سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: باشگاه زیبائی افکار
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام و خسته نباشید ویژه خدمت استاد قربانیان و مدیران و کاربران بزرگوار انجمن

بنده هم رسماً عضویتم رو در این باشگاه اعلام می کنم 10_004

رابطه من با خانواده روز به روز بهتر و بهتر می شود.

استاد قربانیان برای سلامتی بهترین جملات تاکیدی چی هست؟

ممنون Wink
میدونی چرا خدا بالاست ...
چون همیشه باید سرتو بالا بگیری
به نظر شما از کل مردم یک جامعه چند نفر به کارهایی که انجام می دهند و یا به رویدادهای زندگی خودشان و دیگران فکر می کنند (فکر به معنای واقعی تفکر . نه مرور وقایع )
از استاد بزرگوار به خاطر شروع ترویج این طرح و ایده جالب و تاثیرگذار متشکرم
به امید موفقیت همه اعضا
(07-21-2013 12:02 PM)Nuruzzaad نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام و خسته نباشید ویژه خدمت استاد قربانیان و مدیران و کاربران بزرگوار انجمن

بنده هم رسماً عضویتم رو در این باشگاه اعلام می کنم 10_004

رابطه من با خانواده روز به روز بهتر و بهتر می شود.

ستاد قربانیان برای سلامتی بهترین جملات تاکیدی چی هست؟

ممنون Wink

از راه شگفت خدا من همیشه شاد و با نشاط , سالم و پر قدرت هستم.
این جمله شد 4 تومان و 2 ریال 25r30wi.لطفا مبلغ اشاره شده را بحساب :
6037-1211 دو سیخ کباب و یک گوجه واریز فرمائید.25r30wi
قابل پرداخت در تمام بانکها و چلوکبابیها25r30wi25r30wi25r30wi
(07-10-2013 07:45 PM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: [ -> ]من لایق بهترین ها هستم[/color]

من واقعا لایق بهترین ها هستم چون بسیار صادقم و مدت مدیدیست باشگاه زیبایی افکار را افتتاح کردم اما اشکالات جزیی دارد که انشاءالله به کمک شما آن را رفع خواهم نمود. 10_00412_00212_00212_00210_004
من امروز پر از انرژی مثبت هستم و سعی می کنم این انرژی را در روزها و هفته ها و ماهها و سالهای آینده حفظ کنم.
به گوش هایمان بیاموزم که فقط جملات مثبت را بشنود تا از منفی بافی ها و کینه ها دور باشیم.
کلاس امروز:
وقتی وارد باشگاه زیبائی افکار انجمن می شوم , تمام ناراحتیها و گرفتاریهایم را برای حل بخدا می سپارم و خود با لبخند پستهای عزیزان انجمن را مطالعه میکنم.

عزیزان این باشگاه زیبائی افکار انجمن را با جان و دل حفظ کنید.
(07-21-2013 02:31 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]کلاس امروز:
وقتی وارد باشگاه زیبائی افکار انجمن می شوم , تمام ناراحتیها و گرفتاریهایم را برای حل بخدا می سپارم و خود با لبخند پستهای عزیزان انجمن را مطالعه میکنم.

عزیزان این باشگاه زیبائی افکار انجمن را با جان و دل حفظ کنید.

Heart
دقیقا
(07-21-2013 02:13 PM)نی نی عسلی نوشته شده توسط: [ -> ]
(07-10-2013 07:45 PM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: [ -> ]من لایق بهترین ها هستم[/color]

من واقعا لایق بهترین ها هستم چون بسیار صادقم و مدت مدیدیست باشگاه زیبایی افکار را افتتاح کردم اما اشکالات جزیی دارد که انشاءالله به کمک شما آن را رفع خواهم نمود. 10_00412_00212_00212_00210_004
من امروز پر از انرژی مثبت هستم و سعی می کنم این انرژی را در روزها و هفته ها و ماهها و سالهای آینده حفظ کنم.

شما میتونستید بجای عبارت : اشکالات جزیی دارد ...
بگید : روز به روز جای پیشرفت بیشتری دارد که انشاءالله به کمک شما آن را رفع خواهم نمود.
حسابداری وروشهای آنرا یاد بگیر.
لینک مرجع