ممنون از لطف شما. شما همیشه بمب انرژی مثبت انجمن بودی و هستی. موفقتر باشی.
سلام مالارمه عزيز
صادق و شفاف نوشتي
برايت ارزوي موفقيت ميكنم
بهترين عمل ياد از افراديست كه ما رابه مسير درست هدايت ميكنن وشما به بهترين نحو ممكن اينكار را انجام دادين
تا شاگرد نباشد استاد اماده نميشود
اين همان خواستن توانستن است
با نزدیک شدن به پایان سال، لازم دیدم که از عزیزان و همراهان همیشگی سایت تشکر ویژه ای را داشته باشم که در یک سال اخیر کنار بنده بودند و همیشه خالصانه، نیرو و انرژی خود را صرف بهتر شدن امور در این خانواده دوست داشتنی نمودند.
جناب قربانیان عزیز
معاونت سایت عزیز
مجید (...) عزیز
جناب دهنوی عزیز
مهدی گلمحمدی عزیز
سبحان عزیز
مهتاب عزیز
ناظم عزیز
یوسف عزیز
محمدرضای عزیز
احمد قدسی عزیز
و خلاصه تمام عزیزانی که در بحث ها و فعالیت ها شرکت کردن و باعث شدن که جمع این خانواده مانند همیشه گرم و صمیمی، در راه اهداف بالای خود حرکت کند.
دست همه را به گرمی می فشارم و با تمام وجود دعا میکنم که در سایه الطاف حق، سالی پر از خیر و خوشی را در پیش داشته باشید.
منهم جاداره اینجا از زحمات تمام بچه های گل انجمن(مخصوصا مدیر جونا

) تشکر ویژه کنم
از کامیار عزیزه که همیشه بهترین مشاور و بهترین برادر در کنار بچه های انجمن حاضر بوده....
از مجید (...) عزیز که با حذف کردن پستامون

همیشه غافل گیرمون میکرد...
از دوستان عزیز که اسمشون رو کامیار جان بالا برده تشکر میکنم که کمک کردن تا یکسال با شکوه در رزومه همیشه مثبت انجمن ثبت بشه...
امیدوارم که در سال جدید همگی بتونیم سال پر از موفقیت رو داشته باشیم...و به بزرگترین موفقیت که همانا رسیدن به بالاترین ارزش انسانی هست برسیم....
به امید اون روز
یا حق
افراد میرن و میان و این انجمنه که میمونه ، من هم به نوبه ی خودم از اقای مهندس کاظمی تشکر میکنم که با بوجود اوردن همچین فضایی باعث شدند که ما ببینیم ، بفهمیم بیاموزیم و عمل کنیم .
همچنین از بقیه دوستان من جمله اقا هوشنگ عزیز هم تشکر میکنم

الان خواستی به خاطر کم کاریم و کم بودنم شرمنده ام کنی.

(03-04-2013 10:06 PM)مهتاب نوشته شده توسط: [ -> ]الان خواستی به خاطر کم کاریم و کم بودنم شرمنده ام کنی. 
خب خداراشکر، متوجه شدید.

دوستان دیگر میتوانیم تاپیک را ببندیم

آقا حالا که همه خوشیم و دور همیم من یه سوال داشتم.....
باور کنید بین خودمون میمونه......
این ناظم انجمن کیه؟؟؟؟؟؟؟؟

این یکی از مهمترین سوالات زندگیمه؟
(الان مجید میاد پست رو نابود میکنه

)