ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

اتصال به روح های بزرگ
زمان کنونی: 09-23-2025, 06:59 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: رها7
آخرین ارسال: رها7
پاسخ:
بازدید: 10074

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 28 رأی - میانگین امیتازات : 2.68
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اتصال به روح های بزرگ
10-28-2014, 01:44 AM
ارسال: #10
RE: اتصال به روح های بزرگ
تجسم.........ویلیام جیمز

اصلی در روانشناسی می گوید که اگر تصویری ازخواسته خود را در ذهن ترسیم کنید وآن تصویر را به اندازه کافی درآنجا نگه دارید،دیری نمی پاید که خواسته شما به طوردقیق متجلی می شود. ویلیام جیمز
ویلیام جیمز فیلسوف،روانشناس ومعلم آمریکایی در زمینه های خداشناسی،روانشناسی،اخلاق ومتافیزیک نویسنده توانایی بود.

بسیاری ویلیام جیمز را پدر روانشناسی نوین می نامند.او دریکی ازبیانیه هایش ابزارنیرومندی را دراختیار ما می گذارد تا ازآن سودببریم.این نقطه نظر درعین سادگی بسیار بزرگ وشکوهمند است.می تواند بطوردقیق راه را برای دستیابی به اوضاع وشرایط دلخواهتان صاف وهموارکند. افرادی که ناکامی خود را به عواملی نظیر بخت واقبال نامساعد،شرایط محیطی واقتصادی،ژنتیک،موقعیت اجداد ونیاکان وبهانه ها ودستاویزهای بی پایان دیگر نسبت می دهند،سادگی این نظریه موجب غفلتشان می شود.

فرایند تصویرسازی ذهنی که اغلب تجسم نامیده می شود ازاعتقاد:"تو همانی که می اندیشی"درکتاب مقدس نشئت گرفته و از ایده تفکر مثبت بسیار فراتر است.تفکر ما همانند رویاهایمان براساس تصاویرشکل می گیرد.دراینجا ازکلمات وعبارات کاری ساخته نیست وتنها تصاویرذهنی موثروتعیین کننده است.کلمه ها علائمی هستندکه به ما امکان می دهند باتصاویر ارتباط برقرار کرده وتوصیفشان کنیم.این همان فرایند تصویرسازی است که ویلیام جیمز ترغیبتان می کند باتوسل به آزادی اراده کنترلش کنید.

فرمول موردنظرمن(وین دایر)عبارت است از:"آنچه شما واقعاً،واقعاً،واقعاً،واقعاً بخواهید،آن را به دست خواهیدآورد."

اولین "واقعاً" برخواسته واقعی شما تاکید دارد.دراین مرحله شما تصویرآرزوی خودرا درذهن ترسیم می کنید که ممکن است تصاحب یک اتومبیل،ارتقاء مقام،کاهش وزن،ترک اعتیاد ویا هرچیز دیگر باشد.یقین بدانید هرچیزی که به صورت عینی و ملموس در زندگی تان پدیدارشده،با خواسته ای براساس تجسمات ذهنی تان آغازشده است.
دومین "واقعاً"برآرزوی واقعی شما اصرارمی ورزد.تردیدی نیست که بین داشتن تصویری درذهن براساس یک خواسته وتصویری برمبنای یک میل وآرزو فرق است.آنچه درعالم خیال خواستارش هستید،درتنهایی باصدای بلند بطلبید.
سومین"واقعاً" برعزم وجزم واقعی پافشاری می کند.اکنون وقت آن است تصویری که ازخواسته وآرزویتان شکل گرفته درعبارتی که نشانگرعزم وارادهء راستین شماست تثبیت شود.می توانید بگویید:"قصددارم این تصویر را باهمکاری...دردنیای خویش تحقق بخشم. "این عنوان"..." می تواندخدا،نورباطن،هوش کیهانی،خردبیکران وغیره باشد.این مرحله ابداً باشک وتردید سازگارنیست.نمی توانید بگویید:"اگرامور بروفق مرادبود"،"اگرشانس به من روآورد"
چهارمین"واقعاً" برشور واشتیاقی واقعی تاکید دارد. دراین مرحله نباید به کسی اجازه دهید دلسردتان کند.
دربرابرنقطه نظرهای منفی دیگران مقاومت کنید وتاحد ممگن ازبرنامه های خود وتفاوت هایی که قصد دارید در زندگی تان پدید آورید سخن نگویید وبه اصطلاح هرچه درچنته داید رو نکنید. افرادی که واقعاً واقعاً درجذب خواسته ها وآرزوهایشان موفق و کامیابند ،به بخت واقبال خود متکی نیستند وکاسه وکوزه بی تحرکی خودرا برسر دنیای فانی نمی شکنند.

همه چیز در زندگی من ازجمله کتاب ها ونوارهایم ناشی از بکارگیری این"اصل روانشناسی"است.همه خواسته هایم با میل وآرزو آغازشده است.این کتاب نیز ازاین قائده مستثنی نیست.به بیانی دیگر نگارش کتابی که عقل وخرد حکیمان و فرزانگان را تفسیرکرده وچون چراغی فراراه ما قرارگرفته،نخست به صورت میل وآرزو درذهنم شکل گرفت.من تصویری از عبارت ها واشعار این بزرگان را که درابتدای هربخش آمده همراه با تعبیروتفسیرخودم،درقلمرو ذهن خویش منعکس کردم.
آنگاه این آرزو را باهمسر و ویراستارم درمیان گذاشتم ودرتمام این مدت همکاری جهان هستی را برای آفرینش این توانایی دروجودم خواستارشدم.آنگاه عزم و اراده ام ازآرزوی من برای آفرینش این کتاب پشتیبانی کرد.به همین دلیل به افرادو موسسه های مختلفی که می توانستند درچاپ کتاب نقش داشته باشند مراجعه کردم وطرح وهدف خود را بآنان درمیان گذاشتم،بعضی آن را دوست داشتند وشماری هم باشک و دودلی گفتندکه تجزیه وتحلیل شعر ،عامه پسند نیست وتعدادی هم نگارش این کتاب را ابداً به مصلحت من ندانستند.اما من تصویر این کتاب را همچنان درذهن خویش پروراندم ومشتاق بودم که هرچه زودتر نقطه نظرهای این متفکران بزرگ را دراختیار خوانندگانم قراردهم.امروز ثمره ونتیجه اش دردست شماست.

_ خواسته خود را به میل وآرزو تبدیل کنید.شما تجلی همه برکت های بی کرانه اید و استحقاق دارید که در وفور نعمت عالم هستی سهیم باشید.پس برای آمال و آرزوهای خود محدودیت قایل نشوید وبرای دستیابی به هرچیز خود را بی ارزش تلقی نکنید.شما یکی از مخلوقات الهی هستید و به اندازه تمامی افرادی که تاکنون به سیاره خاک گام نهانده اند برای بهره مندی از تندرستی،عشق،نیکبختیوموهبت های دیگر شایستگی دارید.

_ آرزوی خود را به شکل یک درخواست باذکر نامتان برای هوش بیکران که اغلب خدا نامیده می شود بیان کنید.کائنات آن چیزی را می تواند به شما ببخشد که درهشیاری شماست.پس برای درخواست کمک آمادگی داشته باشید وازنوشتن و ابراز خواسته های خود هراسی به دل راه ندهید.عبارت:"بطلبید و دریافت خواهید کرد"را وعده ای میان تهی تلقی نکنید.

_ اجازه ندهید که شک و دودلی ازخلال جریانات روحی شما بلغزد وبر تقاضای شما مسلط شود.به جای استفاده از واژه های پیچیده و نامانوس دربیان خواسته های خویش،از زبانی ساده و کلامی روشن استفاده کنید.

_ تاحدممکن تصاویر ذهنی وعزم واراده خود را برای تحقق آن ها،نزدخود پنهان ومکتوم نگه دارید.چنانچه با مقاومت روبرو شدید،به جای دلسردی بازخوردهای منفی را به نیروی شور واشتیاق تبدیل کنید وازآن برای عینی و ملموس کردن تصاویر دهنی تان بهره ببرید.به اطرافیانتان تفهیم کنید اعتقادکامل دارید که به انجام خواسته های خود قادرید وکاملاً مشتاق تصاحب آن ها هستید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: اتصال به روح های بزرگ - رها7 - 10-28-2014 01:44 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  چرا مصرف‌کنندگان امروزی به نسبت محتاط تر از هر زمان دیگر شده‌اند؟ Amiraliamirali 1 531 09-18-2015 10:57 PM
آخرین ارسال: soshiant
  مرتکب کدام یک از اشتباهات زیر در شبکه‌های اجتماعی می‌شوید؟ Amiraliamirali 0 682 09-18-2015 05:39 PM
آخرین ارسال: Amiraliamirali
  با ۵ تکنیک ساده اعتماد به نفس خود را افزایش دهید Amiraliamirali 0 388 09-16-2015 10:58 AM
  ایده‌های بزرگ مسیر استراتژی‌های موفق Amiraliamirali 0 547 09-13-2015 02:31 PM
  عادت‌های پول‌ساز : ۱۵ عادت روزانه‌ی افراد ثروتمند Amiraliamirali 9 2,632 09-11-2015 12:15 PM
  5 دقيقه به من فرصت بدهيد تا پيشگويي كنم كه شما ثروتمند مي شويد يا فقير؟!! pgs 3 2,966 04-08-2015 02:02 PM
آخرین ارسال: golro
  کتاب آموزش کسب درامد به روش CN3 mr.seo 4 2,474 01-08-2015 04:32 PM
آخرین ارسال: مهدی میرزائی
Photo Pdf کتاب سرگذشت مشهور ترین میلیاردر های جهان omid.movafaghiat 0 3,307 11-29-2014 11:04 PM
آخرین ارسال: omid.movafaghiat
  خلاصه کتاب تسلی بخشی های فلسفه اثر الن دو باتن karafarin 2 6,139 06-24-2014 11:09 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  جادوی فکر بزرگ نرگس فیاض 15 2,785 05-17-2014 02:18 PM
آخرین ارسال: رنسانس فکر
  به سوی کامیابی 1 نرگس فیاض 12 2,259 12-07-2013 01:17 PM
آخرین ارسال: نرگس فیاض
  یاد داشت های یک دوست!! minoo 30 4,574 11-06-2013 01:13 PM
آخرین ارسال: minoo
  دانلود مجموعه کتاب های روانشناسی و موفقیت با فرمت PDF alicpu 12 8,048 08-06-2013 05:14 AM
آخرین ارسال: REZA HAJISALIMI
  5درسی که یک میلیونر به من داد jahanagahi 13 4,435 07-08-2013 03:40 PM
آخرین ارسال: بابایی
  تادم مرگ به در دانشگاهها دخیل بسته ای نرگس فیاض 1 1,063 06-04-2013 10:51 PM
آخرین ارسال: ahmad rezaee
  کتاب زندگی به روش 80/20 MARYAR 0 3,739 05-04-2013 09:48 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  عادت‌های خوب با برنامه Lift Haavin 2 1,143 03-05-2013 10:19 AM
آخرین ارسال: بابایی
  دانلود کتاب منازل الاخره مخصوص میلیارد های اینده ایران alicpu 5 2,486 01-22-2013 12:15 AM
آخرین ارسال: soltan_sal
  داستان های شیوانا | استاد عشق و معرفت و دانایی sherafati 3 1,671 12-24-2012 09:05 AM
آخرین ارسال: soltan_sal
  به آنها بگوئید که من یک انسانم... mallarme 0 498 11-26-2012 01:52 PM
آخرین ارسال: mallarme

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS