05-19-2014, 08:55 AM
06-04-2014, 05:57 PM
سلام
سایت خیلی خیلی باحالیه
من چند وقتیه عضو شدم
الان دارم کارم رو توسعه میدم
و به اهداف اولیه ام دارم میرسم[/size]

سایت خیلی خیلی باحالیه
من چند وقتیه عضو شدم
الان دارم کارم رو توسعه میدم
و به اهداف اولیه ام دارم میرسم[/size]

06-04-2014, 09:14 PM
سلام
خوش اومدید.
شما موفق هستید موفق ترین باشیدددددد
خوش اومدید.
شما موفق هستید موفق ترین باشیدددددد
07-13-2014, 10:20 AM
با سلام خدمت دوستان گرامی« امروز تازه عضو سایت شدم 35 سال سن دارم تو یه شرکت دولتی استخدام رسمی هستم با درامد ماهی تقریبا 1.200.000 تومن اما این درآمد جواب خواسته های من رو نمی ده دوست دارم میلیاردر بشم اما با این حقوقا نمیشه اروزهام رو هم همه رو نوشتم میدونم تایکی دو سال دیگه حتما بهشون میرسم حتما میرسم . می خوام یه کاری شروع کنم دو سه روزه چند تاایده هم اومده تو ذهنم . 1- پرورش قارچ 2 - فروش خشکبار و آجیل امانمی دونم از کجا شروع کنم با کی صحبت کنم میشه راهنمایی بفرمایید
07-15-2014, 12:58 PM
من دوست دارم یک شبه میلیاردر بشم حالا کسی اگه مردش است بیاد جلو منو راهنمایی کنه خسته شدم بسکه میلیون میلیون پول جمع کردم دوست دارم در موقعی که خوابیدم هم پول در بیارم در موقه مسافرت هم پول در بیارم راحت بگم دست به هر چی بزنم طلا بشه.
پول از یک حدی بگذره دیگه نمی تونی مهارش کنی من دوست دارم به اون حد برسم که دیگه نتونم پول سازی را متوقف کنم.

07-15-2014, 02:40 PM
(07-15-2014 12:58 PM)farhad212 نوشته شده توسط: [ -> ]من دوست دارم یک شبه میلیاردر بشم حالا کسی اگه مردش است بیاد جلو منو راهنمایی کنه خسته شدم بسکه میلیون میلیون پول جمع کردم دوست دارم در موقعی که خوابیدم هم پول در بیارم در موقه مسافرت هم پول در بیارم راحت بگم دست به هر چی بزنم طلا بشه.
پول از یک حدی بگذره دیگه نمی تونی مهارش کنی من دوست دارم به اون حد برسم که دیگه نتونم پول سازی را متوقف کنم.
دوست عزیز
ورود شما را به این انجمن تبریک می گویم.
به نظرم بهتر است قبل از طرح هر گونه پرسش یک بار مروری بر مطالب سایت داشته باشید.
اگر می خواهید واقعا وقتی هم که خوابید پول دربیاورید به تایپیک بسیار زیبای زیر مراجعه فرمایید.
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=9834&page=1
08-02-2014, 10:54 AM
سلام دوستان
من تازه عضو شدم
لطفا مرا راهنمایی کنید :http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=11847
ممنون
من تازه عضو شدم
لطفا مرا راهنمایی کنید :http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=11847
ممنون
08-11-2014, 03:53 AM
(03-27-2012 12:04 AM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط: [ -> ](03-26-2012 11:15 PM)milaad نوشته شده توسط: [ -> ]من می خوام پیشرفت کنم میخوام فرد مفیدی برای جامعه باشمبا سلام دوباره خدمت اقا ميلاد عزيز
سال جديد را به شما دوست خوبم تبريك ميگم.
ببيند ميلاد جان منظورت دقيقا از پيشرفت تو چه كاري هست؟؟
چطوري ميخواي براي كشورت مفيد باشي؟؟؟
ايا تا به حال به جواب اينها فكر كرديد؟؟
يا نه فقط دوست داريد كه پيشرفت كنيد و فرد مفيدي براي جامعه تو هر زمينه اي كه شد باشيد!!!!!!!؟؟؟
یادم میاد یه معلم داشتیم این مطلب رو سر کلاس میگفت:
بعد بمباران شیمیایی شهرهای ژاپن وقتی یک ژاپنی از خونه در میومد تا سر کار بره به خودش میگفت

در تأیید جمله آقای ایده که چطوري ميخواي براي كشورت مفيد باشي؟؟
این مسئله یادم اومد...
08-15-2014, 12:07 AM
سلام
من مغازه کفش اسپرت بچهگانه زدم.............
من مغازه کفش اسپرت بچهگانه زدم.............
08-15-2014, 02:36 PM
به نظرم ایرانیها رو به دو دسته میتوان تقسیم کرد . دسته اول کسانی که عضو این سایت هستند . دسته دوم کسانی که عضو این سایت نیستند !!!!