سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: موفقیت های دوستان بعد از پیوستن به انجمن.
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
(04-29-2013 11:58 AM)بابایی نوشته شده توسط: [ -> ]ما طبق نسخه استاد جهان آگهی عمل نمودیم. خیلی گذرا میگم:
1- همه چیز همون جوری که میخواستم پیش میومد. اما واقعا به شکل معجزه آسا
2- گوشه پردا توانگری را برای من کنار زدند و من در تمام عید مدهوش بودم.
3- آمادگی آن را نداشتم.
4- خانواده کلی خرج گذاشت روی دستمون
5- همین الان هم کلی خرج داریم
6- بعد از این همه ماجرا دوباره نشستم و فکر کردم.
7- فهمیدم که من تمرکزم را روی اهداف از دست داده ام و بر خرج کردن یا نکردن تمرکز کرده ام.
8- اکنون به سه ماه پیش باز گشتم.

این را فهمیدم که بایستی آنچه را به دست می آوری یک جشن بگیری و سپس بی خیال از موفقیت رد شوی و به سوی موفقیت های جدید بروی

موفقتر باشی.
==============
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده بسیار توانا.من هر کاری را شروع کنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد.
==============
با عرض سلام و خسته نباشید
آقا مهدی من شروینم و خیلی خوشحالم که به گروهتون ملحق شدم(البته اگه قابل بدونید)!
امیدوارم با مشاوره های شما بتونم به اون هدفی که دارم برسم
خیلی دوست دارم سال دیگه منم جز موفقیت های انجمن سهمی داشته باشم.
(05-03-2013 11:23 PM)mahshe نوشته شده توسط: [ -> ]با عرض سلام و خسته نباشید
آقا مهدی من شروینم و خیلی خوشحالم که به گروهتون ملحق شدم(البته اگه قابل بدونید)!
امیدوارم با مشاوره های شما بتونم به اون هدفی که دارم برسم
خیلی دوست دارم سال دیگه منم جز موفقیت های انجمن سهمی داشته باشم.

شروین جان مقدمت گلباران. امیدوارم بعد از مدتی شاهد بازگو کردن موفقیتهای شما باشیم. برابر مذاکره حضوری انشالله حرکت کاری بزودی شروع خواهد شد.
سلام خسته نباشید من برای ثروتمندشدن وشروع یه کسب وکار بایدچیکارکنم.خیلی فکرکردم امانمیدونم دقیقامیخوام چکاره بشم فقط میدونم که دوست دارم خودم کارافرین بشم الانم سرمایه ای ندارم فوقش میتونم یه بوتیک بزنم
سلام من تازه اومدم تو این سایت .هنوز گیجم که چیکار باید بکنم بیش از اندازه ایده تو سرمه اما سردر گمم میشه یکی راهنماییم کنه ؟
من حسين هستم ايده زيادي تو سرم هست ولي به دليل نداشتن پول نميتونم اجرايشون كنم
يه ايده هم تو سرم هست كه نياز به يك شريك طراح سايت دارم و اينكه تا تهش با هم باشيم
هيج موقع نميدونم بايد از كجا شروع كنم
تا حالا هم نتونستم شروع كنم
پذيراي ياري شما هستم
سلام
من خیلی سر هدفم فکر کردم و به قول شما مدیر عزیز گام اول و خیلی وقته برداشتم فقط راهنمایی می خوام برا رسیدن به هدفم
من همیشه دوست داشتم که اونقد پولدار بشم که بتونم یه موسسه ی مرجع حمایت از بچه های بی سرپرست خیلی مجهز بزنم و تمام اون بچه ها رو طوری تربیت کنم که هرکدومشون واسه خودشون کسی بشن این اولیش بود
دوم اینکه یه دفتر بزنم با کلی کارمند که اینا روزانه برن آمار تمام اونایی که مستحق هستن و در بیارن و تا هم اشتغال زایی کرده باشم هم نزارم آدم های مستحق دستشون و جلوی هر کسی دراز کنن
میدونم راه سخت و طولانی در پیش دارم ولی جونمم و مصمم والبته خدا رو دارم
هدفت خوبه دوست عزیزم
یاد خودم افتادم
همچین آرزویی کردم و گفتم خدا منو کمک کنه که موفق شدم همچین کاری انجام بدم
موفق باشی
انشالله دیگه یادم نره
(03-06-2013 12:10 PM)نی نی عسلی نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به همه دوستان بویژه جناب میرعباس
سوالی که جناب میرعباس از خانم مرضیه 144 پرسید بنده به همه سوالهایش، پاسخ مثبت می دهم. البته با توجه به اینکه خانم مرضیه کارمند هستند اما بنده تولیدکننده بالشت و تشک کودک، منتهی مشکل من اینست که نمی توانم تولیداتم را به فروش برسانم چون نه مغازه دارم نه بازاریاب و نه مدیر فروش. تنهای تنها هستم و تنهایی در خانه ام کار می کنم.
امیدوارم جناب میرعباس کمکی هم به بنده برساند.
با سپاس بیکران از پروردگار بی همتا

سلام. به نظر من یکی از راههایی که میتونه به شما کمک کنه معرفی کالاتون در مطب پزشکان کودک حداقل با ارائه کاتالوگ و یا نمونه محصول میباشد
سلام دوستان
من امروز در حال گشتن توی اینترنت برای پیدا کردن راهی درست به منظور میلیاردر شدن با این انجمن آشنا شدم و سریعا عضو شدم طبیعتا شناخت کاملی از دوستان فعلا ندارم مقداری پول دارم که می خوام یک کاردرستی باهاش انجام بدم و بتونم علاوه بر کسب درآمد حلال دست چند تا جوون هم بگیرم لطفا به خواهر تازه واردتون هم کمک کنید
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
لینک مرجع