09-12-2011, 11:20 AM
09-12-2011, 04:10 PM
با اولین یک میلیاردم یک شرکت فناوری اطلاعات می زدم ( خصوصا بخش adsl شو )چون تجارتی که طرف مقابلت جامعه و مردم عادی جامعه باشه رو دوست دارم البته اگه هزینه ی مارکتینگ رو هم در نظر بگیریم 200 میلیون بیش تر نمی شه این شرکت یه ماشین 50 میلیونی می گیرم با بقیش هم شروع می کنم به ساخت و ساز اگه بقیش هم مونده باشه یه واحد آموزشی کنار همون شرکته می زنم.
09-12-2011, 07:34 PM
همیشه یادتون باشه بخشی از اون یه میلیارد اولی یا کلا هر پولی باید صرف اون چیزایی بشه که به شما اجازه دادن تا به اون یه میلیارد اولی برسید و اون چیه؟
کی می تونه بگه؟
کی می تونه بگه اون یه میلیارد اولی چطوری تولید شده. اون یه میلیارد اولی از نیروهایی بدست اومده که همگی جذب تصویر ذهنی شما شده اند. این نیروها می تونند از گیاهان و جمادات و هر موجود زنده ای جذب شما شده باشند و حالا تصاویر ذهنی دیگه ای هم منتظر اونند تا شما کمی بخشش داشته باشین.
بخشش یعنی رهایی از وابستگی و افزایش جنبه و ظرفیت ذهنی.
بخشش تصویر ذهنی بعدی شما را بزرگتر و پر قدرت تر و با صفا تر می کنه.
بخشش نا خالصی های روح و انرژی انسان را می زدایه.
کی می تونه بگه؟
کی می تونه بگه اون یه میلیارد اولی چطوری تولید شده. اون یه میلیارد اولی از نیروهایی بدست اومده که همگی جذب تصویر ذهنی شما شده اند. این نیروها می تونند از گیاهان و جمادات و هر موجود زنده ای جذب شما شده باشند و حالا تصاویر ذهنی دیگه ای هم منتظر اونند تا شما کمی بخشش داشته باشین.
09-12-2011, 09:28 PM
بستگی داره این پول رو یهویی بدست بیارم یا به مرور. احتمالا منظور شما اینه که بعد از تلاش فراوان متوجه بشم 1 میلیارد سرمایه دارم.
در اینصورت اول از همه یه ماشین خوشگل میگیرم. بعد یه خونه با امکانات رفاهی کامل (نه خیلی مجلل) میگیرم + جدیدترین لپتاپ اپل که در اون زمان به همراه اینترنت بی سیم پرسرعت. البته یه شرکت هم در رابطه با کارم ثبت میکنم تا بتونم از سرعت بالای 128 اینترنت هم بهره مند بشم.
خوب تا اینجا خیالم از هر جهت راحت شد و مطمئن شدم از نظر رفاهی مشکلی ندارم و میتونم بهتر به کارم ادامه بدم. حدود 100 میلیون رو میدم و سکه میخرم تا ذخیره بشه واسه روز مبادا. 50 میلیون هم واسه خرج یه سالم میذارم بانک یا بازم میدم سکه میخرم اما نه واسه روز مبادا، اینو تا آخر سال واسه خودم و شکمم خرج میکنم.
واسه بقیه پولم میشینم فکر میکنم ببینم چه کاری بیشترین سود رو داره؟ کارهای ساده ای که به نظر میرسه سود چندانی ندارن، ممکنه بیشترین سود رو داشته باشن، تا اونجا که مخم قد بده فکر میکنم تا بتونم تا یک سال آینده چند میلیارد دیگه هم بدست بیارم.
در اینصورت اول از همه یه ماشین خوشگل میگیرم. بعد یه خونه با امکانات رفاهی کامل (نه خیلی مجلل) میگیرم + جدیدترین لپتاپ اپل که در اون زمان به همراه اینترنت بی سیم پرسرعت. البته یه شرکت هم در رابطه با کارم ثبت میکنم تا بتونم از سرعت بالای 128 اینترنت هم بهره مند بشم.
خوب تا اینجا خیالم از هر جهت راحت شد و مطمئن شدم از نظر رفاهی مشکلی ندارم و میتونم بهتر به کارم ادامه بدم. حدود 100 میلیون رو میدم و سکه میخرم تا ذخیره بشه واسه روز مبادا. 50 میلیون هم واسه خرج یه سالم میذارم بانک یا بازم میدم سکه میخرم اما نه واسه روز مبادا، اینو تا آخر سال واسه خودم و شکمم خرج میکنم.
واسه بقیه پولم میشینم فکر میکنم ببینم چه کاری بیشترین سود رو داره؟ کارهای ساده ای که به نظر میرسه سود چندانی ندارن، ممکنه بیشترین سود رو داشته باشن، تا اونجا که مخم قد بده فکر میکنم تا بتونم تا یک سال آینده چند میلیارد دیگه هم بدست بیارم.
09-12-2011, 09:37 PM
(09-12-2011 07:34 PM)سخنگوی دولت نوشته شده توسط: [ -> ]همیشه یادتون باشه بخشی از اون یه میلیارد اولی یا کلا هر پولی باید صرف اون چیزایی بشه که به شما اجازه دادن تا به اون یه میلیارد اولی برسید و اون چیه؟
کی می تونه بگه؟
یه شاسی بلند میخرم ( از اون ها که کیانوش رو باهاش فرستادن برره )
پا میشم 1 ماه میرم تو جنگل زندگی میکنم ...
09-13-2011, 12:59 AM
منکه تنها با 100 میلیون از یه میلیاردم میدم حداقل 3 کانتینر خودکار میخرم.شب عیدی می فروشم. 100 میلیونم میشه 500 میلیون.بعد برا 1 میلیاردو 400 میلیونم میشینم دوباره فکر میکنم.
بعد یه جـ....... میندازم زیر پام.میرم بازاریابی.چون طبق تجربه به افراد با ماشین مدل بالا خیلی اهمیتت قائل میشن مخصوصا شرکتا.
بعدشم که یه دفتر بازرگانی به نام بازرگانی گل محمدی می زنم.کلا وارد کار هدایای تبلیغاتی میشم و اون موقع نمایندگی چندتا شرکت مثل نوک پن ، پوروتوک ،شیفر ، ملودی و پوروپن رو میگیرم.و در زمینه هدایای تبلیغاتی کار می کنم. بعد چند سال بعد به بزرگترین هدفم که احداث بزرگترین شرکت تبلیغاتی تو ایران هستش جامه عمل می پوشونم
بعد یه جـ....... میندازم زیر پام.میرم بازاریابی.چون طبق تجربه به افراد با ماشین مدل بالا خیلی اهمیتت قائل میشن مخصوصا شرکتا.
بعدشم که یه دفتر بازرگانی به نام بازرگانی گل محمدی می زنم.کلا وارد کار هدایای تبلیغاتی میشم و اون موقع نمایندگی چندتا شرکت مثل نوک پن ، پوروتوک ،شیفر ، ملودی و پوروپن رو میگیرم.و در زمینه هدایای تبلیغاتی کار می کنم. بعد چند سال بعد به بزرگترین هدفم که احداث بزرگترین شرکت تبلیغاتی تو ایران هستش جامه عمل می پوشونم
09-13-2011, 01:36 AM
من به محض اینکه 18 سالم شد ، شروع میکنم به کار کردن ( جمع اوری اطلاعات ، تحقق ایده )
بعد که میلیاردر شدم ، به جان مهدی ، به جان خودم ! یه هفته فقط میگیرم میخوابم ... استراحت مطلق ! از تخت پا نمیشم ....
وقتی تجسم خلاق میکنیم ، بعد باید ولش کنیم
وقتی تو دنیای واقعی هم به تجسم خلاق میرسیم ، باید ولش کنیم .
بعد که میلیاردر شدم ، به جان مهدی ، به جان خودم ! یه هفته فقط میگیرم میخوابم ... استراحت مطلق ! از تخت پا نمیشم ....
وقتی تجسم خلاق میکنیم ، بعد باید ولش کنیم
وقتی تو دنیای واقعی هم به تجسم خلاق میرسیم ، باید ولش کنیم .
09-13-2011, 02:26 AM
تمام یک میلیارد را سکه می خرم.شب عید می فروشم. عجب ثروتی میشه.
09-13-2011, 02:53 AM
(09-13-2011 02:26 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]تمام یک میلیارد را سکه می خرم.شب عید می فروشم. عجب ثروتی میشه.
بعد تا شب عید کجا میزاریشون ؟!!!
09-13-2011, 11:30 AM
به شكرانه لطف خدا ، مقداري از اون رو بين نيازمندان تقسيم مي كنم. سرمايه گذاري مي كنم. كانوني به نام باور خود براي همه هم نوعام مي ذارم ، و تجربيات و روند اونو شرح ميدم ، تا هر كسي بسته به ذوق و دوس داشتن خودش سهمي داشته باشه.