سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: هزار تومان = دوهزار تومان ؟؟؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
(08-08-2011 02:18 AM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]
(08-07-2011 02:22 PM)mas نوشته شده توسط: [ -> ]
(08-07-2011 01:34 AM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]نه اقا محمد ، کاستن ریسک که همینجوری نیست ! اقا بمونیم ریکسش کم میشه ! دیشب تو راید کال اقا قربانیان در مورد تی شرت چیزی رو بیان کردند که 99/99999999999 درصد کسایی که ازشون ممکن بود تحقیق کنیم این حرف رو نمیزدند ! شاید اصلا نمیدونستند ! الان من اطلاعاتی در مورد تی شرت دارم که خیلی ها ندارند ! پس من میتونم شروع کنم ! پس نتیجه میگیریم وقتی اطلاعات کافی نداری ، نه ریسک بالا معنی داره و نه ریسک پایین و اطلاعات کافی ناشی از تحقیقه درسته !
خوب دومی چیز رو به دست اوردی استفاده از تجربیات اقای قربانیان هست از تجربه دیگران نهایت سود رو ببرید چون این تجربیاتی که دوستان بیان می کنند در اثر کلی ضرر ویا زحمت به دست اورده اند که الان به شما دوستان می گن و باهاشون مشورت کنید .

بله اقا محمد ، اره !
من اون روز همینو به اقای قربانیان تو راید کال گفتم ! با اینکه الان 16 سالمه ولی میتونم بگم 47 سال دارم ، چون دارم راه اقای قربانیان و امثال ایشون رو شبیه سازی میکنم و وقتی از نتایج ازمون خطا هاشون استفاده کنی ، تو 2 سال راه 13 ساله ی ایشون رو میری ! دقیقا این حرف شما تو کتاب به سوی کامیابی 1 از انتونی رابینز هم بود !
SmileSmileوبا اینکه الان 60 سالمه ولی می تونم بگم 20 سال دارم..SmileSmileSmile
(08-08-2011 10:04 AM)faramarz نوشته شده توسط: [ -> ]يه پيشنهاد درآمدزا به هوشنگ خان عزيز و بقيه دوستان

اگه هر كدوم تجارب عملي خودمون رو بنويسيم، ميتونيم يه مجموعه كتاب راه موفقيت تهيه كنيم. اين كتاب هم واقعيه هم ايرانيه هم به روزه. ميشه انتظار داشت فروش بالايي داشته باشه.

سرمايه لازم براي اينكار شامل:
1- وقت و انرژي براي نوشتن، ويرايش و پرداخت نهايي - محل تامين هزينه: هر يك از دوستان علاقمند.
2- هزينه يافتن ناشر، هزينه هاي چاپ و ... - محل تامين هزينه: صندوق مشترك انجمن.

نظرتون چيه؟

عالیه و کاملا شدنی من خودم حاظرم اولین نفری باشم که درخواست خرید این کتاب رو می دم برای خودم و چند تا از اشنا ها ودوستانم راستی کتاب رو دوبخش کنیم بهتره یکی راههایی که در هر شعل چطور پیشرفت کنیم و به عبارتی تجربیات پیشرفت اعضایک بخش دیگه که خیلی خوبه تجربیات شکست اعضا باشه راستی یک صفحه هم برای من جا بزارید که وقتی میرم توکار گوسفند ببینم چطوره وتجربیاتم رو بنویسم.
ممنون
نوشتن چنین کتابی فروش بالائی خواهد داشت.ایمان دارم.
خوبه
شروع کنیم
به نظر من عالیه هر چه زودتر شروع کنیم
این بحث در جلسه حضوری چهارم مطرح خواهد شد.
حتما کتاب جالبی خواهد شد.آماده نوشتن آن بشویم.
به نظر من و طبق تجربه ام با رعایت چند نکته کتاب عالی خواهد شد.ضمنا بسیاری از موسسات کارآفرینی و حتی دانشگاه های کارآفرینی نیز از آن حمایت می توانند بکنند!
(08-08-2011 02:25 PM)faramarz نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان عزيز و بويژه ادمين بزرگوار

يادتون باشه اين پيشنهادات و ايده ها رو بزارين تو نوبت بررسي براي جلسه حضوري چهارم.

آقا فرامرز عزیز دسته بندی و مطرح کردن این ایده ها در جلسه چهارم با عزیزی توانا چون شما است.

خوشبختانه استادی در رابطه با راهنمائی و ویرایش داریم که اطمینان دارم این حرکت عالی پیش خواهد رفت. استادی چون ادمین عزیز و دوست داشتنی سایت.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
لینک مرجع