سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: هزار تومان = دوهزار تومان ؟؟؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
خرید طلا و سکه و دلار و سهام در زمان مناسب و فروش آن در رشد قیمت ها.که البته احتیاج به تجربه دارد.
وقتی بدانیم هزارتومان را تبدیل به دوهزارتومان کنیم پس حتما برای مبالغ دیگر نیز همان راه ها جواب می دهد.
دوستان امروز تو مجله آسیای اقتصادی خوندم که دو نفر یه ایرانی و یه عراقی از چین تسبیح و مهر آوردن و تو عراق فروختن اونم میلیاردی ، آیا اینجا کسی هست که بتونه اینکار رو بکنه
دوستان یه راهم من بگم
شما اگه فرضا میخواین که امسال یه ماشین بخرین و باهاش برین مسافرت ، بجای اینکه با ماشین تازه تون برین مسافرت می تونین ماشین رو به یه شرکتی یا جای معتبر اجاره بدین که میتونین با پول این اجاره یه ماشین دیگه بخرین اینکار رو یکی از آشناهای ما کرد و شکر خدا الان بیست تا ماشین داره که اجاره داده و روز بروز هم بیشتر میشه این ایده رو من تو یه مجله خونده بودم و بهش گفتم و اونم اینکار رو کرد
ایده خوبی هست ایول اینم یک راهه
اتفاقا من تو ذهنم بود که ما بیایم یه آژانس لوکس و متفاوت تو تهران بزنیم که اون کسایی که مخصوصا تو محله های بالا از ماشین های معمولی(مثل پراید و جی ال ایکس و ....) خوششون نمیاد.براشون ماشینهایی لوکس مثل آزرا و سوناتا و ماشین های دیگه بزاریم.که مطمئنا بازدهی خوبی خواهد داشت.
الان piico.ir این کار رو کرده .
تو امریکا ، این کار از پر در امدترین کار هاست .
مدتی روش تحقیق میکردم . تو اینجور کارها باید یه تعمیرگاه داشته باشی تا بتونی ماشین دائما سر حال نگه داری
نه پیکو یه سایت اجاره ی ماشینه.

من منظورم اینه که یه آژانس لوکس بزنیم.
افتتاح آژانس مستلزم گرفتن جواز آنست و چون اینکار اشباع شده به سختی مجوز را صادر میکنند و اجاره مکان مناسب (در محل مورد نظر شما اجاره مکان زیاد است و یکساله و یا دو ساله اجاره می دهند .بعد ازپایان مدت اجاره اگر کار خوب باشد سریع جوابت مبکنند و خودشان آژانس می زنند.)در نهایت نیاز به سر مایه زیادی دارد.
(08-23-2011 02:42 AM)mehdi098 نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان امروز تو مجله آسیای اقتصادی خوندم که دو نفر یه ایرانی و یه عراقی از چین تسبیح و مهر آوردن و تو عراق فروختن اونم میلیاردی ، آیا اینجا کسی هست که بتونه اینکار رو بکنه
دوستان یه راهم من بگم
شما اگه فرضا میخواین که امسال یه ماشین بخرین و باهاش برین مسافرت ، بجای اینکه با ماشین تازه تون برین مسافرت می تونین ماشین رو به یه شرکتی یا جای معتبر اجاره بدین که میتونین با پول این اجاره یه ماشین دیگه بخرین اینکار رو یکی از آشناهای ما کرد و شکر خدا الان بیست تا ماشین داره که اجاره داده و روز بروز هم بیشتر میشه این ایده رو من تو یه مجله خونده بودم و بهش گفتم و اونم اینکار رو کرد

حرکت زیبائی است , به شرط اینکه راننده استخدامی یک یا دو دونگ سهیم باشدوالا جز خرج تراشی و ضرر نتیجه ای ندارد.چون دل نمی سوزانند.
چند سال قبل یک شرکت اتوبوس مسافربری در شمس العماره - ناصر خسر تهران افتتاح شد و صاحب آن شرکت اتوبوس می خرید و یک دانگ از 6 دانگ سند آنرا مجانی بنام راننده می زد. رشد میلیاردری داشت.
این طرحها درآمد خوبی دارد.ولی به سرمایه آنچنانی نیاز دارد.پس فعلا تمرکزمان را برروی طرحهای کوچک باید بگذاریم.
عزیزی از انجمن با پیام خصوصی سئوال کرد که با 2 میلیون تومان چکار می توان انجام داد؟
افتتاح آشپزخانه (پخت عذای ارزان برای مراسم و شرکتها و کارخانجات و فروش عمومی. البته فقط پخت و پخش)
1- محلی حدود 60 متر را اجاره کرده و با بهداشت هماهنگ نمائید تا نحوه تزئین و کاشی کاری و غیره را برای شما مشخص کند.
2- خرید لوازم پخت (گاز - کباب پز - یخچال و میزهای لازم.)
3- استخدام یک آشپز و کمک آشپز و یک نفر کارگر.ترجیحا خانم که توقعشان پائین است.
4- بازاریابی.
5- اقدام برای اخذ جواز از سندیکا (مشکلی برای جواز وجود ندارد)
بعضی از لوازم را بصورت چک می توان خرید.
به هر حال درآمد عالی دارد. اگر عزیزی خواست این حرکت را انجام دهد حتما برای راهنمائی بیشتر اعلام نماید
اقا اقا ، این اشپز خونه ها میدونید چه در امدی دارند ؟
اینجوری بگم ، بعضی هاشون در امداشون از 50 میلیونم فراتر میره .
فقط کیفیت غذا بایدA+ باشه و به صورت پیمانکاری کار کنید . یعنی باید برید با شرکت ها ( که معمولا هرکدوم بین 100 تا 200 پرسنل دارند ) دانشگاه ها ، خوابگاه ها و ... قرارداد ببندید و درصدی رو به رییس کارگاه ، متصدی خوابگاه و ...پرداخت کنید . و در ضمن باید کمترین سود در مقابل پیشترن فروش باشه
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
لینک مرجع