سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: باشگاه زیبائی افکار
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
چه زیباست این افکاری که هر روز باعث بهتر شدنن اوضاع خودمان حال چه معنوی ،چه اجتماعی و چه مادی میشود.
ممنون از استاد بزرگوارم و دوست عزیزتر از جانم محمد جان
منم ته کلاس نشستم و دارم استفاده میکنم.
در راهکار توانستیم ثابت کنیم که می شود و می توانیم پیشنهادات و حرکات تجاری مجازی را به واقعیت قابل لمس تبدیل کنیم .
می شود بخوبی و در حین صداقت و درستی با هم شراکت کرد.
می شود با دست خالی کاری را شروع کنیم که در اندک مدتی چنان فراگیر شود که همگان را به تعجب وا دارد.
اینک:
می توانیم و می شود این باشگاه را از حالت مجازی به حقیقی تبدیل کرد.
از عزیزانی که میخواهند عضو مجازی این باشگاه باشند ضمن معرفی خود حرکتی را که برای شروع در نظر دارد مرقوم فرمایند.

http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=8935&page=1
من جهان آگهی هستم.
من عاشقانه همه افراد انحمن را دوست دارم و همیشه عقیده داشتم و دارم که باید داشته ها و دانسته هایم را برای موفقیت عزیزان انجمن در طبق اخلاص بگذارم.
[تصویر: 137348251531175_1001513_473985819359830_394593178_n.jpg]
نگرش همه چیز انسان هست
تو بدترین لحظات میشود خوش بین باشیم
محمد عزیز این اس ام اس رو به منم داد ولی نتونستم جواب بدم

محمد جون مرسی داداش گلم که افکار زیبات باعث یه حرکت باشگاه زیبایی افکار میشه

دوستت دارم
ما همگی معتقدیم که در هر حرکتی حکمت خدا نهفته است و در هر حکمتی دنیائی از خیر.
پس باید در زمان برخورد با مشکل خود را نباخته و به راحتی راه حل آنرا پیدا کنیم. اعضای این باشگاه اگر معتقد به این مسئله باشند سرعت رسیدن به موفقیت و شادی بیشتر و بیشتر می شود.
ما اعضای این انجمن اعتقاد داریم که : باید نگرشهای مثبت خود را روز بروز بیشتر و بیشتر کنیم. .
(07-11-2013 12:04 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]ما اعضای این انجمن اعتقاد داریم که : باید نگرشهای مثبت خود را روز بروز بیشتر و بیشتر کنیم. .

HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
ما اعضای باشگاه زیبائی افکار این انجمن , قول می دهیم برای رسیدن به اهدافمان تایپیک زیر را با دقت مطالعه کنیم.
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=8935&page=1

باشگاه زیبایی افکار ! چه اسم با مسمایی
ممنون جناب شموسی بخاطر این پیشنهاد بسیار جالب تان و سپاس بر جناب قربانیان بخاطر تشویق دوستان به پیگیری این عنوان.
میلیونها نفر در کشور ما چه خرجهای کلانی که برای زیبایی ظاهرشان میکنند ، از جراحی های بینی گرفته تا پولهایی که برای زیباسازی جسم مان خرج میکنیم ، ولی کسی به فکر زیبایی روح و فکر خود نیست ، اگر روح و فکر پالایش می گردید ، و اگر افکار پوسیده از ذهنها زدوده میگردید ، آن وقت هیچکس خلافی رو مرتکب نمی شد ، کسی بخاطر مادیات زندگی دست به جنایت نمیزد ، نفرتها تبدیل به عشق می شد و آن وقت خانواده ، محله ، شهر و کشور ما همه عاشق هم میشدند. پس این باشگاه یعنی باشگاه زیبایی افکار باید ایجاد گردد ، بقیه را دوستان ادامه میدهند.
لینک مرجع