صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
باسلام..اول تشکر میکنم بابت این مطلب خوبت
اگه به هرکسی 4میلیارد بدن مطمئنا میره با چنتا مشاور اقتصادی کارکشته ومورداعتمادمشورت میکنه تا ببینه چه کاری تو اون بازه زمانی که پول تودستشه باتوجه به شرایط اقتصادی بیشترین سودآوری رو داره..به نظر من هرکار دیگه ای غیر ازینکه از مشاور(که خودشون یروز جای الان ما بودن و الان بعد ازسالها تلاش به پول زیادی رسیدن)کمک بگیری اشتباهه چون فقط سرمایمون از دست میره
اگه به من 4 میلیارد بدن با شرایط بالا در جا پسش میدم چون روزی که من به 4 میلیارد برسم دیگه کار نمیکنم پولم رو میزارم تو بانک خوشکل سودش رو میگیرم میخورم و از زندگیم لذت میبرم
شما چهار میلیارد بده، خودمان بلدیم چه کارش کنیم!!!
(05-06-2014 08:55 PM)abdolhossein نوشته شده توسط: [ -> ]من اگر باشم پسش می دهم و می گویم زمانی که پیشنهاد معقولی دادید حاضرم با شما همکاری کنم.
البته اگر واقعا مجبور شوم:
می دانید که نزدیک به یک سال دیگر انتخابات مجلس شروع می شود به یکی از نامزدها که احتمال رای آوردنش زیاد است پیشنهاد می دهم 4 میلیارد تومان خرج تبلیغاتت می کنم به شرطی که وقتی نماینده شدی هوای مرا داشته باشی. در این صورت می توانم در طول چهار سال نمایندگی آن شخص 20 میلیارد که سهل است 100 میلیارد در بیاورم!
فکر می کنید شهرام جزایری ها و خاوری ها چگونه به آلاف و الوف رسیدند؟
دوست عزیز مگه ما ایشون دنبال لقمه حرام هستند که شما اسم این افراد رو میاری !؟
این حرفتون هم اگر ارتباط نزدیکی به طرف نداشته باشید
منطقی نیست ۴ میلیارد واسه یه نماینده خرج کنی فرداش اصلا شاید نشناستت !
(04-22-2014 12:27 PM)poldar نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
4 میلیارد پول کمی نیست شما تو هر کاری سرمایه گزاری کنی قطعا به پول میرسی ولی بازدهیش مهم که شما گفتین یه سوال
ولی به نظره من این سوال مشکل داره چون میگید اگر اینقدر به شما بدهند چیکار میکنید پس تا انسان چیزیو نداشته باشه با دقت و برنامه ریزی براش عمل نمیکنه
فقط یه چیزی میگیم ما این کارو میکنیم و فرق 1 یلیون با 4 میلیارد خیلی شما بیا 4 میلیاردو بزار جلوی تک تک دوستان ببین چه ایده های فوق العاده میدن اما با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه ولی برای به کار انداختن فکر سوال خوبی بود ببخشید نظر من بود قصد بی ادبی نداشتم
بهترین جوابی که تو این تاپیک دیدم در میان تمام پست ها .
به نظر من بهترین گزینه کارهای کشاورزی ومواد غذایی هست چون مردم از هر چی بگذرن از شکمشون نمیگذرن ؟ حتی میتونی به کشور های دیگه صادر کنی .
صنایع دستی هم برای صادرات خوبه چون کشورهای اروپایی علاقه شدیدی به این صنایع دارند.
ورود ماشین آلات ساختمانی هم درآمد میلیاردی داره چون کسانی که ماشین آلات ساختمان سازی یا جاده سازی و... وارد میکنند محدودند.
ساخت و ساز تو اوضاع راکد ایران جواب نمیده.
به نظر من بهترین گزینه کارهای کشاورزی ومواد غذایی هست چون مردم از هر چی بگذرن از شکمشون نمیگذرن ؟ حتی میتونی به کشور های دیگه صادر کنی .
صنایع دستی هم برای صادرات خوبه چون کشورهای اروپایی علاقه شدیدی به این صنایع دارند.
ورود ماشین آلات ساختمانی هم درآمد میلیاردی داره چون کسانی که ماشین آلات ساختمان سازی یا جاده سازی و... وارد میکنند محدودند.
ساخت و ساز تو اوضاع راکد ایران جواب نمیده.
نمیشه 5 برابرش بکنی .
واقع بینانه بخوای نگاه بکنی : سالی 15 % الی 30 % البته اظافه بر تورم
اما اگه بخوای سود های بالا ببری باید خاص باشی. در هر 1 میلیون نفر , یک یا دو و یا حداکثر سه نفر به این شکل هستن
به نظر من لازم نیس 4 میلیارد رو وارد کار کنی ، ببینید در بین شرکت های بزرگ جهان خیلیاشون شرکتایی هستن که از دل یه سایت اینترنتی در اومدن ، یعنی با یه سایت شروع شدن و بعدن به ارزش چندین میلیارد دلاری رسیدن .... من الان چندین ایده سایت دارم که پتانسیل اینو داره که با دو سال تلاش به گردش مالی بالغ بر 100 میلیون در روز برسه ، ولی به علت کمبود منابع مالی قادر به تامین حقوق یک تیم برنامه نویسی نیستم ... یعنی الان با یک سرمایه 20 میلیون تومانی میشه یه سایت رو شروع کرد که بعد از 2 سال ، روزانه به اندازه 5 برابر سرمایه اولیه اش گردش مالی داشته باشه ...
بحث بعدی هم به نظر من سرمایه گذاری بر روی تکتولوژی های جدید هست که اینطوری هم بنای یه شرکت بزرگ رو پایه ریزی کردین ، هم به رشد علم و تکنولوژی کشور کمک کردین و هم به سود مالی بسیار زیاد از بهترین راه می رسین ... الان ما یه گروه هستیم که چند وقته روی نسل جدید وسایل الکترونیکی هوشمند بی سیم ، از وسایل آشپزخانه گرفته تا حتی لامپ ! یعنی هم داریم روی مصرفشون کار می کنیم و هم روی هوشمند بودن و از همه مهم تر اینکه نیاز به سیم نداشته باشند و حتی بشه ساختمان رو بی نیاز از سیم کشی داخلی کرد . ولی تو ایران اصلا جایی نیست که کمکت کنن و امکانات مالی در اختیارت بذارن برا به ثمر رسیدن اینکار ... درحالی که میتونیم با اینکار نه تنها تو ایران بلکه تو جهان تو مرحله بعدی تکنولوژی پیشرو باشیم ... به نظرم شروع یه شرکت اینطوری که باهاش بتونیم یه محصول ایرانی در سطح جهان داشته باشیم هم نیاز به سرمایه به مراتب کمتر از 4 میلیارد داره و هم سودرسانیش بیشتر خواهد بود در آینده ... و آرزوی من اینه که ای کاش سرمایه دارانمون برج سازی و کسب درامد از طریق جابه جایی های بازار رو رها کنن و کمی به فکر آینده کشور هم باشن ... کشوری که از لحاظ تکنولوژی در دنیا هیچ حرفی برای گفتن نداره ....
سلام..
من عضو جدید هستم و این اولین پست من هست
فکر میکنم کاری که توش زحمت زیاد نباشه و خیالت هم بابت سودش راحت باشه پرورش گوسفند هست..
چون قراره عمده گوسفند بخریم پس قطعا قیمت هر گوسفند پایینتر در نظر گرفته میشه حالا اگر نرخ هر گوسفند 500 هزار تومن در نظر بگیریم 2 هزار گوسفند نر و 2 هزار گوسفند ماده ( به صورت مساوی در نظر گرفتم ) در کل 4 هزار گوسفند که جمعا 2 میلیارد هزینه میبره - 1 میلیارد میذارم بانک از سود حاصل به صورت ماهیانه هم حقوق گوسفند داران میدم هم هزینه تهیه علوفه مورد نیاز و موارد بهداشتی و درمانی - با 1 میلیارد باقی مونده فضای مورد نیاز گوسفند هارو تهیه میکنم.
1- یک زمین دارم که خودش ارزش مالی داره
2-یک میلیارد هنوز داخل بانک دارم
3- چهار هزار گوسفند دارم ( نقده نقد )
خوبی این شغل اینه که تولید مثل به سرعت انجام میشه و اگر هر 6 ماه فقط یک گوسفند دیگه به دنیا بیاد از اون 2 هزار ماده ایی که وجود داره تعداد گوسفندای اضافه شده ( متولد شده ) 4 هزار راس میشه یعنی 2 میلیارد دیگه به سرمایه من اضافه شده در پایان سال.
جالب این هست که این حرکت سود دهی به صورت نردبانی افزایش پیدا میکنه ..
سال بعد 4 میلیارد
سال بعد 8 میلیارد
----
صادرات - ایامی مثل عید قربان و .. - استفاده از پوست - استفاده از پشم و...
گوسفند تنها موجودی هست که تمام بدنش مصرف یه چیزی میشه ..
---------------------------------------------
ایده بعدی :
تحلیل بورس(فقط طلا) و خرید و فروش طلا
طریقه کار :
روزی 1 ساعت چارت طلا ( قیمت جهانی اونس ) تحلیل کنیم
با توجه به روش های موجود ( تکنیکالی و ... ) منتظر موقعیت برای خرید یا فروش میشینیم
با کمی سرمایه و یک خط تلفن میشه سفارش خرید رو داد
نتیجه :
طلا خریدی مالت تو دستته .. نقده نقده .. اراده کنی به فروش میره .. میخوام بگم مالت تو چنگ خودته و نیازی به فرد دیگه ایی نیست .. کسی نمیتونه چوب لا چرخت بکنه !
تنها چیزی که باید آموزش ببینی تحلیل کردن بورس هست ..
من خودم از سال 87 دارم کار میکنم ولی با سرمایه کم ..
هر کسی خواست میتونم بهش مشورت بدم برای خرید و فروش ( فقط در حد مشاوره )
در حد یک ایده بود
09127496553
مطالب دوستان رو خوندم و نطر خودم رو تقدیم میکنم
سرمایه گذاری کلا به دو صورت وجود داره مستقیم و غیر مستقیم
اگر محصول یا خدماتی سراغ دارید که به طور خلاصه امکان وتوانایی تولید و فروشش رو دارید و حاشیه سود و
دوره بازگشت سرمایه کوتاهی داره بطوری که از سود بدون ریسک(بانک) و تورم جلوتر هست ، تازه میشه به فکر راه اندازی
یک کسب و کار جدید بود وگرنه شک نکنید تجربه خوبی براتون نمیمونه
اما دوستان مطالب مختلفی در مورد ساخت و ساز ، معدن ، پرورش دام و طیور ، کشاورزی، ماهیگیری و کشتی سازی،شیمیایی و پتروشیمی،تجارت و... اشاره کردند که به
طاهر خیلی دقیق نبود و بعصا در حد حدس و گمان و رویا بودند و بعصا نسبتا دقیق و مسلط به موصوع، در مجموع نوشتن و خواندن چند طرح کسب و کار میتونه مفید باشه. من مشاور سرمایه گذاری هستم دوستان برای تانین سرمایه میتونن طرح توجیهیشون رو میل کنن تا در صورت تمایل سرمایه گذار باهاشون تماس بگیریم، صمن اینکه برای سرمایه های بالای ۲۰ میلیارد هم پیشنهادات پر سود و کم ریسکی دارم، ۵ ساله ۱۰ برابر
شاد سلامت و مفید باشید. Ramtin_ samadi@yahoo.com
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12