سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تاپیکی برای تشکر اعضا از همدیگر
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
ممنون از لطف شما. شما همیشه بمب انرژی مثبت انجمن بودی و هستی. موفقتر باشی.
سلام مالارمه عزيز
صادق و شفاف نوشتي
برايت ارزوي موفقيت ميكنم
بهترين عمل ياد از افراديست كه ما رابه مسير درست هدايت ميكنن وشما به بهترين نحو ممكن اينكار را انجام دادين

تا شاگرد نباشد استاد اماده نميشود
اين همان خواستن توانستن است
با نزدیک شدن به پایان سال، لازم دیدم که از عزیزان و همراهان همیشگی سایت تشکر ویژه ای را داشته باشم که در یک سال اخیر کنار بنده بودند و همیشه خالصانه، نیرو و انرژی خود را صرف بهتر شدن امور در این خانواده دوست داشتنی نمودند.

جناب قربانیان عزیز
معاونت سایت عزیز
مجید (...) عزیز
جناب دهنوی عزیز
مهدی گلمحمدی عزیز
سبحان عزیز
مهتاب عزیز
ناظم عزیز
یوسف عزیز
محمدرضای عزیز
احمد قدسی عزیز

و خلاصه تمام عزیزانی که در بحث ها و فعالیت ها شرکت کردن و باعث شدن که جمع این خانواده مانند همیشه گرم و صمیمی، در راه اهداف بالای خود حرکت کند.

دست همه را به گرمی می فشارم و با تمام وجود دعا میکنم که در سایه الطاف حق، سالی پر از خیر و خوشی را در پیش داشته باشید.
منهم جاداره اینجا از زحمات تمام بچه های گل انجمن(مخصوصا مدیر جوناYosef.gif) تشکر ویژه کنم
از کامیار عزیزه که همیشه بهترین مشاور و بهترین برادر در کنار بچه های انجمن حاضر بوده....
از مجید (...) عزیز که با حذف کردن پستامونYosef.gif همیشه غافل گیرمون میکرد...Yosef.gif

از دوستان عزیز که اسمشون رو کامیار جان بالا برده تشکر میکنم که کمک کردن تا یکسال با شکوه در رزومه همیشه مثبت انجمن ثبت بشه...
امیدوارم که در سال جدید همگی بتونیم سال پر از موفقیت رو داشته باشیم...و به بزرگترین موفقیت که همانا رسیدن به بالاترین ارزش انسانی هست برسیم....

به امید اون روز

یا حق
از ادمین عزیز و دوست داشتنی انجمن جناب مهندس کاظمی عزیز سپاسگزارم که چنین عزیزانی را دور هم جمع کرده است.
از تک تک 17,534 عضو عزیز انجمن (25r30wi25r30wi25r30wiخودم هم هستم ) سپاسگزارم .
به امید موفقیتهای هر چه بیشتر شما.
افراد میرن و میان و این انجمنه که میمونه ، من هم به نوبه ی خودم از اقای مهندس کاظمی تشکر میکنم که با بوجود اوردن همچین فضایی باعث شدند که ما ببینیم ، بفهمیم بیاموزیم و عمل کنیم .
همچنین از بقیه دوستان من جمله اقا هوشنگ عزیز هم تشکر میکنم Heart
الان خواستی به خاطر کم کاریم و کم بودنم شرمنده ام کنی. Wink
(03-04-2013 10:06 PM)مهتاب نوشته شده توسط: [ -> ]الان خواستی به خاطر کم کاریم و کم بودنم شرمنده ام کنی. Wink

خب خداراشکر، متوجه شدید. Big Grin
دوستان دیگر میتوانیم تاپیک را ببندیم Yosef.gif
(03-04-2013 10:16 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]
(03-04-2013 10:06 PM)مهتاب نوشته شده توسط: [ -> ]الان خواستی به خاطر کم کاریم و کم بودنم شرمنده ام کنی. Wink

خب خداراشکر، متوجه شدید. Big Grin
دوستان دیگر میتوانیم تاپیک را ببندیم Yosef.gif
کلا درکم بالاست.35
نمی شه یک برنامه بزارید تو تهران بچه ها رو ببینیم؟ البته وقتی من مشهد نباشم.Undecided
آقا حالا که همه خوشیم و دور همیم من یه سوال داشتم.....

باور کنید بین خودمون میمونه......

این ناظم انجمن کیه؟؟؟؟؟؟؟؟Yosef.gif
این یکی از مهمترین سوالات زندگیمه؟Yosef.gif

(الان مجید میاد پست رو نابود میکنهYosef.gif)
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
لینک مرجع