(07-22-2013 11:20 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]ما دین خود را در این تایپیک ادا کردیم. متاسفانه چند نفری استفاده کردند و بقیه عزیزان در پی مطالب جدیدتر رفتند.
عزیزانی که پیگیر این تایپیک بودند و هستند توجه فرمائید. من با اطمینان کامل عرض میکنم پیگیری این تایپیک و توجه به تمرینات آن می تواند زندگی تک تک شما را زیر و رو نماید.
استاد عزیز منم پیگیر تمام نوشته هاتون هستم وقط کاش یکم زودتر مینوشتین درسای جدیدو اینجوری بهتر بود
استاد چرا نمیایی سره کلاس؟
چرا دیگه نمینویسی؟
استاد منتظریم
استاد نگرانتون شدیماااااااااااااااااا

دلتنگم هستیم
استاد من همیشه این تایپیک مطالعه می کنم
ذهن در مقابل تکرار هر چیزی مقاومت خود را از دست می دهد. او مجبور می شود سکوت کند که تکرار ما در ذهن ناخودآگاه قرار بگیرد .خودتان را خسته نکنید شاید دو راه برای ورود به ذهن ناخودگاه وجود داشته باشد .یا از راه سکوت ،کنار می رود و یا از راه و روش خود ذهن که همان تکرار است .شاید ذهن در طی روز صدها بار یک فکر را بارها و بارها تکرار می کند اما آن تکرار، بی جهت و غیره مفید است چون هدفی را تعیین نمی کند .اما تکرار هوشمندانه ، باعث خواهد شد که به سادگی کنار برود و وارد ذهن ناخودآگاه شود . همه در زمان کودکی خود کشیدن نقاشی "دایره "به یاد دارند آن دایره فقط دایره بود همه ایراد می گرفتند که دایره کج است ،حتی اگر سعی می کردیم با دقت آن را بکشیم باز مثل نوک سوزن پرگار که قلب دایره را هدف می گرفت ،نمی توانستیم خوب آن بکشیم . کسی نمی دانست که هدف ما چیست اما با خطهای تکراری و نامنظم در دور و بر آن دایره ناقص ما ،همه فهمیدند که هدف ،خورشید طلایی است .تکرار خطهای نامنظم در اطراف دایره ی ما ،همه را به نور و آفتاب خورشید رساند شکل دایره ی ما با آن همه ایرادی که داشت محو شد و خورشید و نور را در وجود همه روشن می کرد
باسلام
درخواست دارم مرا راهنمایی نمائید.
باتشکر
استاد درس این تایپیک تموم شد