03-26-2012, 11:15 PM
03-27-2012, 12:04 AM
(03-26-2012 11:15 PM)milaad نوشته شده توسط: [ -> ]من می خوام پیشرفت کنم میخوام فرد مفیدی برای جامعه باشمبا سلام دوباره خدمت اقا ميلاد عزيز
سال جديد را به شما دوست خوبم تبريك ميگم.
ببيند ميلاد جان منظورت دقيقا از پيشرفت تو چه كاري هست؟؟
چطوري ميخواي براي كشورت مفيد باشي؟؟؟
ايا تا به حال به جواب اينها فكر كرديد؟؟
يا نه فقط دوست داريد كه پيشرفت كنيد و فرد مفيدي براي جامعه تو هر زمينه اي كه شد باشيد!!!!!!!؟؟؟
03-29-2012, 08:53 PM
سلام خدمت میلیاردهای عزیز.منم از زمانی که تو این انجمن اومدم روحیه ام دو برابر شده وشخصا خیلی کار تیمی رو دوست دارم.یک مثال المانی میگه.یک نفر یک انرژی دو نفر دو انرژی ولی سه نفر مساوی با 30 انرژی حالا حساب کنید 1200 نفر چند انرژی میشه؟به نظر شما وقت ان نرسیده که بیشتر بریم تو کاره عملی؟
03-29-2012, 09:02 PM
خیلی از عزیزان از زمان پیوستن به انجمن کار عملی را شروع کرده اند و هر روز شاهد یکی از این افتخارات هستیم.با استفاده از ایده های خود و سایر عزیزان حرکتی را که مورد علاقه ات است شروع کن. موفقتر باشی.
03-29-2012, 09:16 PM
با سلام جناب اقای قربانیان عزیز منم چند سالیه که شروع کردم و فعلا تو تعطیلات هستم بعد از 15 فروردین ممکنه سعادت کمتر یاری کنه که در خدمت شما باشیم.ولی سعی می کنم خودم به بچه ها برسونم.منتظره راهنماییها و ایده های باحالتون تو کار پخش هستم .سایه تون مستدام/
03-29-2012, 09:24 PM
اعتماد بنفس و شکستن دیوارهای ذهنی (نمی توان و نمی شود ) اساس پیشرفت در هر کاری است.ایمان دارم موفقتر خواهی شد.یا علی.
04-06-2012, 12:43 AM
با سلام خدمت همه دوستان
بعد از اولین سالگرد انجمن کلیه فکرها و تصورات باطل و غلط خود را کنار گذاشتم و از حالت بدبینی که در من بوجود آمده بود رهایی پیدا کردم در این مندت زمان کوتاه موفقیتهای من واقعا برای من غیر قابل باور بود یکی از انها عوض کردن شغلم و خریدن خانه بود بعد از ان بلافاصله ماشینمو عوض کردم و غیره و همه اینا فقط با باور قانون جذب.شفای کودک درونم.مثبت اندیشی و باور کائنات و تجسم خلاق صورت گرفت.
واقعا خوشحالم که با این انجمن آشنا شدم
بعد از اولین سالگرد انجمن کلیه فکرها و تصورات باطل و غلط خود را کنار گذاشتم و از حالت بدبینی که در من بوجود آمده بود رهایی پیدا کردم در این مندت زمان کوتاه موفقیتهای من واقعا برای من غیر قابل باور بود یکی از انها عوض کردن شغلم و خریدن خانه بود بعد از ان بلافاصله ماشینمو عوض کردم و غیره و همه اینا فقط با باور قانون جذب.شفای کودک درونم.مثبت اندیشی و باور کائنات و تجسم خلاق صورت گرفت.
واقعا خوشحالم که با این انجمن آشنا شدم
11-29-2012, 12:33 PM
باسلام
من تازه بااین انجمن آشنا شده ام من در یک شرکت مشغول به کار هستم ولی راضی نیستم چون در نهایت همین حقوق میماند دوست دارم که پولدار شوم و وقتم تلف نشود امکان دارد که من را راهنمایی کنید
باتشکر
من تازه بااین انجمن آشنا شده ام من در یک شرکت مشغول به کار هستم ولی راضی نیستم چون در نهایت همین حقوق میماند دوست دارم که پولدار شوم و وقتم تلف نشود امکان دارد که من را راهنمایی کنید
باتشکر
11-29-2012, 01:36 PM
سلام به شما دوست عزیز
به انجمن خوش آمدید
با جستجو در انجمن مطالب مفیدی پیدا خواهید نمود
موفق باشید
به انجمن خوش آمدید
با جستجو در انجمن مطالب مفیدی پیدا خواهید نمود
موفق باشید
11-29-2012, 01:40 PM
(11-29-2012 01:36 PM)سعید محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به شما دوست عزیز
به انجمن خوش آمدید