ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

اتصال به روح های بزرگ
زمان کنونی: 09-23-2025, 11:31 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: رها7
آخرین ارسال: رها7
پاسخ:
بازدید: 10140

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 28 رأی - میانگین امیتازات : 2.68
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اتصال به روح های بزرگ
12-28-2014, 01:41 AM
ارسال: #33
RE: اتصال به روح های بزرگ
تاسف..........................

از«موآدمولر»
افسوس برای آن دختر،افسوس برای آن قاضی یکی خانه دار زحمتکش،وآن دیگری ثروتمندی غمگین، خدا به هردوی آنان رحم کند وخدا مارا نیز مشمول لطف و رحمتش قرار دهد. که بیهوده خواب های دوران شباب وجوانی را در ذهن مان زنده می کنیم. غم انگیزترین کلمه هایی که تاکنون اززبان ویاقلمی جاری شده این است:"ای کاش چنین بود" بسیارخوب،برای همه ما امید دورازچشمان فیزیکی مان،در گوری عمیق مدفون است، وچه بسا روزی فرشتگان سنگ مزارش را بردارند. جان گریف لیف ویتیر
جان گرین لیف ویتیر شاعر مشهور نیوانگلندی که پیرو مذهب کوئیکر بود،زندگیش را وقف مسایل وتحولات اجتماعی کرد. او پس ازخاتمه جنگ های داخلی،اشعارش را با تاکید برمذهب،طبیعت وزندگی در نیوانگلند سرود.
این شعر برای تمام کسانی که شهامت پذیرفتن اندرز فرزانگان وحکیمان بزرگ را درخود سراغ دارند،دارای پیام عمیقی است.تاکید میکنم که آنرا به دفعات ببینید.
شعر بانام موآدمولر آغاز می شود.دختر زیبا وجوانی که هنگام زیر و رو کردن علوفه درمزرعه،سربلند می کند و باقاضی خوش سیمایی روبه رو می شود که سوار بر اسب به سوی او می آید.وقتی که این دختر با قاضی سرصحبت را باز می کند وبا لیوانش به او آب می دهد،قلبش به شدت می تپد؛آنگاه از ذهنش می گذرد که بودن با این مرد مهربان واحساساتی وسخن گفتن با او درباره"علف،گل ها،درختان،پرندگان خوش الحان و وزوز زنبورها" چه احساس خوب وشیرینی را درپی دارد. اوچنان غرق در رویاهای خود می شود که جامه کهنه وژولیده و ناموزونش را ازیاد مییبرد."او این جرات وجسارت را درخود نمی دید که تصوربهتری از زندگی داشته باشد." درحالی که قاضی سوار براسب از او دور می شود،احساس باطنی اش به او می گوید:"اوه ممکن است روزی من به همسری او دربیایم" غافل ازاینکه روزگار سرنوشت دیگری برای او رقم زده است.او بامردی ازدواج می کند که جزغم واندوه وفلاکت برای او ره آوردی ندارد.طبق نوشته های ویتیر" او مردی را درکنارش دید که شادی را وظیفه وعشق را قانون می انگاشت." سپس موانع و تنگناهای زندگی اش دیگربار به ذهنش هجوم می آورد ومی گوید:"ممکن است روزی..."
شاعر قاضی جوان وخوش سیمایی راتوصیف میکند که آن روز سوار براسب ازآنجا دور می شد.اوآرزوی عمیقی دردل داشت. اما بخاطر ترس از بخطرافتادن موقعیت اجتماعی اش مایل نبود این خواسته را جامه عمل بپوشاند.ازذهنش گذشت که:"اگر او روزی مال من می شد ومن هم مانند او در روی مزرعه به جمع آوری علوفه اشتغال داشتم، به طورقطع تعادل بین درست وغلط بهم می خورد،مقام ومنزلت با تهیدستی و دون پایگی برابر می شد وازیک قاضی سخت کوش و بانفوذ چیزی باقی نمی ماند." بنابراین او آزوی دل را مهار وهدفی راکه اطرافیانش برایش درنظرگرفته بودند دنبال می کند. او به خواهران مغرور و غیراجتماعی اش می اندیشد،به مادرش که به طبقه اجتماعی وزیورآلاتش توجه داشت فکرمی کند. پس خواهش دل را فرو می نشاند،اسبش راهی میکند ودختر را تنها می گذارد.
سپس ویتیر از ازدواج قاضی بازنی ازطبقه اجتماعی خودش سخن می گوید.درحالی که هنوز ارتباط روحی قاضی باآن مزرعه برقرار است."به مجرداینکه شراب قرمز را درگیلاس می ریخت،آرزو می کرد که درکنار آن دختر بود ولیوان آبی از او می ستاند."
اغلب فرزندانم را ترغیب می کنم که هنگام ترس ازاشتباه ویا شانه خالی کردن ازخطرپذیری وتقبل ریسک این کلمه ها را به یادآورند وتغییر مسیردهند. توصیه میکنم که سخنان این شاعربرجسته را که یک قرن پیش به رشته تحریر درآمد در زندگی آویزه گوش کنید."ازمیان تمام کلمه های غم انگیزی که از زبان وقلم جاری می شود،غم انگیزترین آنها عبارت است از:"افسوس،ایکاش چنین بود" نمایانگر تاسف و اندوه افرادی است که از ترس عواقب ناگوار،رویاهای خود را سرکوب می کنند وبه آرزوهایشان مجال شکوفایی نمی دهند.
من در زندگی خطاهای زیادی مرتکب شده ام.اما می توانم صادقانه بگویم ازبابت آنچه درگذشته انجام داده ام نادم وپشیمان نیستم.هیچگاه درمرحله سرزنش خویشتن به تجارب دردناک گذشته نگاه نمی کنم و به اندوه وتاسف اجازه نمی دهم سلطان وحاکم وجودمن شود ومقدرات مرا در دست گیرد.چیزهایی گفته ام که امروز ازگفتنش ابا دارم،احساسات افرادی را جریحه دار کرده ام که هرگز تکرارشان نخواهم کرد،سرمایه گذاری های نادرستی انجام داده ام،کلمه های وحشتناکی رابه رشته تحریر درآورده ام،موادسمی مصرف کرده ودربعضی ازرقابت ها شکست خورده ام وبه دفعات دراحساس خودبرتربینی غوطه ورشده ام،باوجوداین بانگرشی برجنبه مثبت اشتباه خودازآن تجربه ها پنذآموختم وهرگز از رفتار وگفتارگذشته ام متاسف نیستم. آب رفته به جوی بازگشتنی نیست ودریافته ام که اظهار تاسف تمامی انرژی مارا یکسره مضمحل و نابود می سازد وبرتندرستی و غدد داخلی وگردش خون ما تاثیر نامطلوب بجای می گذارد.صرفاً تمام تلاش های مساعی خود را برای جلوگیری ازتکرار این خطاها به کارمیگیرم. البته هنوزهم به طورکامل ازگزند تاسف و ندامت ازبابت کارهایی که از انجامش غفلت ورزیده ام درامان نیستم.
تردیدی نیست که گاه وبی گاه درطول زندگی با عدم تایید ازسوی دیگران روبرو می شوید ویا نتایجی به بار می آورید که دلخواهتان نیست و یا مورد استهزاء قرار می گیرید.اگر دراین شرایط بجای مدفون کردن احساسات خویش درلایه های ذهن،لب به سخن بگشایید و دست به عمل بزنید از تاسف وپشیمانی خود جلوگیری خواهید کرد.
عیسی مسیح میگوید:"کسی که به انجام کاری مبادرت می کند و به پشت سر می نگرد شایسته فردوس برین نیست."

_خود را فردی سالخورده تصورکنید که بر زندگی کنونی شما نظارت دارد.درچنین شرایطی مایلید ازچه احساسی برخوردار باشید؟احساسی سرشار از تاسف و پشیمانی و یا رضایت از اینکه براساس ندای باطنی خود دست به عمل زده اید.

_بجای توجه به نقطه نظرهای دیگران درباره گفتار و اعمالتان ازخود بپرسید:"چگونه مایلم زندگی کنم؟" آنگاه براساس این تمایل باطنی ودرجهت تحقق خواسته هایتان به سلاح شهامت ومخاطره جویی مجهز شوید وتوانایی های بالقوه خود را فعلیت بخشید.

_ ازپیش درمورداحساسی که خواهید داشت بیاندیشید ومسیری راکه به یاس و ندامت وبی تفاوتی می انجامد مجسم کنید. آنگاه بهترین نتایجی راکه با پذیرفتن اقدامات مخاطره آمیز ممکن است باآن روبه رو شوید درنظربگیرید.با به تصویر کشیدن این دو حالت درذهن،می توانید ازتحقق آنچه ممکن است پشیمانی به بار آوردجلوگیری کنید

آنجا که راه نیست خدا راه می گشاید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: اتصال به روح های بزرگ - رها7 - 12-28-2014 01:41 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  چرا مصرف‌کنندگان امروزی به نسبت محتاط تر از هر زمان دیگر شده‌اند؟ Amiraliamirali 1 533 09-18-2015 10:57 PM
آخرین ارسال: soshiant
  مرتکب کدام یک از اشتباهات زیر در شبکه‌های اجتماعی می‌شوید؟ Amiraliamirali 0 683 09-18-2015 05:39 PM
آخرین ارسال: Amiraliamirali
  با ۵ تکنیک ساده اعتماد به نفس خود را افزایش دهید Amiraliamirali 0 390 09-16-2015 10:58 AM
  ایده‌های بزرگ مسیر استراتژی‌های موفق Amiraliamirali 0 550 09-13-2015 02:31 PM
  عادت‌های پول‌ساز : ۱۵ عادت روزانه‌ی افراد ثروتمند Amiraliamirali 9 2,647 09-11-2015 12:15 PM
  5 دقيقه به من فرصت بدهيد تا پيشگويي كنم كه شما ثروتمند مي شويد يا فقير؟!! pgs 3 2,972 04-08-2015 02:02 PM
آخرین ارسال: golro
  کتاب آموزش کسب درامد به روش CN3 mr.seo 4 2,482 01-08-2015 04:32 PM
آخرین ارسال: مهدی میرزائی
Photo Pdf کتاب سرگذشت مشهور ترین میلیاردر های جهان omid.movafaghiat 0 3,310 11-29-2014 11:04 PM
آخرین ارسال: omid.movafaghiat
  خلاصه کتاب تسلی بخشی های فلسفه اثر الن دو باتن karafarin 2 6,142 06-24-2014 11:09 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  جادوی فکر بزرگ نرگس فیاض 15 2,798 05-17-2014 02:18 PM
آخرین ارسال: رنسانس فکر
  به سوی کامیابی 1 نرگس فیاض 12 2,282 12-07-2013 01:17 PM
آخرین ارسال: نرگس فیاض
  یاد داشت های یک دوست!! minoo 30 4,617 11-06-2013 01:13 PM
آخرین ارسال: minoo
  دانلود مجموعه کتاب های روانشناسی و موفقیت با فرمت PDF alicpu 12 8,064 08-06-2013 05:14 AM
آخرین ارسال: REZA HAJISALIMI
  5درسی که یک میلیونر به من داد jahanagahi 13 4,455 07-08-2013 03:40 PM
آخرین ارسال: بابایی
  تادم مرگ به در دانشگاهها دخیل بسته ای نرگس فیاض 1 1,068 06-04-2013 10:51 PM
آخرین ارسال: ahmad rezaee
  کتاب زندگی به روش 80/20 MARYAR 0 3,741 05-04-2013 09:48 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  عادت‌های خوب با برنامه Lift Haavin 2 1,147 03-05-2013 10:19 AM
آخرین ارسال: بابایی
  دانلود کتاب منازل الاخره مخصوص میلیارد های اینده ایران alicpu 5 2,490 01-22-2013 12:15 AM
آخرین ارسال: soltan_sal
  داستان های شیوانا | استاد عشق و معرفت و دانایی sherafati 3 1,680 12-24-2012 09:05 AM
آخرین ارسال: soltan_sal
  به آنها بگوئید که من یک انسانم... mallarme 0 499 11-26-2012 01:52 PM
آخرین ارسال: mallarme

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS