سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: هزار تومان = دوهزار تومان ؟؟؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
جلسه رو انلاین توی یاهو یا مسینجر های دیگه بزارید که همگی از هرکشور و استان و از هر جایی بتونن شرکت کنند اگه کسی کرمانشاه باشه و نتونه در جلسه شرکت کنه دلیل بر این نیست که نمی خواد توی گروه باشه یا نخواد میلیاردر بشه در مورد بیان ایده ها هم از نظر من ایده ها دو دسته هستند یکی مثل همین خرید متری اپارتمان که اگه هر کسی در هر جایی این کار رو بکنه به کس دیگه ای ضرر نمی زنه و اشکالی نداره که همگی یاد بگیرند و یک سری ایده ها که تک هستند و اگه کسی جایی اجرا کنه به صاحب ایده ضرر می کنه و دیگه نمی تونه اون سودی رو که بایید ببره رو ببره این دسته ایده هاتونو سکرت برای خودتون نگه دارید و اگه جایی صلاح دیدید که زمان و مکان بیان ایده برای اجرا شدن توی گروه رو داره بیان کنید .
میلیاردر شدن با نشستن در خانه و پای کامپیوتر نشستن و تئوری مسائلی را مطرح کردن بدست نمی آید.برای میلیاردر شدن باید دوید و تلاش کرد .رفت و آمد کرد . با افراد مختلف صحبت کرد و هزاران برنامه دیگر. من خدانخواسته قصد اهانت به هیچ عزیزی را ندارم. شما کرمانشاه را مثال زدی من دور تر از آن را مثال می زنم . خوزستان - مشهد - آدربایجان و....شب حرکت کنیم صبح در سر قرار خواهیم بود.صحبت حضوری خیلی با نوشتن و تماس تلفنی تفاوت دارد . 5 ساعتی که من در راه هستم باندازه 20ساعت یک جوان است.دلشاد عزیز اشاره کرده که : من سرمایه ندارم ولی ایده های خوبی دارم که به هر کسی گفتم گفته فکر میکنم و نتیجه اش را خواهم گفت و آن شخص رفته خودش ایده را پیاده کرده است. خوب این ایده وقتی در جمع مطرح می شود (به خاطر سواستفاده نمی توان کامل در سایت مطرح کرد ) همه نظر خواهند داد و اگر خوب تشخیص داده شد پیاده می شود.و یا ایده متری زمین و ملک خریدن و...
مثالی می زنم . اگر جلسه در کرمانشاه باشد چند نفر حضور پیدا میکنند . فکر کنم فقط هر عزیزی که در کرمانشاه هست.چون برای ما دور است.
ما دوست داریم میلیاردر شویم ولی با این شرایط:
روزی را در نظر بگیرند که من کار نداشته باشم
ساعتی ر ا در نظر بگیرند که من بیکار باشم
شهری را در نظر بگیرند که من راحت بتوانم در آنجا حضور داشته باشم
و.....
وگرنه متن صورتجلسه بفرستید تا من بخوانم و میلیاردر شوم.

به قول معروف : خود دانید.
دوستان اعلام می کنم :
جلسه حضوری 6 مرداد ساعت یک میدان تجریش به قوت خود باقی هست.
(07-26-2011 04:18 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]میلیاردر شدن با نشستن در خانه و پای کامپیوتر نشستن و تئوری مسائلی را مطرح کردن بدست نمی آید.برای میلیاردر شدن باید دوید و تلاش کرد .رفت و آمد کرد . با افراد مختلف صحبت کرد و هزاران برنامه دیگر. من خدانخواسته قصد اهانت به هیچ عزیزی را ندارم. شما کرمانشاه را مثال زدی من دور تر از آن را مثال می زنم . خوزستان - مشهد - آدربایجان و....شب حرکت کنیم صبح در سر قرار خواهیم بود.صحبت حضوری خیلی با نوشتن و تماس تلفنی تفاوت دارد . 5 ساعتی که من در راه هستم باندازه 20ساعت یک جوان است.دلشاد عزیز اشاره کرده که : من سرمایه ندارم ولی ایده های خوبی دارم که به هر کسی گفتم گفته فکر میکنم و نتیجه اش را خواهم گفت و آن شخص رفته خودش ایده را پیاده کرده است. خوب این ایده وقتی در جمع مطرح می شود (به خاطر سواستفاده نمی توان کامل در سایت مطرح کرد ) همه نظر خواهند داد و اگر خوب تشخیص داده شد پیاده می شود.و یا ایده متری زمین و ملک خریدن و...
مثالی می زنم . اگر جلسه در کرمانشاه باشد چند نفر حضور پیدا میکنند . فکر کنم فقط هر عزیزی که در کرمانشاه هست.چون برای ما دور است.
ما دوست داریم میلیاردر شویم ولی با این شرایط:
روزی را در نظر بگیرند که من کار نداشته باشم
ساعتی ر ا در نظر بگیرند که من بیکار باشم
شهری را در نظر بگیرند که من راحت بتوانم در آنجا حضور داشته باشم
و.....
وگرنه متن صورتجلسه بفرستید تا من بخوانم و میلیاردر شوم.

به قول معروف : خود دانید.

فوق العاده بود.مرسی مرسی مرسی Angel
اقای قربانیان صحبت شما کاملا درست هست هرکه طاووس خواهد جور هندوستان رو بایید بکشه منتها حرف من اینه که در ابتدا چرا لذت استفاده از تکنولوزی رو نبریم مگه یکی از کارکردهای مهم و اولیه نت این نیست که محدودیت فاصله ومکان ها رو کم کنه ؟اینطوری تعداد بیشتری از دوستان هم می تونن شرکت کنند و همگی بهره ببریم . مطمعنا هم هر کدوم از بچه ها فقط ننشستیم که یک میلیاردر از راه برسه و همگی مونو میلیاردر کنه و همین الانم هر کی مشغول کسب و کار و پیمودن راه میلیاردر شدن خودش هست منتها توی این انجمن جمع شدیم که راههای میلیاردر شدن حلال بیشتری رو بشناسیم و با هم فکری هم این راه را کوتاه تر کنیم و به اعتقاد من کشف راههای پول در اوردن از خود پول مهمتر است چون همون ماهیگیری است و از طر فی چون همگی خوب می دونیم ولمس کردیم که یک تیم خوب پیشرفتش خیلی خیلی بیشتر از چند فرد هستند که تک تک و جدا در زمینه های مختلف کار می کنند بتونیم یک تیم خوب رو درست کنیم . از نطر من با خواندن متن صورتجلسه تنها کسی میلیاردر نمیشه وگرنه تا حالا کل زمین همگی میلیاردر بودند برای میلیاردر شدن بایید امادگی میلیاردر شدن رو در خودمون ایجاد کنیم و ابتداشم اینه که اون دیوار های ذهنی رو که می گید بریزیم به هم وگرنه اگه این خود ساختگی رو در خودمون ایجاد نکنیم اگه یک میلیارد هم الان بهمون بدن سرسال اونو که از دست دادیم یک میلیارد هم قرض و بدهی برای خودمون می سازیم . در مورد بیان ایده نظر من اینه که یک ذهن خلاق هیچوقت از دادن ایده خالی نمی شه شرط اول ایده نیست چون با یک چرخی توی نت می تونی کلی ایده پیدا کنی منتها کسانی که بایید اون ایده ها رو اجرا کنند خیلی کم هستند . مشکل در عمل کردن ماست و مخصوصا کارهای تیمی که در ایران خیلی خیلی ضعیف هستیم چون طی تجربیات من همه در شراکت وتیمهای ایرانی در ابتدا خیلی خوب و سخت کار می کنند اما همه مشکلات یک شراکت و تیم در زمانی پیدا می شه که کارها به سود می رسه بایید سیستم رو طوری چید و مدیریت کرد که زمانی که تیم به گنج می رسه همدیگه رو دور نزنند و این یک حقیقت در تمام دنیاست . توی اون یکی پست که یک سری از بچه ها از نداشتن سرمایه نالان بودند من با نظر اقای قربانیان کاملا موافقم که بیان نموده بودند " منابع مالی زیادی برای پیاده کردن ایده ها وجود دارد که متاسفانه شما عزیزان در جریان آن نیستید " در زمان شروع کارهام یکی از همکارانم را دیدم که برای من و دوستم صحبت می کرد که با فیش اب و برق خونش هم وام گرفته بود تا کاری رو شروع کنه اوایل بود و ما شاخ در می اوردیم این چطوری این کار رو کرده کم کم کفش آهنی پامون کردیم و افتادیم توی این بانکها و موسسات اینقدر وام گرفتیم که تمام منابع مالی مورد نیاز طرح ها مونو جور کردیم طوری که به یاد اون روز هامون و همکارمون می افتادیم خنده مون می گیره که چیزی نبود که ما ازش وام نگرفته باشیم یک بار یادمه نیاز به پول برای یکی از کارهام داشتم رفتم موسسه ای که توش پول گذاشته بودم و میانگین گرفت و گفت امروز که نمی رسی الان ساعت 12 ظهره این مدارک ضامنین رو فردا بیار چون چهارشنبه ها صبح زود مدارک وام رو ارسال می کنیم شعبه مرکزی تو تا بیاری و همه چی رو ردیف کنی می ره برای هفته دیگه وام روهم شنبه ها می ریزیم حساب کردم دیدم کلی زمان می بره حالا اون روزی که من تو موسسه بودم سه شنبه بود ساعت 12 ظهر با تجربیاتی که داشتم چنان سریع همه مدارک و همه چی رو اماده کردم که 5 دقیقه مونده به یک که تعطیل می شدن مدارک و ضامنین رو بردم تو شعبه طوری که در رو بعد من بستن کارمند موسسه که مسئول وام بود گفت هنوزم که اینجایی سوالی داری ؟؟ مدارک رو که بهت گفتم چیا بیاری. گفتم اومدم مدارک رو تحویلت بدم شوکه شد ه بود گفت مدارک رو حالا گیرم کامل بود ضامنینت رو چی می کنی ؟گفتم :این دو نفرن که اینجان. داشت شاخ در می اورد و با خنده کنایه ای گفت خوب پرینت دسته چکشون چی اون توی لیست مدارک ننوشته بودیم ولی بایید باشه گفتم اونها رو هم گرفتم دیگه یارو کم اورد و چشاش داشت از حدقه در می اومد گفت توی این چند سالی که مشعول وام هستم کسی با این سرعت مدارک رو کامل نیاورده بود و کارم رو انجام داد و از اونجا باهم دوست شدیم و توی کارهای بعدی کلی کمکم کرد و 4 روز بعد شنبه من وامم رو دریافت کردم تمام اینها بخاطر تجربیاتی بود که قبلا کسب کرده بودم پس بدونید منابع مالی خیلی زیاده حالا وام یک موردشه راههای دیگه هم هست منتها راه هاش رو بایید یاد بگیریدو لازمش هم اینه که دنبالش برید کفش های اهنین رو برای میلیاردرشدن بایید به پا کنید .
(07-27-2011 11:13 AM)mas نوشته شده توسط: [ -> ]اقای قربانیان صحبت شما کاملا درست هست هرکه طاووس خواهد جور هندوستان رو بایید بکشه منتها حرف من اینه که در ابتدا چرا لذت استفاده از تکنولوزی رو نبریم مگه یکی از کارکردهای مهم و اولیه نت این نیست که محدودیت فاصله ومکان ها رو کم کنه ؟اینطوری تعداد بیشتری از دوستان هم می تونن شرکت کنند و همگی بهره ببریم . مطمعنا هم هر کدوم از بچه ها فقط ننشستیم که یک میلیاردر از راه برسه و همگی مونو میلیاردر کنه و همین الانم هر کی مشغول کسب و کار و پیمودن راه میلیاردر شدن خودش هست منتها توی این انجمن جمع شدیم که راههای میلیاردر شدن حلال بیشتری رو بشناسیم و با هم فکری هم این راه را کوتاه تر کنیم و به اعتقاد من کشف راههای پول در اوردن از خود پول مهمتر است چون همون ماهیگیری است و از طر فی چون همگی خوب می دونیم ولمس کردیم که یک تیم خوب پیشرفتش خیلی خیلی بیشتر از چند فرد هستند که تک تک و جدا در زمینه های مختلف کار می کنند بتونیم یک تیم خوب رو درست کنیم . از نطر من با خواندن متن صورتجلسه تنها کسی میلیاردر نمیشه وگرنه تا حالا کل زمین همگی میلیاردر بودند برای میلیاردر شدن بایید امادگی میلیاردر شدن رو در خودمون ایجاد کنیم و ابتداشم اینه که اون دیوار های ذهنی رو که می گید بریزیم به هم وگرنه اگه این خود ساختگی رو در خودمون ایجاد نکنیم اگه یک میلیارد هم الان بهمون بدن سرسال اونو که از دست دادیم یک میلیارد هم قرض و بدهی برای خودمون می سازیم . در مورد بیان ایده نظر من اینه که یک ذهن خلاق هیچوقت از دادن ایده خالی نمی شه شرط اول ایده نیست چون با یک چرخی توی نت می تونی کلی ایده پیدا کنی منتها کسانی که بایید اون ایده ها رو اجرا کنند خیلی کم هستند . مشکل در عمل کردن ماست و مخصوصا کارهای تیمی که در ایران خیلی خیلی ضعیف هستیم چون طی تجربیات من همه در شراکت وتیمهای ایرانی در ابتدا خیلی خوب و سخت کار می کنند اما همه مشکلات یک شراکت و تیم در زمانی پیدا می شه که کارها به سود می رسه باید سیستم رو طوری چید و مدیریت کرد که زمانی که تیم به گنج می رسه همدیگه رو دور نزنند و این یک حقیقت در تمام دنیاست .

ممنون . عالی بود. لطفا جاهای را که پررنگ کرده ام مجددا مطالعه فرمائید.

چندین سال قبل 4 نفر صندوق قرضالحسنه فامیلی تاسیس کردیم با 2 هزار توان.نفری 500تومان گذاشتیم. سرمایه به 150هزار تومان رسید. جائی را در نظر گرفتیم بخریم. فردی را از صندوق برای خرید محل فرستادیم.
آن شخص رفت آن محل را برای خود خرید.
Big GrinBig GrinBig Grin
نوشته هاي mas عزيز نشاندهنده تجارب كاري زياد و بسيار ارزشمند اين دوست گرامي است. دوست عزيزم، اينها عواملي هستند كه اگر به درستي شناسايي و كنترل شوند، مي توانند موانع موفقيت را حذف كنند. گام اول در اين مسير به نظر من هم تماس مستقيم و آشنايي حضوري و هم انديشي تا زمان رسيدن به سطح اتحاد كاري است. حضور شما در جمع دوستان با توجه به تجارب خوب شما، بسيار مغتنم و ارزشمند است.
براي ارتباط از راه دور و ارتباط الكترونيكي منهم به نظرات شما اعتقاد دارم. اما تصور مي كنم قبل از رسيدن به اين سطح، لازم است روند همكاري و همفكري را طراحي كنيم. نحوه تقسيم كار را تعيين كنيم، سيستم نظارت و پايش را برقرار كنيم. و نهايتا مدل خروجي هاي مورد انتظار را بر پا كنيم. اين همه نيازمند كار، برنامه ريزي و هماهنگي است. بنابراين شايد در مرحله فعلي پاسخگوي نيازها نباشد. اما مطمئنا در سطوح پيشرفته تر نه تنها لازم، بلكه حياتي است.
ممنون عالیست ، نظرات کار سازی بود.

اقا فرامرز هم یکی از سرمایه های خوب این انجمن هستند

پيشنهاد توسط آقا فرامرز عزیز

در ابتداي هر جلسه، بخشي از وقت را به ارائه گزارش عملكرد هر يك از دوستان در راستاي تحقق هر يك از مصوبات و توافق هاي جلسات قبل اختصاص بدهيم.
متن توافق هاي جلسات گذشته را در ابتداي جلسه سوم، با هم مرور كنيم. بعد ميزان اجرا يا عدم آنها را بررسي و علل آن را تعيين كنيم. تقسيم وظايف كنيم كه در صورت لازم الاجرا بودن اين موارد + توافق هاي جلسه سوم، چه كساني، در چه مدت زماني، مسئوليت پيگيري چه مواردي را به عهده داشته باشند. در صورت لزوم، منابع مالي لازم را نيز تعيين كنيم. اين كار كمك مي كند كه جلسات ما پر بار شده و جلسات بعدي، ادامه جلسات قبلي اما در سطح پيشرفته تري باشند. در پايان هم بهتر است زمان و مكان برگزاري جلسه بعدي را تعيين كنيم.

پیشنهاد من :
با تماس تلفنی با آقا فرامرز (که افتخار صحبت با ایشان را داشتم)و نوشته های ایشان , پیشنهاد میکنم که بعنوان رئیس جلسات مسئولیت جلسه را زیر نظر ادمین عزیز بعهده بگیرند. با جدیتی که ایشان در گفته هایشان دارند (که نشانده عمل هم هست ) نتیجه خوبی از همه جلسات گرفته خواهد شد.
mas عزیز مطلبش را ویرایش کرده و به نکات خوبی اشاره داشته اند .لطفا مجددا مطاله فرمائید.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
لینک مرجع