سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
من به قطع میگم یک هیوندا آی30 + یک خونه به ارزش 250 میلیون تومان حوالی امیرآباد . 50 میلیون وسایل منزل
با نصف بقیه اش یک کافه باز میکنم . با مابقی ش تو تجارت خودم دوباره سرمایه گذاری میکنم.
من یه سفر میرم به دور دنیا... جاهای ناشناخته و جاهایی که آرزوی دیدنش رو دارم
سلام به همه دوستان عزیز
من قبل از هر کاری یک پنجم از یک میلیارد را صرف امور خیریه میکنم و بقیه آن را سرمایه گذاری میکنم تا بیشتر بشه
با سلام به هم انجمني عزيز
به نظر من اين سئوال نه تنها بد نيست بلكه خيلي هوشمندانه است
شما تا وقتي كه چيزي را در فكر خود ايجاد نكنيد نمي توانيددر واقعيت به آن برسيد
وقتي من نوعي نتوانم به اين سئوال هوشمندانه جواب دهم . در واقعيت كه جاي بحثي نمي ماند.
به نظر من يكي از اصلي ترين هدف اين انجمن و اين مباحث بايد اين باشد كه فكر يك ميلياردر را ايجاد كرد
ديدگاه را درست كرد.شما تا فكر ميلياردري نداشته باشيد مطمئنا عمل را هم نخواهيدداشت.
خیلی کارها...
1.ساختن یک مکان برای آموزش معلولین برای ورود به بازار کار وبیرون کشیدن آنها از گوشه گیری و منزوی بودن و همچنین درآمد داشتن برای خود و سر بار خانواده نبودن.
2.رسیدگی کردن به تخت جمشید و حفظ این بنای عظیم برای نسل های بعد.
3.خانه دار کردن اعضای انجمن
یک میلیارد تا اینجا فکر کنم تموم بشه هر وقت یک میلیارد بعدی رو بدست آوردم بقیه هدف هام رو راتتون میگم.
سرمایه گذاری در پروژه های اشتغال زایی
اول خدا رو شکر می کنم بعد بازم از خدا طلب ثروت بیشتر می کنم
شایدبروم سراغ ساخت وسازساختمان تا این مقدار پول را افزایش دهم وبعداز افزایش این مقدار شاید بروم سراغ تاسیس یک کار خانه
الان یه مطلب خوندم دیدم نوشته بود بالاخره این پول ازیک کاری درامده است ومن بعد از دیدن این مطلب فکرکردم که من باید همان کاری را که باعث کسب ثروت شده گسترش دهم
اولین و اولین هدفم گرفتن دست رنج کشیده هاست...

دو نعمت : اول سلامتی دوم خانواده.

من یک پسر جوان هستم که چندان مذهبی یا احساساتی نیستم. ولی اولین قول به خودم و هدفم اینه که به بیماران مخصوصا کلیوی و سرطانی ها کمک کنم. رنج بیماری خیلی سخته. دلم می خواد یه موسسه درست کنم. به نام خیران میلیاردر...اونجا به صورت گمنام به بیماران و بچه های بی سرپرست کمک بشه.

بعضی وقتا میرم خانه سالمندان...یا بچه های بی سرپرست رو می بینم. هیچ احساسی هیچ احساسی هیچ احساسی مثل دیدن لبخند یک مادر جدا مانده از خانواده یا خنده ی معصومانه یک کودک وقتی که حالی می پرسی یا هدیه ای می دی نیست...اون لحظه هر چقدر هم بی احساس باشی غرق احساس میشی. خودت رو نگه میداری...از در که زدی بیرون چشمات خیس میشه و گریه می کنی.
از اولین یک میلیاردم 500 میلیون کمک میکنم...به بیماران، ایجاد اشتغال برای نیازمندان، سرپرستی کودکان بی سرپرست، زندانیان مالی.

و مطمئنم 10 برابر این پول بهم برمیگرده و بازم مطمئن باشید بخش زیادیش رو کمک میکنم به دیگران.
خدایا لذت کمک به هم نوع رو به همه ی انسانها بچشان. امیدوارم شما هم ته قلبتون همیشه یه یادی از اونایی که رنج می کشن باشه.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
لینک مرجع