصورت شبیه دوست یابی و یا میهمانی میمونه. توجه داشته باشین ما اینجا برا یاد گرفتن و کار کردن
جمع شدیم.
با نظر رفیق داریوش موافقم.
اما با این حال جلسه رو پایم.
فقط اگه امکان داره ساعته یه خورده جابجا شه بره اونورتر.
لینک مرجع