صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
(09-27-2012 12:20 AM)m_grate29 نوشته شده توسط: [ -> ]دو تا معدن میخرم و استخراج میکنم
2 میلیارد پول معدن میدم
بدون بهره برداری فقط بار میزنم برای صادرات
قیمت سر معدن تنی 10 الی 15 هزارتومن.حمل تا بندر تنی 30 هزارتومن.
صادرات تنی 150 دلار به بالا و مشتری های اروپایی دست به نقد
یک معدن با دخیره یک میلیون تن : سالانه برداشت 300 هزار تن.قیمت برداشت 900 میلیون تومن
قیمت صادرات : حدود 10 میلیارد تومن به بالا
سود خالص : 9 میلیارد به بالا
تازه اگر دانه بندی باشه که تنی 250 دلار به بالا
کسی سرمایه گذاری از این بهتر سراغ داره خدایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکسال با سرمایه 4 میلیار میشه بالای 15 میلیار تومن.تازه با همون 4 میلیارد سالانه بالای 20 میلیار درآمد دارین تا حداقل 5 سال
سلام عزیزم....
من 5 تا معدن دارم با ذخیره قطعی بالای میلیارد میلیارد تن....
به همین نون و ماستی نیس...وگرنه نصف شهرمون برا من بود...
شما که بلده کاری ..یالا....مواد معدنی از من فروش باتو...نصف نصف....
من اگه چهار میلیارد داشتم یه اپرتوری مثل همراه اول یا ایرانسل یا رایتل راه اندازی میکردم حتی اگه شده فقط در سطح یک شهر پر جمعیت باشه نه کل ایران با بالاترین امکانات و بالاترین سرعت و بالاترین کیفیت الان مخابرات از شرکت نفت هم بیشتر درامد داره منبع درامدی که پایانی نداره و نه تنها روشهای قدیمی مثل تماس و اس ام اس و ام ام اس از بین نمیرن بلکه روشهای جدید هم اضافه میشه اگه هم با این پول نمیتونستم اپراتوری راه بندازم بخشی از یه اپراتور خصوصی رو میخریدم یه دوست مخابراتی داشتم میگفت تهران حدود 11 هزار دکل داره که هر دکل بطور متوسط روزانه بیست میلیون درامد داره حالا حساب کنید حالا کمی کم و زیاد متوجه درآمد هنگفت این صنعت میشید سر ماه فقط استان تهران چقدر درامد داره یا اینکه تو عید نوروز ایران رکورددار بالاترین ارسال اس ام اس رو داشت و فقط در دو روز اول عید دو اپراتور همراه اول و ایرانسل 16 میلیارد تومان درآمد داشتن یا همین اس ام اس های تبلیغاتی که هر روز برای همه میان با مبلغ های 50 تومن 100 تومن با یه حساب سرانگشتی متوجه درآمد بالای این نوع مسابقات میشید جدای از اینکه سرمایه گذاری شما خرید تجهیزاته و اقلام مصرفی ندارید
سلام
به نظر من مهم نیست که پول چند برابر بشه مهم ایجاد کار و فوایدش برای اطرافیان و برای مملکتت هست. ساختمان سازی خوبه ولی اگه قراره همه ساختمان ساز بشن پس بخش های دیگه اقتصادی چی میشه. تو کشور برزیل میوه های خاصی هست مثل گوارانا، سرولا که آّ بمیوه هاش هم در بازار هست میشه اونارو تولید کرد و بخش کشاورزی هم باید با آموزش رشد کنه سبزیجات در کشورهای همسایه تمیزتر و تازه تر نسبت به کشور ما بدست مصرف کننده می رسه مثلا خوشه های انگور بخاطر داربستی که زیر درختان گذاشته میشه به زمین نمی خوره/ از ضایعات نی شکر میشه الکل تولید کرد که در صنعت هم استفاده بشه و ...
سلام
ببینین دوستان با پول خیلی کاهای نابی میشه انجام دادوببه سرمایه خوبی دست پیدا کرد
فقط دو شرط اساس (از نظر من) وجود داره
1 - سرمایه
2 - پشتکار
این دو عامل واقعا اساسی برای انجام هر کاری هستش...
هر چقدر سرمایه بیشتر باشه درآمد بیشتری میشه بدست آوورد.
مثلا را ه اندازی شیلات :
شما فرض کنید یک شیلات با ظرفیت 100 تن ماهی کرایه (یا خریداری) کنید در طی
یک سال مقدار پرورش ماهی به صد تن ماهی میرسد که برفرض به قیمت بازار الان (اردیبهشت 94) میانگین کیلویی (حداقل قیمت) 10 هزار تومان به قیمت فروش 1 میلیارد تومان منتهی میشه.
با توجه به اینکه هزینه کرایه شیلات - هزینه کارگران - سرمایه اولیه خرید ماهی و غدای ماهی و...که سرجمع به 150 میلیون هم نخواهد رسید.
در واقع با هزینه ی حداکثر 150 میلیون به در آمد حد اقل 850 میلیون منجر خواهد شد.
حالا به این موضوع توجه شود که من حداقل قیمت رو در نطر گرفتم برای فروش و حداکثر هزینه رو.
حالا فرض کنید با کل 4 میلیارد شیلات را اندازی کنید...
موفق باشید.
.................................................................
ناشنوا باش وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
زندان اوین!
نزول چیز خوبی نیست (کلی میگم!)
(05-12-2015 12:25 PM)masoud_r نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
ببینین دوستان با پول خیلی کاهای نابی میشه انجام دادوببه سرمایه خوبی دست پیدا کرد
فقط دو شرط اساس (از نظر من) وجود داره
1 - سرمایه
2 - پشتکار
این دو عامل واقعا اساسی برای انجام هر کاری هستش...
هر چقدر سرمایه بیشتر باشه درآمد بیشتری میشه بدست آوورد.
مثلا را ه اندازی شیلات :
شما فرض کنید یک شیلات با ظرفیت 100 تن ماهی کرایه (یا خریداری) کنید در طی
یک سال مقدار پرورش ماهی به صد تن ماهی میرسد که برفرض به قیمت بازار الان (اردیبهشت 94) میانگین کیلویی (حداقل قیمت) 10 هزار تومان به قیمت فروش 1 میلیارد تومان منتهی میشه.
با توجه به اینکه هزینه کرایه شیلات - هزینه کارگران - سرمایه اولیه خرید ماهی و غدای ماهی و...که سرجمع به 150 میلیون هم نخواهد رسید.
در واقع با هزینه ی حداکثر 150 میلیون به در آمد حد اقل 850 میلیون منجر خواهد شد.
حالا به این موضوع توجه شود که من حداقل قیمت رو در نطر گرفتم برای فروش و حداکثر هزینه رو.
حالا فرض کنید با کل 4 میلیارد شیلات را اندازی کنید...
موفق باشید.
.................................................................
ناشنوا باش وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
عزیز شما تا حالا کار شیلات انجام دادید؟؟؟؟؟
تا اونجا که من می دونم قزل آلا حداکثر کیلویی 3-4هزار تومن سود پرورش داره نه کیلویی 8500تومن!!!!!!
کپور ماهی و آب گرمها هم در همین حدوده
اگر چهار میلیارد داشتم همشو تو یه بخش سرمایه گذاری نمیکردم با نصف این پول یه مزرعه راه مینداختم که انواع درختها و حیوانات اعم از گوشتی و شیری داخلش باشه و با جدید ترین سیستمهای ابرسانی و استفاده از روشهای نوین برای برداشت حد اکثر درامد
اگه تصمیم داری به تولید یک کارخانه cpu در ایران با تکنولوژی آمریکا تماس بگیر09131139113 مهندس مهدی رضایی
من اگه دویست میلیون داشتم با اون پرپرش بوقلمون راه مینداختم. با صد میلیون آن یه سوله صنعتی و با صد میلیون بقیه جوجه بوقلمون میخریدم و پرورش میدادم. سودش هم در یک سال سه برابر است. من این کار رو در مقیایس کوچک انجام دادم. افسوس که جای پرورش خیلی کوچک و سر مایه هم کم بود و ضمانتی هم برای وام گرفتن نداشتم
(06-19-2015 09:20 PM)pemami نوشته شده توسط: [ -> ]من اگه دویست میلیون داشتم با اون پرپرش بوقلمون راه مینداختم. با صد میلیون آن یه سوله صنعتی و با صد میلیون بقیه جوجه بوقلمون میخریدم و پرورش میدادم. سودش هم در یک سال سه برابر است. من این کار رو در مقیایس کوچک انجام دادم. افسوس که جای پرورش خیلی کوچک و سر مایه هم کم بود و ضمانتی هم برای وام گرفتن نداشتم
شما بو قلمون بومی پرورش میداد یا از این اصلاح نژاد شده های صنعتی؟؟؟؟؟؟؟
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12