ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

بیست و دومین صندلی داغ(بازاریابی و پخش - چاپ و تبلیغات و...) با حضور مهدی گل محمدی
زمان کنونی: 09-24-2025, 01:48 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: Delta.H
آخرین ارسال: Delta.H
پاسخ: 42
بازدید: 15370

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 25 رأی - میانگین امیتازات : 3.32
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیست و دومین صندلی داغ(بازاریابی و پخش - چاپ و تبلیغات و...) با حضور مهدی گل محمدی
08-08-2013, 01:35 AM
ارسال: #11
RE: بیست و دومین صندلی داغ(بازاریابی و پخش - چاپ و تبلیغات و...) با حضور مهدی گل محمدی
با توجه به اينکه من تازه متوجه شدم شما چقدر جوان هستيد، چندتا سوال ديگه هم ميپرسم:
4.قبل از شروع فعاليتاي جديتون باتوجه به اينکه قطعا با مشکلات سختي هايي روبرو بوديد به اين فکر نکرديد که شروع اين کارها براتون زوده و اين مشکلات باعث ميشه از درس و مشق بيفتيد؟
5.من با اينکه انگيزه فوق العاده اي براي کسب و کار دارم،اما بخاطر اينکه در حال تحصيلم از اينکه پا توي ميدون بزارم و وقتم براي درس خوندن گرفته بشه خيلي ميترسم.شما چطور با اين قضيه کنار اومديد؟

من اشرف مخلوقات هستم، خداوند قدرت احاطه بر هر موجود، علم و شئی را در وجود من قرار داده است.

من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا.من هرکاری را که شروع میکنم تا نهایت رسیدن به موفقیت آن را ادامه میدهم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-08-2013, 11:29 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-08-2013 11:30 AM، توسط مهدی گل محمدی.)
ارسال: #12
RE: بیست و دومین صندلی داغ(بازاریابی و پخش - چاپ و تبلیغات و...) با حضور مهدی گل محمدی
(08-07-2013 11:42 PM)saeed.abdollahi نوشته شده توسط:  درود
اگر بخوای برای 4سال اینده پیش بینی بکنید
4سال دیگه به کجا برسی و به چه چیزایی میرسی مهدی جان?

چهار سال آینده بخشی از مهم ترین قسمت کاری من هستش.
در چهار سال آینده انشالله به تمامی اهدافی که از سه قبل و هم اکنون نوشتم میرسم و باور رسیدن بهشون رو با این روند پیشرفت دارم.

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
08-08-2013, 12:21 PM
ارسال: #13
آقاي گل محمدي خوشحال شدم واقعا ديدم انقدر فعال و موفقين در سن 21 سالگي و متحيرم از اين همه تلاشتون.
سؤالام يكم فرق ميكنه با سؤالاي ديگرون، لطف ميكني جواب بدي:
1- چي تو خودت ديدي شروع كردي؟
2- با خونه و پدر و مادرت چه جوري تا كردي؟ يعني اونا راضي بودن فقط، تشويقت ميكردن، ميترسوندنت، ضعيفت ميكردن يا اصن دخالت نمي كردن؟
3- با چقدر سرمايه شروع كردي و اون سرمايه رو از كجا آوردي؟
4- چقدر تو فضاي مجازي فعاليت كردي براي هر قسمت از كارت مثل بازاريابي؟
5- آشنايي تو اين كارا داشتي؟
ممنون كه جواب ميدي

نمي توانيم با باقي ماندن در آنچه هستيم، به آنچه مي خواهيم برسيم

تغییر نام کاربری : آقامحسن ----- > محسن قلي زاده
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-08-2013, 12:26 PM
ارسال: #14
(08-08-2013 12:31 AM)Elixir نوشته شده توسط:  با سلام و تشکر از حضورتون.
1.چه انگيزه يا محرکي باعث شد شما سمت کسب و کار بيايد؟
2.به نظرتون نقطه ي نهايي دنياتون کجاست؟يعني به کجا به چي برسيد حس ميکنيد که واقعا به هرچي که خواستيد رسيديد؟
2.1.به نظرتون چند سال ديگه به اين نقطه ميرسيد؟
3.تا حالا شده از چيزي فرار کنيد؟از چي؟
*اگر فکر ميکنيد سوال آخرم زرده بهش جواب نديد.*
متشکرم!

سلام
1-فرار از راکد شدن و راکد موندن در مسیری از زندگی که باعث فرسایش کامل انسان میشه و ساختن زندگی ای که لایق یک انسان که اشرف مخلوقات هست.

2-نقطه نهایی باید دست نیافتنی باشه.تا وقتی انسان به اون نقطه رسید فکر نکنه دیگه همه چی تموم شد.یعنی باید آرزوهامون سقف نداشته باشه.هدف هایی رو برا خودمون مشخص کنیم و وقتی که با قدرت ذهن و برنامه ریزی به اونها رسیدیم بریم سراغ هدف بعدی.اینکه فرمودید به کجا برسم احساس میکنم که به همه چی رسیدم اونجایی هستش که رفتارم با خودم با خانوادم ،با دوستانم و... خوب باشه و بتونم براحتی با اونها ارتباط برقرا کنم و همیشه مهر و محبت و صمیمت در رفتار هامون موج بزنه و همیشه لب هامون خندون باشه.وقتی انسان ذهن آرومی داشته باشه احساس آرامش و خوشبختی میکنه این مربوط میشه به اهداف زندگیم.برا اهداف مالی هم بیشتر مد نظر کارآفرینی هستش.من وقتی احساس میکنم در این زمینه به همه چی رسیدم که چند کارخونه و چندین هزار کارگر و کارمند داشته باشم.

1.2- خدارو شاکرم که تو این سن به اون احساس آرامش فکری و خوشبختی ای که لایقم هست رسیدم و تمام تلاشم رو میکنم که به تمام رویاهایی که تو ذهنم هستش برسم.

3- از این ها فراری هستم:
ترس ، تنبلی و...

(08-08-2013 12:33 AM)صدفی نوشته شده توسط:  واسه هم سن و سال های خودت چه حرفی داری بزنی مهدی جان؟
به نظرت دلایل عدم موفقیت جوون هامون چیه؟

توصیه من به همه هم سن و سال ها و جوانان این کشورم اینه :
-خواهشا با مشورت گرفتن از بزرگتر ها و افراد دانا و با تجربه وارد دنیای کسب و کار بشن -هرگز در شروع کارهاشون سعی نکن که از همون لحظه شروع قدم های بزرگ بردارند
-شاید در شروع کار نیاز باشه برای کسی کار کنند تا تجربه کسب کنند پس از این مورد به راحتی نگذرند.
-با اعتماد بنفس بالا کسب و کار خودشون رو شروع کنند تا دلسرد نشن.
-وقتی که کاری رو شروع کردن تا نهایت رسیدن به موفقیت به کارشون ادامه بدن و هرگز از کارشون دلسرد نشن(به غیر از وقتی که بفهمن کار اشتباهی رو انجام میدن.)
-احساسی و جوگیرانه رفتار نکنند.
و در انتها این رو بدونند که هیچ کاری سود ده نیست و اونها هستند که باید کارشون رو به سود برسونند پس به دنبال کارهایی که دیگران انجام داده اند و سود برده اند نباشند و راه خودشون رو برای کسب درآمد انتخاب کنند.

(08-08-2013 12:43 AM)jahanagahi نوشته شده توسط:  1- شکست چیست؟
2- باور چیست؟
3- بهترین جمله ای که شنیدید و باعث تحرک کاری شما شد.
4- من از نزدیک افتخار همکاری با شما را دارم و دقیقا موفقیت روزانه ات را لمس میکنم .سئوال اینست که زمانی که اهدافت را نوشتی و شروع به حرکت کردید , رسیدن به اهدافت را باور داشتی ؟
5- باور می کردید این انجمن بتواند در شما و عزیزان انجمن انگیزه موفقیت ایجاد کند؟
6- روز اول حرکت کاری چه خواسته ای داشتی؟ به آن رسیدی؟
7- چه پیش بینی برای 1 سال بعد راهکار را داری؟
8- اصل مهم شراکت چیست؟
9- نقطه ضعفت در کار چیست؟
10- نقطه قوتت در کار چیست؟

موفق هستی , موفقتر باشی.

1-شکست در معنای کلمه چیزی که وجود ندارد و معنای اصلی آن "راه را اشتباه رفتن است."
2-باور همان اعتقاد و ایمان قلبی برای رسیدن به موفقیت و اهدافی است که نوشته و مکتوب کرده ایم.باور همان اعتماد به نفسی است که برای طی کردن مسیر اهداف به آن نیاز داریم.
3-بهترین جمله ای که شنیده ام از جانب شما بوده که فرمودید در کارمان باید به جایی برسیم که بگوئیم "الان من باید چه کاری انجام دهم"
4-اهداف من از سه سال قبل مکتوب شده بود و آنها را رها کرده بودم و به خدا سپرده بودم.امروز که در موقعیت کنونی قرار گرفته ام میبینم که اهداف دقیقا همانطور که نوشته بودم پس سه سال خود به خود مرا در مسیر رسیدن به خود قرار داده.
5-با تمام توضیحاتی که در سوال 2 خدتتون عرض کردم بله.من باور و ایمان داشتم که از دل این انجمن و با کمک اعضای خوب آن حرکتهای خوبی را آغاز خواهم کرد.
6-وقتی که کار را شروع کردم یکی از خواسته هایم این بود که تمامی مشتریانم من را بشناسند و از طرفی بنده بتوانم به راحتی اجناسم را بخرم و بفروشم و هر وقت مشتری ام به هر مبلغی جنس خواست براحتی هرچه تمام برایش آماده کنم که این امر از طریق راه شگفت خدا انجام شد.
7-همانطور که برنامه ریزی شده راهکار در یکسال آینده مجموعه فوق العاده قوی در زمینه پخش مواد غذایی خواهد بود از طرفی کارگاه های تحت نظر مستقیم آن شروع به کار خواهد کرد و اکثریت افراد انجمن در آن مشارکت خواهند داشت.
8-مهمترین اصل در شراکت"در کار همچون غریبه و در دوستی بهترین دوست بودن"
9-ضعف من این است که هنوز هم نیاز به یاد گیری و کسب تجربه دارم و تا زمانی که زنده هستم باید یاد بگیرم و یاد دهم.
10-مدیر موفقی در کارم هستم-روابط عمومی بالایی دارم-ذهن قدرتمندی دارم-به انچه که میخواهم باید برسم.

ممنون استاد عزیزم

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
08-08-2013, 12:40 PM
ارسال: #15
ردیف 9 . ضعف شما نیست بلکه برعکس نقطه قوت شماست
08-08-2013, 10:46 PM
ارسال: #16
مهدی جان وقتی صحبت شد که استاد عزیزم جناب Delta.H شما را برای نشستن روی صندلی داغ دعوت کردند گفتم الحق انتخاب شایسته ای است. چون از 3 سال قبل توانائیهای شما را حدس زده بودم و در جریان موفقیت و شکستهایت بودم .
اینک می خواهم محبت فرمائید برای عزیزان انجمن بفرمائید ,که توانائیهای شما چی بود که من و جناب مهندس کاظمی و جناب خالدی شما را به همکاری دعوت کردیم؟
اینک به همکاری شما با خود احساس رضایت میکنیم.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-08-2013, 11:05 PM
ارسال: #17
آقاي گل محمدي منم تقريبا يک سوال همسو با سوال استاد داشتم:
شما چطور تونستيد نظر استاد قربانيان آقاي کاظمي و بقيه افرادي که باهاشون همکاري کنيد رو جلب کنيد؟چطور خودتون رو به ايشان ثابت کرديد؟
2.در ابتداي فعاليتتون کسي سعي نکرد -از خانواده- جلوي شما رو بگيره؟همه با فعاليت اقتصادي شما تو اين سن موافق بودن؟
3.چرا استاد قربانيان اينقدر شما رو دوست داره؟"ما حسوديمون ميشه"

من اشرف مخلوقات هستم، خداوند قدرت احاطه بر هر موجود، علم و شئی را در وجود من قرار داده است.

من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا.من هرکاری را که شروع میکنم تا نهایت رسیدن به موفقیت آن را ادامه میدهم.
08-09-2013, 01:29 AM
ارسال: #18
در کار بازاریابی پوشاک چه نکته هایی حائز اهمیته؟
الگوی شما در زندگی کیست؟
بهترین کتابی که خوندین چی بوده؟

هر کس بخواهد کاری انجام دهد راهش را پیدا می کند هر کس نخواهد کاری را انجام دهد بهانه اش را
08-09-2013, 04:51 AM
ارسال: #19
(08-08-2013 01:35 AM)Elixir نوشته شده توسط:  با توجه به اينکه من تازه متوجه شدم شما چقدر جوان هستيد، چندتا سوال ديگه هم ميپرسم:
یعنی میگید داداش ما اینقدر پیر شده تو بازار10_003

--------------------
ببخشید از شوخی گذشته:
1-دلیل کمبود گلاسه 300 گرم در بازار چیه؟
2- چرا نامکو وان؟البته راهکار یه چیز دیگه است.
3-یه چندتا از نکات ناب بازاریابی؟و مهمترینش رو اگر ممکنه ذکر کن؟

فعلا همین بود
10_004
ممنون

A00 (130)در حال پرواز به سوی هدف

در زندگی از این 3 تگ استفاده کنید: {تلاش} ، {صبر} و {امید به خدا}
خروجی این سه تگ روی صفحه زندگی = موفقیت

[تصویر: Untitled-5.png]
08-09-2013, 01:45 PM
ارسال: #20
سلام داش میتی ، خوبی ؟
اولین روزهایی که شروع به بازاریابی کردی از هر 10 مغازه میتونستی مخ چندتاشونو تیلیت کنی که مشتریت بشند ؟

به نظرت چه اجناسی ارزش بازاریابی دارند ؟ از اونهایی که به قول معروف جنست روی زمین نمیمونه ؟
موضوع بسته شده است 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بیست و سومین صندلی داغ(پیمانکاری سرویس مدارس، مدیریت انبار و...) با حضور شهرزاد صدفی Delta.H 56 20,417 08-31-2013 05:53 PM
آخرین ارسال: صدفی
  بیست و یکمین صندلی داغ(فروش لباس، حسابداری، مهندسی عمران)با حضور محمد جواد دهقانی Delta.H 49 14,138 08-07-2013 08:18 AM
آخرین ارسال: Delta.H
  "آغاز سومین دوره صندلی داغ میلیاردرها" 3ObHaN 9 2,926 07-27-2013 09:51 PM
آخرین ارسال: Elixir
  بیستمین صندلی داغ(شرکت کامپیوتری، امنیت اطلاعات و... ) باحضور یوسف عزیزی yu3f 55 16,140 01-19-2013 07:48 AM
آخرین ارسال: مــجــیــנ
  هجدهمین صندلی داغ(لوازم یدکی اتومبیل - پخش مواد غذایی) باحضور فرهاد قربانی مــجــیــנ 24 7,933 12-15-2012 09:19 AM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی
  هفدهمین صندلی داغ(تولید و پرورش گل و گیاه زینتی و...) باحضور بهداد مــجــیــנ 59 14,805 12-01-2012 11:01 AM
  شانزدهمین صندلی داغ(خدمات فنی-تبلیغات-مشاور املاک و...) باحضور alimardaniyan مــجــیــנ 20 5,139 11-24-2012 11:15 AM
  پانزدهمین صندلی داغ(نقلیه ریلی) باحضور سعید محمدی مــجــیــנ 18 5,011 11-17-2012 10:00 AM
  چهاردهمین صندلی داغ(تبلیغات و مشاوره تبلیغاتی-برق ساختمان) باحضور mteam مــجــیــנ 17 5,743 11-10-2012 10:31 AM
  سیزدهمین صندلی داغ(بازاریابی-،پخش مواد غذایی و ...) باحضور mohajer.my مــجــیــנ 49 16,243 11-04-2012 07:03 AM
  سومین صندلی داغ شغل - فوت و فن نویسندگی و تولید نرم افزار کامیار کاظمی 4 3,515 11-02-2012 01:15 AM
آخرین ارسال: بيلا بالا
  دوازدهمین صندلی داغ(تجارت خشکبار و مواد غذایی) باحضور mir abas کامیار کاظمی 26 8,738 10-27-2012 10:40 AM
  یازدهمین صندلی داغ(طراحی و گرافیک) باحضور mohammadshamosi مــجــیــנ 12 4,900 10-20-2012 10:01 AM
  دهمین صندلی داغ(آشنايي با آسانسور و مشاغل پيرامون آن) باحضور parsajoon مــجــیــנ 17 6,057 10-13-2012 07:41 AM
  مهمانان صندلی داغ آبان ماه مــجــیــנ 0 1,013 10-10-2012 08:10 PM
  نهمین صندلی داغ(نمایندگی بیمه) باحضور goldmen مــجــیــנ 27 8,685 10-06-2012 08:24 AM
  هشتمین صندلی داغ(معماری و دکوراسیون) باحضور خانم مهتاب مــجــیــנ 17 5,541 09-26-2012 06:56 PM
  هفتمین صندلی داغ(طراحی وب-کار در اینترنت-سئو،بهینه سازی وبسایت) باحضور MohamadMJ مــجــیــנ 39 10,695 09-22-2012 09:33 AM
  ششمین صندلی داغ-( تجارت،صادرات واردات،ترخیص کاری،نمایندگی های داخلی و خارجی)m_grate29 مــجــیــנ 41 11,820 09-16-2012 05:40 PM
  مهمانان صندلی داغ مهر ماه مــجــیــנ 2 1,198 09-12-2012 07:48 PM
آخرین ارسال: mosafere55

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS