10-02-2017, 04:41 PM
08-19-2018, 07:47 AM
سلام دوستان
یه ارزانسرای مای بی بی و کلا وسایل بهداشتی(بیشتر مربوط به نوزاد) می خوام بزنم.دوستانی که تجربه دارن ممنون می شم تجربیات خودشونو بگن.
دوستان بنده از شهرستان هستم و مغازه باید کرایه کنم شاید ماهی یکیمیلیون و نیم کرایه باشه.(به نظرتون در می یاره؟!)
اگه جاهای خیلی ارزون تو تهران یا هر شهر دیگه که می شناسین برا خرید کلی اجناس ممنون می شم راهنمایی کنید.
با تشکر
یه ارزانسرای مای بی بی و کلا وسایل بهداشتی(بیشتر مربوط به نوزاد) می خوام بزنم.دوستانی که تجربه دارن ممنون می شم تجربیات خودشونو بگن.
دوستان بنده از شهرستان هستم و مغازه باید کرایه کنم شاید ماهی یکیمیلیون و نیم کرایه باشه.(به نظرتون در می یاره؟!)
اگه جاهای خیلی ارزون تو تهران یا هر شهر دیگه که می شناسین برا خرید کلی اجناس ممنون می شم راهنمایی کنید.
با تشکر
06-19-2019, 02:56 PM
(07-14-2013 09:24 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]عزیزی سئوال فرمودند :
من هنوز نقاشیمو نکشیدم چون نمیدونم باید سوناتارو بکشم یا پرایدو؟میشه بفرمایید؟
سلام. ......... عزیز هر خودروی را که باور به خریدش را دارید بکشید و یا عکسهائی از آن تهیه کنید.10_004
استاد معرکه ای شما، حالا جواب سوالمو گرفتم من باور نمی کردم که بتونم مثلا ماشین پونصد میلیونی بخرم می گفتم فعلا در حد 100 میلیون و برنامه ریزی کنم. اما الان میگم باور می کنم که می تونم ماشین 100 میلیاردی بخرم پس می خرم. باور می کنم که تلاشم رو تا انتها خواهم کرد برای خرید ماشین دلخواهم. باور هامون رو هم باید قدم قدم تکرار و تکرار گسترده تر کنیم. پس اینکه اول پراید بخرم بعد پژو بعد سانتافه بعد پورش، نه، باید باورمندیمو تقویت کنم. تو همین حین مطمئنا تجارت و بازار رو در دست خواهی داشت/
11-30-2024, 12:45 PM
سلام وقت بخیر
مهم ترین قدم برای شروع کار، تعیین اهداف واضح و مشخص است. این اهداف باید قابل اندازه گیری باشند و به شما کمک کنند تا مسیر خود را مشخص کنید. سپس، باید یک برنامه عملیاتی تهیه کنید که شامل مراحل و اقداماتی باشد که برای رسیدن به این اهداف نیاز دارید. با داشتن یک نقشه راه، می توانید به آرامی و با اطمینان به سمت موفقیت پیش بروید!
ادمین آزادکارشو
مهم ترین قدم برای شروع کار، تعیین اهداف واضح و مشخص است. این اهداف باید قابل اندازه گیری باشند و به شما کمک کنند تا مسیر خود را مشخص کنید. سپس، باید یک برنامه عملیاتی تهیه کنید که شامل مراحل و اقداماتی باشد که برای رسیدن به این اهداف نیاز دارید. با داشتن یک نقشه راه، می توانید به آرامی و با اطمینان به سمت موفقیت پیش بروید!
ادمین آزادکارشو