سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
من اگه 1 میلیارد داشتم فقط باهاش کار میکردم
ولی اگه به اندازه کافی پول داشتم یه جزیره با تمام امکانات تو کارائیب میخریدم با یه هواپیما یا هلیکوپتر خصوصی!4yajuyo
بايد فكر كنم ...
الله وکیلی با این وضع مملکت ، فک کنم تا اونموقع بتونم با این پول یه پراید بخرم Big Grin ( پ.ن : پراید امروز 18 تومن شد Big Grin )
اگر همین الان یک میلیارد را به من بدهند، میلغی از آن را به گروهی بازرگانی بین المللی با تجربه می دادم تا اطلاعات اقتصادی و تجاری بیش بازده را در اختیارم قرار دهند و بعد از شناسایی موقعیتهای سود آور بچه های انجمن رو خبر می کردم بیاید که یافتم و اون موقع با همه ی بچه هایی که واقعاً علاقه به کار تجارت دارند استارت یک شرکت بین المللی را می زدیم و آن موقع همه را در سود این شرکت شریک می کردم چون می دانم که دیگه اون پول هر ماه چندین برابر میشه و همه می تونن به هر چی می خوان برسن.
من با اولين ميليارد دلار خودم در راههاي نوين سرمايه گذاري شركت ميكنم واز درآمد خودم يك جزيره شخصي ميخرم يك هواپيماي شخصي و يك اتومبيل سوپر اسپرت, موتور sport رو خيلي دوست دارم بخرم با دوستام گلف بازي كنم به كشور هاي مختلف سفر كنم من ميدونم قلبم منو به سمت كارهاي خيريه هدايت ميكنم چون قلبا دوست دارم كمك كردن رو , يه مهمونيه بزرگ ميگيرم و خيلي از انسان هاي ميلياردر رو دعوت ميكنم تا بسلامتي ميلياردر شدنم بنوشن D:
با سلام
راستش بنده سعی میکنم به افراد کار آفرینی که طرح های اقتصادی دارند کمک کنم البته سعی میکنم با هاشون شراکت کنم تا هم اونا به اهدافشون برسند و هم بنده بتونم سرمایه بیشتری جمع کنم تا به کارآفرینان بیشتری کمک کنم.

دست به دست هم دهیم به مهر تا میهن خویش را کنیم آباد
اولا که آقای چشم پزشک تو اصلا از تخیل قوی ذهنی چی میدونی؟
آدم باید اول بدونه چی قراره بگه بعد
حالا فهمیدین آقا دکتر ؟
اگه تخیل نکنی نمیتونی برسی
(03-12-2013 06:39 PM)macalister نوشته شده توسط: [ -> ]اولا که آقای چشم پزشک تو اصلا از تخیل قوی ذهنی چی میدونی؟
آدم باید اول بدونه چی قراره بگه بعد
حالا فهمیدین آقا دکتر ؟
اگه تخیل نکنی نمیتونی برسی

؟
!
Huh
سلام من تازه به جمع شما پیوستم اما بسیار مشتاقم که شرح بدم چکار میکنم.1.اول مادرم و پدرمو میبرم خونه خدا 2.یک یتیم خانه باز میکنم 3.میرم دانشگاهو جوانای با استعدادو استخدام میکنم 4.شرکت مهندسی تاسیس میکنمو با سرمایه ای که دارم چند تا مزایده و مناقصه شرکت میکنم و.....
من زمانی که یک میلیارد داشته باشم به این معنی ه که یک شرکت تولیدی با درامد 40/000/000 در ماه دارم.و این مبلغ برای یک زندگی خوب کافیه.
یکی از هدفهام اینه که یه بنیاد خیریه بزرگ بزنم که از طرف صنعتگران ایران یا همون کارخانه دارهای ایران حمایت مالی بشه و اولین واریزیش هم برای خودم یعنی 1/000/000/000باشه!
اسمش رو هم انتخاب کردم: خیرین گمنام
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
لینک مرجع