با توجه به تجربه ای که در این کار دارم , هر عزیزی خواست شروع کند راهنمائی لازم را انجام خواهم داد.
فقط درصدی برای صندوق انجمن باید در نظر گرفته شود.
(08-23-2011 03:43 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]الان piico.ir این کار رو کرده .
تو امریکا ، این کار از پر در امدترین کار هاست .
مدتی روش تحقیق میکردم . تو اینجور کارها باید یه تعمیرگاه داشته باشی تا بتونی ماشین دائما سر حال نگه داری
قیمتهاش خیلی خوبه ها می ارزه کلی کار ادمو راه می اندازه
(08-23-2011 07:50 PM)mas نوشته شده توسط: [ -> ] (08-23-2011 03:43 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]الان piico.ir این کار رو کرده .
تو امریکا ، این کار از پر در امدترین کار هاست .
مدتی روش تحقیق میکردم . تو اینجور کارها باید یه تعمیرگاه داشته باشی تا بتونی ماشین دائما سر حال نگه داری
قیمتهاش خیلی خوبه ها می ارزه کلی کار ادمو راه می اندازه
اره ، واسه شب خواستگاری خوبه

میدونستی مال سپاه پاسدارانه ؟
من در کرج جایی را سراغ دارم که به عنوان مرکز تشریفات حتی هلکوپتر هم اجاره میدهد!البته کاربردش را هنوز متوجه نشده ام.
بنظر من مراکزی که فقط به طبقه خاص سرویس بدهد مانند میلیاردرها همیشه درآمد خوبی داشته اند!
مثلا : گروه های محافظ برای افراد مشهور و یا هر فرد یا میلیاردری
اینم ایده جالب و خوبیه یک سوال اساسی میلیاردر ها به چه چیزی نیاز دارند به عبارت بهتر چه خدماتی رو ما می تونیم به میلیاردر ها بدهیم؟
اقا کامیار ، این بحث شرکت امنیتی داخل ایران غیرقانونیه ! مجلس تصویبش نکرده !
هیلیکوپتر هم واسه فیلمبرداری عروسی باید باشه ! البته تو کلان شهر ها هیلیکوپتر اجازه حرکت نداره !
من تو اینجا که زندگی میکنم ، هیلیکوپتر یه مدت میومد تو پست اسکی ! اونموقع ساعتی 3 تومن میگرفت .
ما به چه چیزی نیاز داریم؟میلیاردرها چه خدماتی می توانند بما بدهند؟
ما نیاز داریم میلیارد شویم پس به تجربه و اعمالی که باعث ثروتمند شدن آنان شده نیاز داریم. پس از آنان بخواهیم که تجربیاتشان را انتقال دهند.
به راحتی انتقال می دهند چون خود توانسه اند پس می داند که شما هم می توانید.
(08-23-2011 09:37 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]ما به چه چیزی نیاز داریم؟میلیاردرها چه خدماتی می توانند بما بدهند؟
ما نیاز داریم میلیارد شویم پس به تجربه و اعمالی که باعث ثروتمند شدن آنان شده نیاز داریم. پس از آنان بخواهیم که تجربیاتشان را انتقال دهند.
به راحتی انتقال می دهند چون خود توانسه اند پس می داند که شما هم می توانید.
ما چه خدماتی رو می تونیم به میلیاردر ها بدهیم؟ ؟؟؟
منظورم اینه که اگه بتونیم ما این خدمات رو که از پسش برمیاییم برای میلیاردرها اجرا کنیم سود خوبی توش هست و در مرحله های بعدی هم می تونیم از تجربیاتشون استفاده کنیم
(08-23-2011 09:29 PM)mas نوشته شده توسط: [ -> ]اینم ایده جالب و خوبیه یک سوال اساسی میلیاردر ها به چه چیزی نیاز دارند به عبارت بهتر چه خدماتی رو ما می تونیم به میلیاردر ها بدهیم؟
نگاه کنید من خیلی به این موضوع فکر کرده ام!مثلا جناب بیزن پاکزاد (برند بیزن) فقط تولیداتی برای افراد بسیار پولدار داشته اند!
- افراد میلیاردر میخواهند که به همه نشان دهند پولدارند پس به دنبال کالاهای لوکس و کمیاب هستند!
- محصولات و خدماتی متفاوت!(مثلا در سطح پایین تر سوپرمارکت آنلاین که قبلا بحث شد)
- و نیز به دنبال راحتی و آسایش و احترام تا حد اعلا
- کسب تجربه های جدید ( ورزش ها و رستوران های متفاوت)
(08-23-2011 09:34 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]اقا کامیار ، این بحث شرکت امنیتی داخل ایران غیرقانونیه ! مجلس تصویبش نکرده !
هیلیکوپتر هم واسه فیلمبرداری عروسی باید باشه ! البته تو کلان شهر ها هیلیکوپتر اجازه حرکت نداره !
من تو اینجا که زندگی میکنم ، هیلیکوپتر یه مدت میومد تو پست اسکی ! اونموقع ساعتی 3 تومن میگرفت .
جالب بود نمیدانستم چون در تهران گروه هایی (بخصوص وابسته به باشگاه های رزمی و ورزشی و بدن سازی) این خدمات را میدهند و حتی گروه هایی را برای این کار تربیت میکنند.