صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
(09-28-2012 04:39 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]اول کشت و صنعت می زدم در فریدون شهر اصفهان و فقط محصولات سیب زمینی تولید می کردم ، چیپس ، خلال ، خلال نیمه آماده و پودر سیب زمینی با سود فوق العاده - (شهرهای دیگه ای که سیب زمینی تولید می شه هم امکانپذیره)
دوم تولید چند نمونه بستنی در سطح کشوری (اینم سود سرشاری داره )
با هر دو مورد کاملا موافقم.
محصوصا تولید بستنی ! اگه بشه یه نوع بستنی جدید تولید بشه که تو بازار نباشه که عالیه
راستی دوستان کسی میدونه پایین ترین مبلغ برای راه اندازی خط تولید بستنی چقدره ؟؟؟
بستنی چوبی و 1 لیتری منطورمه
من اگر باشم پسش می دهم و می گویم زمانی که پیشنهاد معقولی دادید حاضرم با شما همکاری کنم.
البته اگر واقعا مجبور شوم:
می دانید که نزدیک به یک سال دیگر انتخابات مجلس شروع می شود به یکی از نامزدها که احتمال رای آوردنش زیاد است پیشنهاد می دهم 4 میلیارد تومان خرج تبلیغاتت می کنم به شرطی که وقتی نماینده شدی هوای مرا داشته باشی. در این صورت می توانم در طول چهار سال نمایندگی آن شخص 20 میلیارد که سهل است 100 میلیارد در بیاورم!
فکر می کنید شهرام جزایری ها و خاوری ها چگونه به آلاف و الوف رسیدند؟
با سلام من اگه 4 میلیارد یا حتی 1 میلیارد نقد داشتم با توجه به تکنولوژی تولید علوفه و پرواربندی گوسفندی که در اختیار دارم گوسفندهای
لاغروضعیف خریداری کرده وانها را پروار نموده به بازاز عرضه میکردم این عمل طی 2 الی 3 ماه به طول می انجامد اما بازدهی ان حدود 65
درصد میباشد یعنی 1 میلیارد میشود 1650 میلیون تومان که اگر این روند در طول سال 5 بار انجام دهم با 1 میلیارد 3250 میلیون سود خالص
بدست می اورم اما با توجه به عید قربان و تاسوعا وعاشورا و عید نوروز این میزان به 4 میلیارد سود خالص برای 1 میلیارد ثرمایه میرسد که البته کار بسیار
کم خطر با بازار مصرف داءمی میباشد.ونیز در کنار این کار با ثرمایه کم ودانه ها وعلوفه های اضافه جوجه های دو رگه {مرغ محلی}
پرورش میدادم که ان هم سالیانه درامد هنگفتی برایم به ارمغان می اورد در پایان با تشکر از سوال زیبایتان نورالله قنبری
09136776007
باسلام خدمت دوستان عزیز من میخواستم ببینم چگونه می توانم با10000000 تومان سرمایه 10000000 تومان ماهیانه درامد داشه باشم؟ یعنی دریک ماه بتونم دو برابر کنم سرمایه خودم را چگونه؟لطفا" مراراهنمایی کنید. مچکرم
من ۴ میلیاردو نمی گرفتم چون حتما' نقشه ای دارن وگرنه برا چی ۴ میلیارد به من بدن کلا'' همه آدمهای روی کره زمین با ما دشمنن !!!!!
با سلام خدمت م.ع هیچوقت نا امیدانه فکر نکن و حرف نزن زیرا افکارت زندگییت را میسازند
من پول رو تو چند چیز سرمایه میکردم 1 املاک و زمین چون موقعیتش رو دارم 2. یه استدیو برای عکاسی و تهیه فیلمهای عروسی و جشنها اینم هم اطلاعات رو دارم هم آشنایانش 3 . خرید یا رهن یکی از بهترین مغازه ها در شهر خودم و ایجاد یک اپل استور 4 . رهن یا اجاره یک مغازه در بهترین جای شهر خودم و زدن لباس فروشی، چهار میلیارد کم نیست چنتا شغل دیگه هم میشه زد فکرش رو بکنیم چند شغلگی داشتن خوبه فرصت سر خواروندن هم نداریم
.gif)
از طرفی چندین نفر هم میتونم مشغول به کار کنم

(09-27-2012 11:00 AM)سعید یوسفی نوشته شده توسط: [ -> ] (09-27-2012 12:20 AM)m_grate29 نوشته شده توسط: [ -> ]دو تا معدن میخرم و استخراج میکنم
2 میلیارد پول معدن میدم
بدون بهره برداری فقط بار میزنم برای صادرات
قیمت سر معدن تنی 10 الی 15 هزارتومن.حمل تا بندر تنی 30 هزارتومن.
صادرات تنی 150 دلار به بالا و مشتری های اروپایی دست به نقد
یک معدن با دخیره یک میلیون تن : سالانه برداشت 300 هزار تن.قیمت برداشت 900 میلیون تومن
قیمت صادرات : حدود 10 میلیارد تومن به بالا
سود خالص : 9 میلیارد به بالا
تازه اگر دانه بندی باشه که تنی 250 دلار به بالا
کسی سرمایه گذاری از این بهتر سراغ داره خدایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکسال با سرمایه 4 میلیار میشه بالای 15 میلیار تومن.تازه با همون 4 میلیارد سالانه بالای 20 میلیار درآمد دارین تا حداقل 5 سال
این ایده کاملا منطقی و با ریسک پایین هست. فقط فکر کنم تحریمها الان یه مقدار مشکل ایجاد کرده برای فروشش.
این یعنی حدود چهار برابر سود. به نظرتون چنین ایده هایی رو به صورت مشارکتی نمیشه اجرا کرد؟ این سود هر آدم سختگیری رو راضی می کنه.
دوستان در ایده هاتون اگر اطلاعاتی در مورد درامدهای اون هم دارید با اعداد ذکر کنید، شاید خیلی از ما چنین سرمایه ای رو نداشته باشیم اما اگه واقعا ایده پولسازی داشته باشیم، با همکاری و شراکت هم میشه ایده ای بزرگ رو اجرا کرد. یه فایدشم اینه که این ایده ها می تونه پای میلیاردرهای کنونی رو هم به اینجا باز کنه. که اومدن اونها می تونه خیلی برای انجمن مفید باشه.
دوستان در نظر داشته باشید که با این کار دارید منابع کشورتون رو با قیمت ناچیز به خارج از ایران می فرستید و جالب اینکه همین منابع توسط دیگران فرآوری شده و دوباره به ایران بر میگرده اونم با قیمت های نجومی
درسته که با صادر کردن مواد معدنی سود خوبی نصیبمون میشه اما باید دانست این سود فقط نصیب صادر کننده و صاحب معدن میشه و بقیه افراد جامعه متضرر خواهند شد البته این در صورتی است که فرد صادر کننده نیازی به محصولات فرآوری شده معدنی در خارج کشور نداشه باشه وگرنه خود صادر کننده هم متضرر خواهد شد
(01-09-2013 12:19 PM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط: [ -> ]هر کی 4 میلیارد داره بگه من براش هر دو الی سه ماه 3 برابر میکنمش.
دستت درد نکنه آقا هومان هرمزدی
.gif)
(01-09-2013 12:19 PM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط: [ -> ]هر کی 4 میلیارد داره بگه من براش هر دو الی سه ماه 3 برابر میکنمش.
سلام. وقت بخیر.
تو ابران خیلی ها هستن که ایده ناب دارن .
من چهار میلیارد ندارم. اما مخواستم کمکم کنی تا صدو پنجاه میلیونمو تو ی کار بذارمو افزایشش بدم. امیدوارم درخواست ما رو رد نکنی.
منتظر راهنماییتون هستم.
09380889899
شمس هستم
bussineshi@gmail.com
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12