سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تاپیکی برای تشکر اعضا از همدیگر
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
(01-13-2013 07:59 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]خانم صدفی عزیز و پر انرژی . عزیزان با تایپیکهای این خواهر گل انجمن آشنا هستند. همیشه حاضر در صحنه. دلسوز و مهربان و قابل ستایش است. خصوصا همراه همسر عزیز و گرامیشان جناب شهراسبی دوست داشتنی (هر دو عزیز را زیارت کرده ام.). سپاسگزار هر دو عزیز هستم.

ممنونم پدر عزیزم
از زحمات دلسوزانه و خالصانه شما متشکرم
369369 متوجه نشدم با 936 است یا 919 و یا 0912 SmileSmileSmile
واقعا فعال است. تمام پستهایش را مطالعه میکنم. علاقمند شدید به انجمن. موفقیت هر چه بیشرش را از خداوند بزرگ خواستاریم. موفقتر باشی369369.
عزیزی نیست که اسم کاربری جناب مهدی گلمحمدی را نشنیده باشد و پستهای پرانرژی ایشان را مطالعه نکرده باشد.
مهدی جان در تمام طول عمر انجمن یار و یاور انجمن بود و اولین حرکت را ایشان انجام داد. چنان پر شور و پرتحرک فعالیت میکرد که همه عزیزان را به وجد آورده بود. شادیهایش در این انجمن بود و ناراحتی و نگرانیهایش هم در این انجمن.
همیشه حاضر در انجمن.همیشه آماده کمک و راهنمائی و همیشه پیشنهاد دهنده بهترین حرکتها در انجمن.تشکر ویژه از مهدی جانم.
مهدی جان : خدا قوت .
ممنونم از لطف شما،آقا هوشنگ
از همون روز اول که وارد این انجمن شدم حقی رو برگردن خودم دیدم که باید اون رو ادا میکردم....

ما حالا حالا ها باید شاگردی استادان بزرگی چون شمارو بکنیم.
mehdiseven عزیز. ایشان جدیدا عضو شده اند. فوق العاده فعال . سعی میکند در تایپیکهای مختلف نظر خود را اعلام کند. اعتماد بنفس بالائی دارد. مهدی جان ما هر عزیزی که بنام مهدی داریم فعال و دوست داشتنی هستند. شما هم اضافه شدید. موفقتر باشی.
آقایان
مهدی 1
مهدی ام جی
مهدی گلمحمدی
مهدی سیون
مهدی 77
مهدی (مشهد)
اگر اسم عزیزی که فعال هست و همین نام زیبا را دارد معرفی فرمائید.
تماما فعال و پرجنب و جوش و باعث افتخار انجمن.
مجددا از تک تک این عزیزان سپاسگزارم.
جناب دلشاد حسین پور عزیز.
جنب و جوشی که ایشان قبلا داشت باور نکردنی بود. وقتی وارد انجمن می شد چنان بمب انرژی مثبتی در فضای عطرآگین انجمن پخش می شد که همه شاد و خوشحال بودند. مرتبا ایده رد و بدل می شد. مدتی است متاسفانه فعالیتش را کم کرده و فقط بعنوان ناظر ظاهر می شود.
دلشاد جان سپاس بخاطر همه فعالیتهای زیبایت. دوباره انتظار حرکتهای زیبای شما را داریم.موفقتر باشی.
دوستان خیلی‌ خوبم
جناب آقای رضائی عزیز و برادر محترمشون

جناب آقای سیدی زاده عزیز

سر کار خانوم سیدی زاده دوستداشتنی‌

سرکار خانوم ملارمه عزیزم
جناب آقاي نادعلي عزيز
آقای مهدی عزیز
آقای گلد من عزیز
جناب آقای عظیم و همسر محترمشون
مهمونای بسیار عزیز مشهد
استاد عشق جناب قربانیان عزیزم
جناب آقای کاظمی بزرگوار
سرکار خانم M_sh دوستداشتنیم
جناب آقای محمد شموسی محترم
جناب آقای محمودی عزیز
جناب آقای آقا پارسا محترم
جناب آقای شهراسبی محترم
سرکار خانم صدفی عزیزم
جناب آقای گل محمدی محترم
جناب آقای ضیایی محترم
جناب آقای مهدی77 محترم
جناب آقای شجاعی محترم
جناب آقای زینلی محترم
جناب آقای بهرامی محترم
سرکار خانم بهرامی عزیز

سپاس

[تصویر: 50-long-stem-red-roses.jpg]
بی‌ نهایت از مهمان نوازی و محبت‌ها ی شما عزیزانم سپاس گزارم

این مدت اینقدر اخبار خوب شنیدیم که سر کیف شدیم .از این همه صمیمیت و مهربانی قلبم به تپش می افته و خوشحالم .همگی‌ شما رو دوست دارم و جای همه ما هم خالی‌ بوده.

امیدوارم به زودی جشن هر کس که میلیاردر می‌شه رو دور هم بگیریم و انشا‌الله ملاقات‌های بعدی سعادت دیدارتون رو داشته باشم

ارادتمند همگی‌ 12_002Heart
سرکار خانم هاوین گرامی،
بودن در رکاب پدر و مادر عزیزتان برای همگی ما مایه مباهات و افتخار بود. واقعا بدون اغراق ایشان شخصیت های بزرگ منشی هستند که عشق و صمیمیت و مهربانی در نگاه و کلام و رفتارشان موج میزد. خوشا به حال شما که چنین پدر و مادر وارسته ای دارید و خوشا به حال آنان که چنین فرزند خودساخته ای دارند که به اعتراف خودشان در دیار غربت مایه افتخارشان میباشد. ممنون از شما که افتخار همراهی با آنان را نصیب ما نمودید.
از دوستان عزیزم خواهش میکنم اگه اسم عزیزی از قلم افتاده اطلاع بدن من اصلاح کنم . دوست دارم قدردان زحمات تک تک عزیزانم باشم
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
لینک مرجع