11-30-2012, 04:14 PM
معجزه یعنی چی ؟ آیا این یک معجزه ی بزرگ نیست ؟
خدایا شکرت – خدایا شکرت – خدایا شکرت
بزرگترین معجزه ی زندگی ام رخ داد که هیچ حرفی برای گفتن ندارم .
شرح کل موضوع :خدایا شکرت – خدایا شکرت – خدایا شکرت
بزرگترین معجزه ی زندگی ام رخ داد که هیچ حرفی برای گفتن ندارم .
با بهم خوردن بحث قیمتهای مسکن در ایران مدت دو ماه قبل شروع به تمرکز روی خرید خونه با پرنسس زندگی ام ( خانمم ) کردیم . با تمارین مراقبه ی تجسم عمیق با شنیدن امواج بینورال ( امواج جذب عشق از کائنات + امواج افزایش تمرکز مثبت + امواج مدیتیشن و خواب عمیق ) + دنبال کردن حس شهود و تمارین متوالی از روی دفتر ویژن ( نوشتن اهداف در بازه ی زمانی + شکر گذاری های روزانه + نوشتن عبارات تاکیدی ویژه ی هدف و تکرار آنها و ... ) و ... توانستیم خانه ی دلخواهمان را جذب کنیم .
معجزه از اینجا آغاز شد که ما با فروش منزل مان و مبلغی که داشتیم ( 140 م خانه خودمان + 60 م تومان پس انداز و حمایت دوستان نزدیک ) مبلغ 200 میلیون پول را برآورد میکردیم . عزیزانی که در کار مسکن هستند میدانند که در منطقه 2 تهران زیر 240 میلیون نباید دنبال خونه بگردیم چون قیمت یک خونه ی نوساز در منطقه 2 متری 4 میلیون تومان است پس نمیشه با 200 م تومان در این منطقه خونه خرید ( ذهن ناخودآگاه یا منطقی ) اما خونه ی کنونی مان روبروی بهبودی زیر خیابان آزادی یعنی منطقه 10 بود . من با عمق بیشتری به تجسمها فرو میرفتم تا کاملا خونه ی جدیدم را با تمام امکانات و جزئیاتش را ببینم و مشاهده کنم که از قبل این خونه مال منه و بعد پشت این ویژن سازی تجسمی در مراقبه کاملا حس داشتن ( احساس لیاقت ) خونه در منطقه 2 را در خودم نهادینه میکردم تا اینکه موردی اکازیون را با خانمم جذب کردیم درست همان خونه ای بود که داخل تجسمم واضح می دیدمش . البته فراموش نکنیم که باید از ملکه ی زندگی ام هم باید قدردانی ویژه ای کنم که با توجه به این جمله ( نتیجه ی قانون به ما ربطی نداره و وظیفه ی ما تلاشه تلاشه تلاشه ... ) معنی تلاش را با جستجوی های روزمره اش به کمال محض عینیت تبدیل کرد . ما با همدیگر حدود 100 خونه را برای خرید در منطقه دیدیم که حدود 60 % این خونه ها را خاننم بادید کرد . درسته شاید از نظر منطقی ( خودآگاه ) با مبلغ 200 میلیون تومان نمیشد در منطقه ی 2 خونه ای زیر 8 سال پیدا کرد اما ناخوداگاه باز هم کار خودش را کرد و قدرت خودش را خیلی راحت نشان داد .
مشخصات خانه ی جدید :
64 متر/ 2 خوابه / دو سال ساخت / سه بر / طبقه ی 2 ( گل طبقات ) / فول امکانات ( آسانسور – آیفون تصویری – پارکینگ بدون مزاحم – پکیج – شوفاژ – Open – MDF – کف سنگ – نما سنگ – دو درب ریموت دار پارکینگ و .... )
این هم عکسهای قسمتی از این منزل :
![[تصویر: 0q6by3sm5zpdswcdsii.jpg]](http://8pic.ir/images/0q6by3sm5zpdswcdsii.jpg)
![[تصویر: nc94as65oeyl1qp4ii0g.jpg]](http://8pic.ir/images/nc94as65oeyl1qp4ii0g.jpg)
![[تصویر: ek01jag1nhe9wv4sn15.jpg]](http://8pic.ir/images/ek01jag1nhe9wv4sn15.jpg)
عزیزان عمل و به عینیت تبدیل شدن آرزوها و اهدافتان در حرف زدن و تک محوری عمل کردن نیست . روند خلق یعنی عمل مبدل به نتیجه نه حرف زدن بی نتیجه و صرفا بالاردن ارتعاش بیهوده . با یک راه ( به قول برخی عزیزان میانبر یا راه مستقیم ) نمیتوان به هر آرزویی رسید بلکه با روشهای کاربردی و مدون و فالوپیگیری های مستمر میتوان به هر چیز حتی ناممکن ها هم رسید . خوب نزدیک 29 ساله از زندگی من میگذره . از شما عزیزان سوالی دارم :
آیا در این سن به نظر شما بدون پشتوانه ی خانواده رسیدن به اهداف این چنینی زیبا نیست ؟
اولین خانه ی خودمون را در حدود 5 الی 6 سال قبل خریدیم آیا قانون جذب در جریان نیست ؟
قانون طبیعی جذب همیشه جریان دارد اما این شما هستید که باید با آن همسو شوید . اکثریت با محدود کردن آرزوهای خود آن خواسته یا هدفشان را می کشند و دفن میکنند و اجازه نمیدهند که آرزویشان رشد کند ، جان بگیرد ، به عینیت تبدیل شود . مهم نیست چه کسی هستی ! مهم نیست چقدر پول داری ! مهم اینکه بخاطر داشته هایت همین امروز شکرگذاری را عمیق آغاز کنید . خیلی از دوستان نزدیکم بارها بمن میگویند هرقدر بتوانیم شکرگذاری میکنیم و ( خدایا شکرت ) را تکرار میکنیم . عزیزان این کار شاید تاثیر گذار باشد اما تا زمانیکه شمارش شکرگذاری را نداشته باشید به هدفتان نخواهید رسید زیرا شکرگذاری ، دفتر ویژن ، تابلوی درختی آرزوهایتان ، تمارین باید روال منظم داشته باشند نه هر قدر که شما دوست دارید و هر زمان و هر روز شما حال داشتید تمرین انجام بدهید و روز بعد بیخیال باشید و این نظم است که نظام خواسته تان را به کائنات تعریف میکند نه بی نظمی و هرج و مرج با باورهای سست و بی عنصر . من و همسرم کار خاصی نکردیم فقط با قانون و کائنات یکی و همتراز شدیم . و ناخودآگاه هم رحم نکرد دست به خلق آگاهانه به داده هایی که بهش داده بودیم زد . همین به این سادگی
موفقیت یعنی شکستن چهارچوبها ( 20 % کار یدی یا منطقی مابقی کار ذهنی است )
دوستتان دارم بی ریا - این روزها باید به مرحله ی تثبیت آرزو مشغول باشم ( مرحله ی تصدیق قانون جذب و شکرگذاری )