ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

اتصال به روح های بزرگ
زمان کنونی: 09-24-2025, 01:28 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: رها7
آخرین ارسال: رها7
پاسخ:
بازدید: 10151

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 28 رأی - میانگین امیتازات : 2.68
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اتصال به روح های بزرگ
01-01-2015, 01:49 AM
ارسال: #35
RE: اتصال به روح های بزرگ
پیرنشدن......................لوییس کارول

ازکتاب:"آلیس درسرزمین عجایب" پدرویلیام
مردجوان گفت:"پدرویلیام،گرچه پیرشدی و موهای سرت خیلی سفیدشده اما مدام روی سرت می ایستی،فکرنمی کنی که درسن وسال شما،این کار درست نیست؟" پدرویلیام درپاسخ به پسر پفت:"در دوران جوانی می ترسیدم که این کار به مغزم آسیب برساند اما اکنون به طورقطع چیزی ندارم،به همین دلیل مرتب این کار را انجام می دهم." جوان گفت:"چناچه گفتم تو پیرهستی وبیش ازحد چاق وفربه باوجوداین خم می شوی وسرت را به مچ پاهایت می رسانی خدای من دلیل این کارت چیست؟" پیرمرد درحال تکان دادن زلف های خاکستری اش گفت:"درجوانی بااستفاده از این کرم که هرقوطی آن رایک شیلینگ خریدم،عضلاتم را نرم وانعطاف پذیر نگه داشتم اجازه می دهی یکی دوجعبه آن را به تو بفروشم؟" جوان گفت:"تو پیرهستی و آرواره هایت چنان ضعیف وازکارافتاده است که چیزی سخت تراز پیه را نمی تواند خردکند.باوجوداین توخوراک غاز را باتمام استخوان ها ومنقارش بلعیدی،خدای من،چگونه ازپس این کار برآمدی؟" پدرگفت:"من در دوران جوانی،برای هرمساله وتنگنا به قانون مراجعه می کردم ودرباره هرموضوع باهمسرم مباحثه ومجادله داشتم این کارسبب شد تا عضلات آرواره هایم برای همیشه قوی ونیرومند شود." جوان گفت:"توپیرهستی؛به سختی می توان باورکرد که چون گذشته ازقوه بینایی خوبی برخورداری؛باوجوداین می توانی یک مارماهی لغزنده را برروی نوک بینی ات نگه داری؛این هوش وذکاوت را ازکجا آوردی؟" پیرمردگفت:"تاکنون به سه پرسش تو پاسخ دادم وتاهمین جا کافی است،اکنون از فخرفروشی ومباهات دست بردار.فکرمی کنی که تمام روز به سخنان پوچ ومهمل تو گوش می کنم؟ برو دنبال کارت وگرنه تورا بایک لگد به پایین پله ها پرت می کنم." لوییس کارول

لوییس کارول،نویسنده،ریاضیدان وعکاس انگلیسی که به خاطر داستان های"آلیس درسرزمین عجایب" و"ازمیان شیشه عینک" حسن شهرتی بهم زد وبه جرگه نویسندگان مشهورپیوست.

پدرویلیام حکایت خوشمزه ای است که درقالب شعر گفتگوی پدروپسری راتوصیف می کند که پدرازنظرپسرش پیر وفرسوده وبی اهمیت تلقی می شود.پاسخ های پدرویلیام این پیام دوگانه رابه همه ما منتقل می کند:گرچه گذر زمان جسم را پیر وفرسوده می کند اماهمین جسم،روح بی تولد،بی مرگ وبی زمان را درخودآشیان داده است.من دراینجا قصد دارم این پیام دوگانه را فهرست کنم:
1- ازآنجایی که بدن ما صرفاً تجلی مادی دیدگاه های ماست،شما تنها وقتی پیرهستیدکه آن را باورکنید.
2- شمامی توانید درهرچیزی که انتخاب می کنید ماهروکارکشته شوید.پدرویلیام به تمام پرسش های فرزندش بااشاره به دوره جوانی اش پاسخ می گوید وبا برخوردی کنایه آمیز به نکته ای که اغلب ازدیدونظربچه ها دور می ماند تاکید دارد؛روی سر خود می ایستد زیرامی خواهد براین اعتقادجوانان که مغزانسان نیازبه محافظت دارد خط بطلان بکشد.
متاسفانه مابه این اندیشه خوگرفته ایم که شادابی وچابکی هرکس رامتناسب باسن وسالی که درشناسنامه اش درج شده ارزیابی کنیم.درصورتکی این باوراز نظرابعاد روحی یک بن بست کامل است. او به ما گوشزد می کند که می توان روحیه جوانی وسرخوشی رادرخودحفظ کرد مشروط به اینکه ذهن را به شادابی وچابکی متمرکزساخت وآن را درحیطه جسم وجان خود پذیرفت.
دومین پیامی که ازسخنان کنایه آمیز پدرویلیام استباط می شود این است که ضرورت ندارد فعالیت های خودرا به مهارت دریک زمینه محدود کنید؛می توانید برای بهره وری بیشتر وافزایش کارآیی ها واستعدادهای خدادادی تان،برخلاف اعتقادغالب مردم،بطورهمزمان دررشته های علمی وورزشی ماهر وکارکشته شوید. ناگزیرنیستید که برای استعدادهای طبیعی خود حدوحصری قائل شوید وپس ازیافتن توانایی ها وعلایق باطنی تان،متناسب باآن استعدادهاکارهایی رادنبال کنید. شما میتوانید هم درگردش وسیاحت دنیای دیسنی حضوریابید وهم درمباحثه ای پیرامون اگزیستیانسیالیسم شرکت کنید.

_ بابدن خود حرف بزنید و وادارش کنید که به رغم مخالفت هایش فعال ترشود.اگرجسمتان به سستی وتنبلی خوکرده است،به طورقطع دربرابر دویدن وسایرحرکات جسمانی مقاومت می کند.اگرچنین است،برای چندلحظه کتاب را کناربگذارید وبه نظام فکری خود بیاندیشید وببینید که چه باورهایی مانع نگهداری شورونشاط جوانی شماشده است.

_ درمقابل تمایل به برچسب زدن اوصافی به خود که توانایی های شمارا محدود می کند مقاومت کنید.عبارت هایی ازقبیل:"من در...خوب نیستم." یا "هرگز به ...علاقه مند نبوده ام" دیدگاه وچارچوب ذهنی شما را،درباره این محدودیت های تصوری تقویت می کند. اگرتصمیم بگیرید می توانید درهرزمینه ای خوب وماهر باشید وازآن لذت ببرید.

_ باطرح برنامه ای برای به اوج رساندن توانایی های روحی،جسمی وذهنی خود اوضاع وشرایط تان را تقویت کنید.یک دوره درسی برای خود درنظربگیرید وهمه روزه آن را به کارببرید.

_ دردوره های جدیدی که باآن ها آشنایی ندارید،نظیر تیراندازی،یوگا،مراقبه،تنیس،رقص ویا هرچیز دیگر شرکت کنید. بکوشید با فعالیت های مختلف نیروی شادی وطراوت را درپیکرتان حفظ کنید وبگذارید که این نیرو درتمام مراحل حیات وهستی شما جریان پیداکند.

آنجا که راه نیست خدا راه می گشاید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: اتصال به روح های بزرگ - رها7 - 01-01-2015 01:49 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  چرا مصرف‌کنندگان امروزی به نسبت محتاط تر از هر زمان دیگر شده‌اند؟ Amiraliamirali 1 533 09-18-2015 10:57 PM
آخرین ارسال: soshiant
  مرتکب کدام یک از اشتباهات زیر در شبکه‌های اجتماعی می‌شوید؟ Amiraliamirali 0 683 09-18-2015 05:39 PM
آخرین ارسال: Amiraliamirali
  با ۵ تکنیک ساده اعتماد به نفس خود را افزایش دهید Amiraliamirali 0 391 09-16-2015 10:58 AM
  ایده‌های بزرگ مسیر استراتژی‌های موفق Amiraliamirali 0 550 09-13-2015 02:31 PM
  عادت‌های پول‌ساز : ۱۵ عادت روزانه‌ی افراد ثروتمند Amiraliamirali 9 2,647 09-11-2015 12:15 PM
  5 دقيقه به من فرصت بدهيد تا پيشگويي كنم كه شما ثروتمند مي شويد يا فقير؟!! pgs 3 2,972 04-08-2015 02:02 PM
آخرین ارسال: golro
  کتاب آموزش کسب درامد به روش CN3 mr.seo 4 2,482 01-08-2015 04:32 PM
آخرین ارسال: مهدی میرزائی
Photo Pdf کتاب سرگذشت مشهور ترین میلیاردر های جهان omid.movafaghiat 0 3,310 11-29-2014 11:04 PM
آخرین ارسال: omid.movafaghiat
  خلاصه کتاب تسلی بخشی های فلسفه اثر الن دو باتن karafarin 2 6,142 06-24-2014 11:09 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  جادوی فکر بزرگ نرگس فیاض 15 2,801 05-17-2014 02:18 PM
آخرین ارسال: رنسانس فکر
  به سوی کامیابی 1 نرگس فیاض 12 2,284 12-07-2013 01:17 PM
آخرین ارسال: نرگس فیاض
  یاد داشت های یک دوست!! minoo 30 4,621 11-06-2013 01:13 PM
آخرین ارسال: minoo
  دانلود مجموعه کتاب های روانشناسی و موفقیت با فرمت PDF alicpu 12 8,066 08-06-2013 05:14 AM
آخرین ارسال: REZA HAJISALIMI
  5درسی که یک میلیونر به من داد jahanagahi 13 4,455 07-08-2013 03:40 PM
آخرین ارسال: بابایی
  تادم مرگ به در دانشگاهها دخیل بسته ای نرگس فیاض 1 1,068 06-04-2013 10:51 PM
آخرین ارسال: ahmad rezaee
  کتاب زندگی به روش 80/20 MARYAR 0 3,741 05-04-2013 09:48 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  عادت‌های خوب با برنامه Lift Haavin 2 1,148 03-05-2013 10:19 AM
آخرین ارسال: بابایی
  دانلود کتاب منازل الاخره مخصوص میلیارد های اینده ایران alicpu 5 2,490 01-22-2013 12:15 AM
آخرین ارسال: soltan_sal
  داستان های شیوانا | استاد عشق و معرفت و دانایی sherafati 3 1,681 12-24-2012 09:05 AM
آخرین ارسال: soltan_sal
  به آنها بگوئید که من یک انسانم... mallarme 0 499 11-26-2012 01:52 PM
آخرین ارسال: mallarme

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS