من اگه یک میلیارد پول داشتم اول از همه یه خونه می خریدم و یک ماشین حالا نه آنچنانی یه خونه در حد 60 متر و یه ماشین 206 همین و بعد مامانم رو می فرستادم سفرای زیارتی که خیلی دوست داره و بعد از اون حدود 50 میلیون رو هم به اسم مامان می زاشتم بانک تا سودش رو بگیره و راحت زندگی کنه مابقی رو هم می دونم کیا نیاز دارن واقعی به اونا می دادم همین
1-کمک به نیاز مندان
2-ساختن یک مسجد
وبقیه اش را پس انداز
با سلام
البته ما که از این شانسا ندارم ولی در هر صورت من یه کارگاه یا تولیدی یا کارخونه راه مینداختم تا بتونم جونای شهرم بتونن کاری داشته باشن
(06-20-2016 04:51 PM)bmw27 نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام
البته ما که از این شانسا ندارم ولی در هر صورت من یه کارگاه یا تولیدی یا کارخونه راه مینداختم تا بتونم جونای شهرم بتونن کاری داشته باشن
نیاز به شانس نیست پشت کار و همت نیاز داره همراه با مطالعه و فکر

متاسفانه 1 میلیارد پول خورده نمیشه باهاش کاری کرد .
از دو راه میتونستم عمل کنم.
اول اینکه تو کاری که تجربه داشتم صرفش میکردم. از صفر تا صد کفش و کتونی رو میرفتم.اول اینکه یه تولیدی کفش یا کتونی باهاش میزدم و همینطور یه دفتر پخش عمده کفش میزدم در کنارش هم یه فروشگاه تک فروشی کفش راه اندازی میکردم و الباقیش رو هم یا به عنوان پشت وانه پس انداز میکردم.
یه خونه هم میگرفتم.
راه دومشم اینه که میذاشتمش بانک فکر میکنم با 1 میلیارد نزدیک 17-18 میلیون سود میدن یکسال سودشو میگرفتم که میشد حول حوش 100 تومن و با این سود به مرور کارایی که بالا گفتم رو راه اندازی میکردم و اصل پول هم تو بانک محفوظ بود.
(06-21-2016 09:35 PM)irandac نوشته شده توسط: [ -> ]متاسفانه 1 میلیارد پول خورده نمیشه باهاش کاری کرد .
چرا خیلی کارا میشه باهاش کرد.
کار خیر میکردم و یک مسجد میساختم
و یک تولید که بتونم چند نفری ببرم سر کار
خوب سعی میکنم سرمایه گذاری کنم تا تیلیاردر بشم
(08-16-2011 02:17 PM)TVM نوشته شده توسط: [ -> ]به عنوان يك چشم پزشك باتجربه توصيه مي كنم خودتان را با اين تخيلات سرگرم نكنيد. زندگي بيرون با دنياي درون تفاوت هاي زيادي دارد. براي هر چه كه ميخواهيد با هوشمندي كافي بايد سخت تلاش كنيد.
ابتدا به زندگي و وضع كنوني تان سروسامان دهيد. با حلوا حلوا گفتن كه كار درست نميشود. ببخشيد بايد برم. اميدوارم نوبت بعدي كه از سايت بازديد مي كنم، مطالب غيرتخيلي و سازنده اي مشاهده كنم. در وضع موجود خيلي خنده داره.
تمامی دستاوردهای بشر از تخیل منشاگرفته...به نطرم خیلی جالبه بحثهای اینجا
احتمالا به جای کارهای پرریسک درقسمتهاییکه تقاضاهست چندواحداپارتمان می خریدم..وسکه وطلاجواهر...