سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تاپیکی برای تشکر اعضا از همدیگر
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
(04-02-2013 09:46 PM)mrghafoory نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان عزیز درود
من هیچ وقت نگفتم امید چیز بدی هست از طرفی هم نگفتم به ما لقمه اماده بدید
من میگم بیاید همه مون حداقل کمی در مورد ایده هامون بحث کنیم نه فقط امید
امید خوبه اما توی ظرف باید علاوه بر امید ایده هم باشه
اگه ما اول بیایم ظرف رو تا اخرش امید بریزیم بعد دیگه هر چیز دیگه ای هم بریزیم توش نمیزه چون ظرف پر شده
بیایید موفق باشیم

وقتی شروع بکار کردیم می توانیم با مطالعات تایپیکهای متنوع این انجمن خود ایده بگیریم.
هر عزیزی با توجه به امکانات خود ایده ای دارد که شاید ما نتوانیم پیاده کنیم.به هر حال امیدوارم روزی خبر موفقیت شما باعث خوشحالی همه عزیزان انجمن بشود.
سلام خدمت تمام دوستان عزیزم

متاسفانه بعد از سفر خوب اصفهان، برای پدر نازنینم بیماری ایجاد شد که تقریبا تا امروز در بیمارستان بودم، البته از همه عزیزانی که از موضوع اطلاع داشتم خواستم تا برای اینکه دوستانم، برادرها و خواهرهای خوبم، ناراحت و نگران نشوند، چیزی گفته نشود اما بسیاری از عزیزان لطف داشتند و آنقدر بنده را شرمنده خود کردند که لازم دیدم از همه شما تشکر داشته باشم.
واقعا دلم برای انجمن و انرژی های مثبتش تنگ شده بود
باتمام وجود خوشحالم که باز اینجا، کنار خواهرها و برادرهای نازنینم هستم
ببخشید اگر در ارسال پیام ها تاخیر ایحاد شد یا نتوانستم جوابگوی محبت همه باشم
جا دارد از شهرام گل یک تشکر جانانه داشته باشم که بارها در این مدت وقت ایشان را گرفته و از تجربیات خوبشان استفاده بردم و با این کار بنده را برای همیشه مدیون خود کردند

ان شاالله سایه پدرومادر همیشه بالای سر همه باشد که این یک مدت، تنها چیزی که از خدا میخواستم این بود که تکیه گاه پدر کنارم باشد.

یک تجربه:

- خدا چاره همه مشکل ها است، هیچ وقت توکل را فراموش نکنیم.
- سلامتی نعمتی بزرگی است به بزرگی نعمت وجود پدرومادر.
- نباید نعمت پول را فراموش کرد که مانند پلی است که می تواند باعث رسیدن شما به بسیاری دیگر از نعمت ها شود.
خوشحالم که در کنارمون هستی و از همه خوشحالتر که پدرت حالش بهتر شد.....
ولی جواب تلفنمون رو میدادی بد نبودا Yosef.gif مردیم از دلواپسی
همش از عمو هوشنگ اخبار رو میپرسیدیم...
سلام
خدا رو بابت رحمان بودنش شکر....
جناب کاظمی، انشالله همیشه پدر و مادر بزرگوارتان در پناه خداوند باشند.
و پدر بزررگوارتان زیر سایه امیرالمونین علیه السلام...
ایشالا که از بلا دوره
خوشحالیم که ایشون بهتر شدن Smile
خداروشکر که سلامتی شون رو بدست آوردن 12_002
خدا رو شکر

خدا رو شکر

سایه شون 150 سال بالا سرتون باشه انشالله
اللهم لک الحمد حمد الشاکرین یارب
منم از همه دوستانی که با تماس های تلفنی شون جویای احوال بودند. و همه دوستانی که ما را از دعای خیرشون بی دریغ نگذاشتند تشکر و قدردانی می کنم

و یه تشکر فوق ویژه دارم از آقای (...) که در طول مدتی که آقای کاظمی حضور نداشتند در انجام امور انجمن کمک بودند. همچنین از آقای قربانیان و آقای حمزه سلمان پور که پدرانه و برادرانه کنار ما بودند سپاس ویژه دارم.

داداش سبحان و داداش مهدی هم که تشکرهاشون ویژه ویژه ست.
قربان شما....

خوشحالیم که دل یکی از دوستانمون شاد شاده و شکر گذار خداوندی هستیم که همیشه نگاه پر مهرشو از ما برنمیداره.....

از خداوند منان عمری با عزت و پر برکت برای پدر آقا کامیار و همه پدران عزیز انجمن بخصوص جناب قربانیان و جناب قاصدی عزیز خواستارم .
انشالله زیر سایه امیرالمونین سالم و سرحال باشند.....

انشالله..
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
لینک مرجع