08-26-2013, 09:26 PM
08-31-2013, 08:55 PM
با سلام اگه4میلیارد دست من بود همین الان 500میلیون اون رو میگذاشتم تو جیبمو یه مسافرت4 5 ماهه به دور دنیا میرفتم و به کشورهای فقیر و غنی.درحال توسعه و توسعه یافته سر میزدم و نیازمندی های آنهای را پیدا میکردم چون هیچ کشوری نیست که هیچ نیازمندی به کشور های دیگه نداشته باشه مگه ما چیزمون از چینی ها کمتر هست؟؟؟
مثلا خرما رو بخریم ببریم به روسیه از روسیه قطعات وسایل دیزلی بخریم ببریم به آلمان.بیاییم به جای واردات گوشت از برزیل از افغانستان خودمون بز وگاو بیاریم.
در کل یه بیزینس من میشم.
یا
.
.
چرا پرورش خوک یا قورباقه یا کروکودیل را تو ایران راج ندم.درست که تو ایران مصرف نمیشه اما یکه از بهترین غذا نزد چینی ها و کشورهای شرق آسیا و کشورهای آمریکایی همینه.بهترین چرم چرم کروکودیله این هم درست که بازدهی آن یه کم طول اما خیلی به صرفه است.
09176687672
مثلا خرما رو بخریم ببریم به روسیه از روسیه قطعات وسایل دیزلی بخریم ببریم به آلمان.بیاییم به جای واردات گوشت از برزیل از افغانستان خودمون بز وگاو بیاریم.
در کل یه بیزینس من میشم.
یا
.
.
چرا پرورش خوک یا قورباقه یا کروکودیل را تو ایران راج ندم.درست که تو ایران مصرف نمیشه اما یکه از بهترین غذا نزد چینی ها و کشورهای شرق آسیا و کشورهای آمریکایی همینه.بهترین چرم چرم کروکودیله این هم درست که بازدهی آن یه کم طول اما خیلی به صرفه است.
09176687672
09-01-2013, 09:35 AM
سلام
من ميزدم تو كار ساخت و ساز و يا تو كار پرورش ميگو كه سود خيلي خوبي داره
(پرورش كوسه و كروكوديل هم خوبه)
البته واردات برخي از كالا ها هم سود خوبي داره
من ميزدم تو كار ساخت و ساز و يا تو كار پرورش ميگو كه سود خيلي خوبي داره
(پرورش كوسه و كروكوديل هم خوبه)
البته واردات برخي از كالا ها هم سود خوبي داره
09-08-2013, 12:12 AM
خوب اولین کاری که میکنم با توجه به روحیه ی خودم در مورد کسب و کارهایی که سود اوری خوبی دارن تحقیق مفصلی میکنم.به نظر من50%موفقیت در انتخاب درست هست بقیه ی کار هم پشتکار و خلاقیت البته سرلوحه ی همه ی اینها توکل بر خدا.
گام بعدی مطمئنا تمام تخم مرغها رو در یک سبد نمیذارم منظورم تقسیم سرمایه در بازارهای مختلف.
چون در کشور م سرمایه گذاری مخصوصا در کارهای تولیدی دارای ریسک فراوانی است در این حوزه باید بسیار با احتیاط وارد شدو کلا عشق وعلاقه و پشتکار برای کارهای تولیدی میخواد.
به ملک و زمین به عنوان یک سرمایه ی سنتی معتقدم پس قسمتی رو در این زمینه سرمایه گذاری میکنم.
متاسفانه بازار واسطه گری هم سود خوبی داره به صورت محدود به این حوزه هم وارد میشم.
از بورس و طلا هم نباید غافل بود.مخصوصا طلا و نهایتا تجارت خارجی رو هم میپسندم.
دوستان کسی 4میلیاردشو حاضره قرض بده ظاهرا کم اوردم........
گام بعدی مطمئنا تمام تخم مرغها رو در یک سبد نمیذارم منظورم تقسیم سرمایه در بازارهای مختلف.
چون در کشور م سرمایه گذاری مخصوصا در کارهای تولیدی دارای ریسک فراوانی است در این حوزه باید بسیار با احتیاط وارد شدو کلا عشق وعلاقه و پشتکار برای کارهای تولیدی میخواد.
به ملک و زمین به عنوان یک سرمایه ی سنتی معتقدم پس قسمتی رو در این زمینه سرمایه گذاری میکنم.
متاسفانه بازار واسطه گری هم سود خوبی داره به صورت محدود به این حوزه هم وارد میشم.
از بورس و طلا هم نباید غافل بود.مخصوصا طلا و نهایتا تجارت خارجی رو هم میپسندم.
دوستان کسی 4میلیاردشو حاضره قرض بده ظاهرا کم اوردم........
10-05-2013, 01:41 AM
برای 5 برابر کردن 4 میلیارد از این فرمول استفاده میکردم
365 تقسیم بر 4000000000 =10958904 تومن
10958904 تومن را به با ضریب 10 به 91 نفر میدادم
از هر نفر سود سالانه 400 میلیون میگرفتم
بیخیال....
این کار فقط مال بانکه
365 تقسیم بر 4000000000 =10958904 تومن
10958904 تومن را به با ضریب 10 به 91 نفر میدادم
از هر نفر سود سالانه 400 میلیون میگرفتم

بیخیال....
این کار فقط مال بانکه

12-02-2013, 06:11 PM
من همه ی ایده ها
رو خوندم اما به محض اینکه این سوال مطرح میشه همه به فکر اینن که کدوم کار پر سودتره.من به همه ی نظرا احترام میذارم حتی بیشتر نظرات رو پسندیدم ولی ای کاش تو جواب دادن به این سوال اول ببینیم به کدوم کار علاقه مندیم و اگه یه روزی کارمون گرفت قادر به پیش بردنش هستیم یا نه؟

12-04-2013, 03:20 PM
من اصلا به 4 ميليارد فكر نمي كنم.ولي با پولي كه الان دارم مي تونم چيكار كنم كه ظرف مدت مشخصي چهاربرابر بشه...اين برام سوال مهمي هست...نه صرفا بازي ذهني...برام خيلي جديه
12-17-2013, 02:55 PM
گزینه دوم بسیار راحتتر اتفاق می افته چون بلافاصله میشه کار را شروع کرد و سختی نداره
1اولین کاری که با این مبلغ می کنم خط فراوری محصولات کشاورزی در سرزمین حاصلخیز هند یاران راه انداز ی میکنم
2- بهرتین سود اوری در بازار فعلی ایران حضور در بازار ای تی وتبلیغات است
3- بازیافت زباله پرسودترین روش ممکنه که با ایده من بسیار شیرین تر میشه کاسبی کرد
1اولین کاری که با این مبلغ می کنم خط فراوری محصولات کشاورزی در سرزمین حاصلخیز هند یاران راه انداز ی میکنم
2- بهرتین سود اوری در بازار فعلی ایران حضور در بازار ای تی وتبلیغات است
3- بازیافت زباله پرسودترین روش ممکنه که با ایده من بسیار شیرین تر میشه کاسبی کرد
12-23-2013, 03:22 PM
من با توجه به کارم اگه 4 میلیارد سرمایه داشتم مستقیما با کارخانه های قطعه سازی موبایل در شهر شنزن چین وارد معامله میشدم و 2/3 پولو قطعات میخریدم و به صورت کلی به فروشندگان قطعه تو ایران به قیمت چین میفروختم. مطمئنم که در طی یکسال نه 5 برابر شاید هم 10 برابر میتونستم بکنم . الان بازار موبایل و الکترونیک داخل ایران خیلی داغه و مطمئنا اگه بدونی چی بخری میتونی سود خوبی ببری . به نظر من هرکسی تو کاری که تخصص داره باید سرمایه گذاری کنه اگه بخوای از اول شروع کنی مطمئنا نمیشه تو یه سال پولتو 5 برابر کنی .
12-27-2013, 06:03 PM
درود
من تقریبا نظر همه ی دوستان رو خوندم
من معتقدم کارهای زیادی هست که می تونه 4 میلیارد رو در یک سال حتی خیلی بیشتر از 5 برابر کنه.
مثلا من فکر میکنم تجارت بین المللی می تونه 4 میلیارد رو در یک سال 5 برابر و حتی بیشتر کنه به شرطی که با بازارهای کشورهای مختلف آشنایی کامل داشته باشیم.
پس اگه 4 میلیارد رو به من بدن چون زمان محدود هست نخست یه تیم تشکیل میدم تا سریعتر به هدفم یبرسم.
به تیم یک ماه فرصت میدم تا کارهای پرسود و زودبازده رو شناسایی کنند.
و در نهایت عملی کردن بهترین کارهای شناسایی شده که 5 برابر کردن 4 میلیارد را تضمین کنند.
من تقریبا نظر همه ی دوستان رو خوندم
من معتقدم کارهای زیادی هست که می تونه 4 میلیارد رو در یک سال حتی خیلی بیشتر از 5 برابر کنه.
مثلا من فکر میکنم تجارت بین المللی می تونه 4 میلیارد رو در یک سال 5 برابر و حتی بیشتر کنه به شرطی که با بازارهای کشورهای مختلف آشنایی کامل داشته باشیم.
پس اگه 4 میلیارد رو به من بدن چون زمان محدود هست نخست یه تیم تشکیل میدم تا سریعتر به هدفم یبرسم.
به تیم یک ماه فرصت میدم تا کارهای پرسود و زودبازده رو شناسایی کنند.
و در نهایت عملی کردن بهترین کارهای شناسایی شده که 5 برابر کردن 4 میلیارد را تضمین کنند.