ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
هفتمین صندلی داغ(طراحی وب-کار در اینترنت-سئو،بهینه سازی وبسایت) باحضور MohamadMJ زمان کنونی: 09-25-2025, 02:13 AM |
|||||||
|
هفتمین صندلی داغ(طراحی وب-کار در اینترنت-سئو،بهینه سازی وبسایت) باحضور MohamadMJ
|
09-17-2012, 12:41 PM
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: هفتمین صندلی داغ(طراحی وب-کار در اینترنت-سئو،بهینه سازی وبسایت) باحضور MohamadMJ
سلام محمد جان
-خوبی؟ -تا حالا چقدر کار آفرینی کردی؟به چند نفر کار یاد دادی؟خودمونی تر بگم دست چند نفر را بند کردی!؟ -در مورد بازار کار تمام شغل هایی که داشتی ،یک توضیح مختصر بده -تا حالا چقدر ضرر کردی؟ -توی زمینه نت تا حالا ایده ای پیاده کردی که بعد مشابه اون را ببینی زدن؟اگه شده اسم سایت را بگو -آینده مشاغلی که داشتی را چطور میبینی؟ فعلا همین ها را جواب بده تا بعد |
|||
09-17-2012, 01:18 PM
ارسال: #22
|
|||
|
|||
RE: هفتمین صندلی داغ(طراحی وب-کار در اینترنت-سئو،بهینه سازی وبسایت) باحضور MohamadMJ
ايول خوشم امد ازت محمد جان نشان دادي هنوز دوست خودمي
جواب هايت عالي بود حالا بذار برم سر سوالات بعدي در اينترنت بيشتر چه كاري را دوست داري ؟ ايا دوست داري در زمينه هاي ديگر كامپيوتر نيز كار بكني مثلا بازي سازي . گرافيك و غيره نحوه اتصال اولين بارت را به نت توصيف بكن مثلا ديدي مي گن چند سال پيش با يك كارت اينترنت و غيره اين را قشنگ شرح بده اگر ازدواج بكني ايا به همسر يا بچه هايت اين كار ها ي نتي را ياد خواهي داد سرمايه گذاري در نت ايران بهتر است يا نت خارج ايا تا الان سابقه كسب درامد از نت خارج را داشتي اگر اره از چه طريقي و چه درامدي و مشكلات نقد كردن ان را نيز بگو گفتي سايت مي اري بالا و رد مي كني . خوب مثلا سايتي را مي روي بالا سعي مي كني به كجا برساني ان را و بعد با حدود چه قيمتي ها رد مي كني ايا درسته كه مي گويند سايت هاي زير 100 ايران درامدي هاي ميليوني و خوبي دارند خودت تا الان توانستي در نت ايران به مدت چندين ماه پياپي درامد ميليوني را داشته باشي يك سوال كه براي خودم نيز مهمه واقعا چرا ايراني جماعت اين طوري هست من كه خودم اين طوري نيستم ديدي تا يك سايت با يك ايده خوب بالا مي ايد متاسفانه در عرض چندين ساعت چندين نمونه و در عرض ماه ها هزاران سايت را مي زنند مثلا اگر بخواهم مثال بزنم . مثلا سايت ايستگاه يا سايت تئو باكس كه اولين ها بودند ولي متاسفانه از سر هر كدامشان بالاي صد ها سايت زده شده است ايا تا الان فكر كردي در نت خارج سايت بزني و درامد دلاري داشته باشي اگر روزي بهت پيشنهاد بدهند كه دوست داري در زمينه وب و كسب درامد با يك نفر همكار بشوي دوست داري با چه كسي همكاري بشوي ايا دوست داري مثل پير اميد يار سايتي مثل اي بي يا پي پال را داشته باشي ايا دوست داري مثل اميد كردستاني مسئول تمام كار هاي پولي و فروش گوگل باشي بهترين اينده اي كه در نت براي خودت مي بيني را شرح بده ايا واقعا تا اخر عمر دوست داري در نت كار بكني در اين مدت 7 سالي كه خودت گفتي در نت بودي اگر بخواهي حدودي بگي چه قدر در اوردي و چه قدر ضرر كردي و ايا اگر بيرون رفته بودي كار كرده بودي و براي خودت يك حرفه را ياد گرفته بودي بهتر نبود سوالات زياد شد فعلا همين ها را جواب بده رفيق اميدوارم هميشه در زندگي ات موفق و سربلند باشي در ضمن مواظب باش صندلي داغ هست اگر به قول برنامه خنده بازار دروغ بگوييد مي سوزي رفيق |
|||
09-17-2012, 04:47 PM
ارسال: #23
|
|||
|
|||
(09-17-2012 12:41 PM)مجید (...) نوشته شده توسط: سلام محمد جان سلام آقا مجید گل ![]() ممنونم عزیزم. ای بد نیستم. (09-17-2012 12:41 PM)مجید (...) نوشته شده توسط: -تا حالا چقدر کار آفرینی کردی؟به چند نفر کار یاد دادی؟خودمونی تر بگم دست چند نفر را بند کردی!؟ کار آفرینی که خب نمیشه گفت چون خیلی از کارهایی که کردم آفریده شده بود و من یه تغییر دادم توی نحوه اجرا. اگر اینک کار آفرینی حساب میشه زیاد کار آفرینی کردم. کار یاد دادن که تا دلت بخواد. برای جمع آوری همکارام هم مجبورم خودم بهشون آموزش بدم و جالبه به 100 نفر آموزش بدی 2 تاشون میمونن و 98 نفر دیگه به یه بهونه ای میرن که بازم براشون آرزوی موفقیت میکنیم. ولی کلا به افراد زیادی آموزش دادم. از نظر بند کردن دست اصولا طوری کار میکنم که شخص از همون اول مثل یه وبمستر درگیر کار بشه. مثلا من میتونم به شما بگم آقا مجید بیا توی فلان سایت من پست بده و برای هر پستی 100 تومن بگیر. اینطوری از نظر من یعنی شما میشی کارگر من. من خوشم نمیاد. میام میگم آقا مجید این سایتو باهم کار میکنیم. به درآمد رسید تقسیم میکنیم درآمدش رو و اینطوری شما فقط پست نمیدی. مدیریت میکنی. دنبال راه های افزایش بازدید میگردی. توی سود و ضرر شریکی و ... اینطوری به نظرم خیلی بهتر میشه. چون طرف خودشو شریک میدونه پس سعی میکنه بیشتر و بیشتر یاد بگیره و مطمئنا کارها بهتر انجام میشه. اگه اینم میشه دست بند کردن. تا دلت بخواد دست بند کردم من. (09-17-2012 12:41 PM)مجید (...) نوشته شده توسط: -در مورد بازار کار تمام شغل هایی که داشتی ،یک توضیح مختصر بدهبازار اینترنت که داغ داغ داغ. اراده میخواد و هوش و ایده سازی و پشتکار تا درآمد برسه فضایی بازار موبایل خوب بود ولی متاسفانه حروم راحت توش میاد و بره. نمیگم حروم خورن ولی خیلی راحت حروم واردش میشه. طرف میکروفونش خرابه به جای اینکه بگن میکروفون خرابه چون پول میکروفون 300 تا تک تومنیه میگن آی سی درایور خراب بود تعویض شد. مشتری بدبختم نمیتونه حرفی بزنه چون اگر بلد بود خودش درست میکرد. جو خوبی نداشت واسه من مجبور شدم درگیرش نشم. برق کشی ساختمان. عالیه. یه چیزی مثل سوپری شنیدی میگن همه چیز خوردنی میخواد پس سوپری ارزش داره. اینم همونه همه برق دارن پس همه برقکاری نیاز دارنو اگرم که آشنایی پارتی چیزی داشته باشی که ساختمان بزرگ بهت بدن که دیگه نونت توی روغنه و اعتبارتم میکشه بالا. تعمیر لپتاپ و کامپیوتر هم توی همون دوره تعمیر موبایل کار میکردم. صبح تا شب موبایل تعمیر میکردم و شب ت اصبح لپتاپ و کامپیوتر. از مغازه هم جدا شدم خیلی از مشتریها خونمون رو پیدا کرده بودن و میومدن در خونه که خب کم کم همرو برگردوندم به مغازه. کار زیاد کردم دیگه. جوشکاری و فرفرژه کاری هم کردم. تازه زمین کشاورزی داریم برنج کاری هم کردم ![]() (09-17-2012 12:41 PM)مجید (...) نوشته شده توسط: -تا حالا چقدر ضرر کردی؟ توی نت یا کلا ؟ توی نت ضرری نکردم که مثلا کلا هیچی توش نباشه. ضررم این بود که یه سایت ازم هک شد و 100 تا نکته فهمیدم که بعد برام پیش نیاد و با همون نکته ها 20-30 تا سایتو امنیتشون رو افزایش دادم و پولشو گرفتم. ضرر کردم که ایده هایی برای طراحی میدادم و به جای من برای خودشون طراحی کردن. ولی خب نکتش اینه کوتاه نیومدم. تیریپ سمج بازی و ادامه کار. (09-17-2012 12:41 PM)مجید (...) نوشته شده توسط: -توی زمینه نت تا حالا ایده ای پیاده کردی که بعد مشابه اون را ببینی زدن؟اگه شده اسم سایت را بگوهم ایده هامو شخص طراح برای خودش زده و هم ایده زدم کپی شده. البته از اولی ناراحت شدم ولی از دومی نه. اولی از اعتمادم سوء استفاده شد ولی دومی طرحم اونقدر ساده بوده که کپی خورده پس مشکل از من بوده. دوست ندارم معرفیشون کنم چون جواب بدی رو با بدی نمیدن ولی یه سری ایده هام که لو رفت. 1. لباس فروشی آنلاین. ( لباسهای مارک ) به صورت نمایشگاهی - میتونم قسم بخورم اون موقع فروشگاه لباسی به زبان فارسی اصلا وجود نداشت. 2. یا مثلا سیستم همکاری در فروش کارت شارژ با روشهای تبلیغاتی خاص و موثر که میشد تا روزی 10 هزار تومن خیلی راحت بردش جلو. و .... کلا طرح زیاد میدم (09-17-2012 12:41 PM)مجید (...) نوشته شده توسط: -آینده مشاغلی که داشتی را چطور میبینی؟خب صد در صد آینده همش رو به پیشرفته. کارام همشون طوری بوده که آپدیت میشن. هرچی پیش بریم گوشی جدیدتر میاد. کامپیوتر و لپتاپ جدیدتر میاد. نیازمندهای خدمات الکتریکی بیشتر میشن و اینترنت هم که خب هرچی مردم بیشتری واردش بشن به نفع ما وبمسترها میشه پس صد در صد هر روز پیشرفت میکنه چون در حال حاظر خیلی از ایرانیل کلا نمیدونن اینترنت خوردنیه یا پوشیدنی فدای [/quote]مجید جان در خدمتم ![]() ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می شود … |
|||
09-17-2012, 05:22 PM
ارسال: #24
|
|||
|
|||
(09-17-2012 01:18 PM)alicpu نوشته شده توسط: ايول خوشم امد ازت محمد جان نشان دادي هنوز دوست خودمي فدات بشم علی جون. آتیشمون زدی رفت. ![]() (09-17-2012 01:18 PM)alicpu نوشته شده توسط: در اينترنت بيشتر چه كاري را دوست داري ؟ایده نو باشه. کار گروهی باشه. توی اون کار بتونیم تک باشیم (09-17-2012 01:18 PM)alicpu نوشته شده توسط: ايا دوست داري در زمينه هاي ديگر كامپيوتر نيز كار بكني مثلا بازي سازي . گرافيك و غيرهنه. چون تا آخر عمرم همین قسمت اینترنت رو کامل یاد نمیگیرم. برم بقیرو یاد بگیرم؟ در ضمن همونطور که گفتم از گرافیک خوشم نمیاد. (09-17-2012 01:18 PM)alicpu نوشته شده توسط: نحوه اتصال اولين بارت را به نت توصيف بكن مثلا ديدي مي گن چند سال پيش با يك كارت اينترنت و غيره7 سال پیش هکر شده بودم دیگه. ![]() ![]() (09-17-2012 01:18 PM)alicpu نوشته شده توسط: اگر ازدواج بكني ايا به همسر يا بچه هايت اين كار ها ي نتي را ياد خواهي دادنمیتونم برای اون موقع تصمیم بگیرم. چون زن بگیرم اول باید راضیش کنم خودمو بزاره توی این موقعیت و اینجا کار کنم ![]() (09-17-2012 01:18 PM)alicpu نوشته شده توسط: سرمايه گذاري در نت ايران بهتر است يا نت خارجنمیشه اسم هیچ کدوم رو بهتر گذاشت. ایران یه سری مزایا داره و خارج از ایران یه مزایای دیگه. مزایای خارج از ایران . پول خوب میدن و معایبش : هر لحظه ممکنه درآمدت صفر بشه. به ایرانی بودنت شک کنن بلوکت میکنن. مشکل بانکها. چیزی بنام پچی نداریم توی زبان انگلیسی. و و و مزایای ایران : کلی ایده هست که انگلیسیش هست ولی فارسیش نیست هنوز. کلی ایده جدید. طرف حسابمون هم وطنای خودمونن حداقل زبونشون رو میفهمیم. کپی پاست کردن واسه سایتها اونقدرها گیر نیست. یه نرم افزار بزاری برای دانلود حکم زندانتو نمیدن ![]() قرار باشه هرکی چیزی فهمید فرار کنه که میشه فرار مغزها که پس ایران قراره کی بالا نگه داره ؟ (09-17-2012 01:18 PM)alicpu نوشته شده توسط: ايا تا الان سابقه كسب درامد از نت خارج را داشتي اگر اره از چه طريقي و چه درامدي و مشكلات نقد كردن ان را نيز بگوآره داشتم. قدیما یه گروه تشکیل دادیم 5 نفره من مدیر گروه بودم و یه نفرم داییش آلمان زندگی میکرد و 3 نفرم که به اصطلاح کارمند میشدن. این 3 نفر انگلیسیشون خوب بود و شروع کردیم تعدادی سایت زبان انگلیسی بالا آوردیم و کم کم وارد گوگل ادسنس شدیم که خب درآمد زیادی ازش به من شخصا نرسید. چون باورش نداشتم زیاد و وقتی کاری بود که گیر میکردیم آخرش به دایی اون شخص و قربون صدقه رفتنش واسه واریز پول ترجیح دادم کلا کار نکنم. ولی سایت انگلیسی برای کسی بالا آوردم که خب فول بود انگلیسی رو و درآمدش از همین گوگل ادسنس خیلی خیلی بالا بود. یه مدتم کار فروش نرم افزار به انگلیسی زبونا رو داشتیم. جالب بود حتی کرک برنامه هم میخریدن از ما. و ما اون موقع گروه برنامه نویسی برنامه های اسپمر و تبلیغاتی داشتیم و ف/ی/س/ب/و/ک و یاهو و اینارو اسپم میکردیم. اون موقع هم خوب سود کردیم. (09-17-2012 01:18 PM)alicpu نوشته شده توسط: گفتي سايت مي اري بالا و رد مي كني . خوب مثلا سايتي را مي روي بالا سعي مي كني به كجا برساني ان رابستگی به مدل سایت داره. موضوع سایت. بازدید روزانه و ورودی گوگل و دیگر موارد یه سایت تفریحی تعداد آی پیش به 15000 تا رسید اصولا میفروشمش. در ضمن با کسی که دارم همکایر میکنم اول حق با اونه یعنی میتونه بگه خودم برش میدارم میتونه بگه بفروشیم و میتونه بگه فعلا ادامه بدیم. حدود قیمت میبینیم توی اون شرایط چقدر ارزش داره همچین سایتی. مثلا 15000 تا سال قبل اگر 100 تا هزاری بود امسال 400 تا هزاری هم نمیدن چون الگوریتم جدید گوگل ترکوند واقعا و دیگه کسی راحت بالا نمیره. (09-17-2012 01:18 PM)alicpu نوشته شده توسط: ايا درسته كه مي گويند سايت هاي زير 100 ايران درامدي هاي ميليوني و خوبي دارندنخیر. ببین سایت هست بازدیدش 100 تاست یه سایتم هست بازدیدش 50000 تاست ولی درآمد اولی بیشتر از دومیه. خب الکسا اصولا بر اساس تعداد بازدید رنک میده. ولی تعداد بازدید دلیل محکمی برای درآمد نیست. سایت من زیر 100 بود نزدیک 800 درآمد استانداردش بود. ( میانگین ) خب من توی نت ایران 1. یه کار و دو کار نمیکنم که ( صد مدل کار دارم میکنم اینجا ) 2. یه سایت و دو سایت ندارم که ( کلی سایت با همکارای مختلف دارم ) پس باید درآمد داشت. (09-17-2012 01:18 PM)alicpu نوشته شده توسط: يك سوال كه براي خودم نيز مهمه واقعا چرا ايراني جماعت اين طوري هست من كه خودم اين طوري نيستمچون قانون کپی رایتی نداریم. پس هرکس ببینه کاری پول توش بود جوگیر میشه سریع میره طرفش. نکته ( تئو باکس از اولین ها نبود و خودش کپی کار بود ) به کسیم بگی چرا کچی کردی میگه اون یارو خودش کپی کرده که خب یه جورایی اونم ایده انگلیسی رو فارسی کرده. پس کلا نمیشه به کسی گیر داد و همین خصوصیت کاری کرده که انگلیسی زبونا سایتی از مارو نمیشناسن که بگن عجب سایتی. چون تقریبا هیچ حرفی واسه زدن نداریم پیششون. همش کپی کردیم از کاراشون. (09-17-2012 01:18 PM)alicpu نوشته شده توسط: ايا تا الان فكر كردي در نت خارج سايت بزني و درامد دلاري داشته باشيفکرشو کردم ولی در صورتی که خودم توی خارج از ایارن زندگی کنم. نه با استفاده از رابطه و این حرفا. (09-17-2012 01:18 PM)alicpu نوشته شده توسط: اگر روزي بهت پيشنهاد بدهند كه دوست داري در زمينه وب و كسب درامد با يك نفر همكار بشوي دوست داري با چه كسي همكاري بشوينمیدونم چطوری جواب بدم چون الانم با خیلیها همکارم ولی کلا کسایی رو دوست دارم که مثل خودم هستن از نظر اخلاقی چون بهتر میتونن با من مچ بشن. کله شق باشن. ایده زیاد توی سرشون باشه. زود بتونن سر و ته چیزی رو بفهمن. حروم و حلال رو بشناسن. بتونن از هیچی پول بکشن بیرون و اینطور خصوصیات (09-17-2012 01:18 PM)alicpu نوشته شده توسط: ايا دوست داري مثل پير اميد يار سايتي مثل اي بي يا پي پال را داشته باشيتوی سوال پست قبلیت گفتم. دوست دارم سایتی داشته باشم که اسمم رو شنیدن اون سایت بیاد تو مغزشون این سایتهای ایبای و پیپال هم خب معروفن خیلی. (09-17-2012 01:18 PM)alicpu نوشته شده توسط: ايا دوست داري مثل اميد كردستاني مسئول تمام كار هاي پولي و فروش گوگل باشيراستش دوست دارم خودم باشم و مثل کسی نباشم ولی دوست دارم کادر گوگل رو از نزدیک میدیدم و باهاشون صحبت میکردم. (09-17-2012 01:18 PM)alicpu نوشته شده توسط: بهترين اينده اي كه در نت براي خودت مي بيني را شرح بدهجواب این سوال میشه کلی آرزو و هدف و این حرفا من 3 روزم حرف بزنم تموم نمیشه. دوست دارم کاری بتونم بکنم توی اینترنت ایران که حداقل فارسی زبانها بشناسن من و سایتم رو. دوست دارم انگلیسی زبانها سایتمو به عنوان یک ایرانی بشناسن. و ... (09-17-2012 01:18 PM)alicpu نوشته شده توسط: ايا واقعا تا اخر عمر دوست داري در نت كار بكني ؟ نمیدونم. شاید الان بگم آره بعد نظرم عوض بشه. (09-17-2012 01:18 PM)alicpu نوشته شده توسط: در اين مدت 7 سالي كه خودت گفتي در نت بودي اگر بخواهي حدودي بگي چه قدر در اوردي و چه قدر ضرر كردي ؟9 سال. من الان 9 سال پیش نمیدونم چند سالم بود بعد انتظار داری درآمد بدونم علی جون ؟ به خدا نمیدونم. نکته : هیچوقت از وبمستر جماعت میزان درآمد نپرس و مطمئن باش بهت نمیگه. ( سایت من روزی هک شد که چندتا هکر درآمد واقعی سایتم رو دیدن ) البته من اونطوری نیستم ولی جدا نمیدونم. توی سوال قبلی آقا مجید هم ماجرای ضررها رو گفتم. توی نت بیشتر ضرر وقت هستش که راحت میگذره و نتیجه ای نداشته. (09-17-2012 01:18 PM)alicpu نوشته شده توسط: و ايا اگر بيرون رفته بودي كار كرده بودي و براي خودت يك حرفه را ياد گرفته بودي بهتر نبوددر حال حاظر خب حرفه بیرونمم دارم و خب اینو همیشه میگم کرا توی اینترنت ریسکه. هر ریسکی هم اصولا کنارش باید یه درآمد ثابت باشه که بزاره راحت ریسک کنی. ولی میشه توی کارهای اینترنتی از خیلی استاد کارهای خارج از نت بیشتر در آورد. (09-17-2012 01:18 PM)alicpu نوشته شده توسط: سوالات زياد شد فدات علی جون. آتیش زدی مارو. برات آرزوی موفقیت و سلامتی میکنم ![]() ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
|||
09-17-2012, 10:15 PM
ارسال: #25
|
|||
|
|||
فداي تو محمد جان عزيز
در اين دو تا پستم ان قدر سوال پرسيدم كه فكر نكنم ديگه سوالي باشه . يعني اتيش گرفتي عجيب و سوختي عجيب بچه ها اب يخ بياريد تا محمد خنك بشه ايول هميشه خوب جواب مي دهي و در اخر يك سوال ديگر بپرسم و ديگر مزاحمت نشوم و بگذارم دوستان ديگر ازت سوال بپرسند چون بنده و خودت خيلي از جواب هاي اين سوالات را مي دانيم بذار دوستان ديگري كه در اين حيطه نيستند بدانند شايد علاقه مند شدند اگر زماني شغلي در دانشگاه ها ما بيايد و اسم ان رشته وبمستري باشد . و بهترين درس هاي دنيا در ان بدهند و به شما بگويند كه بيايد استاد كلاس وبمستري بشيد چي عكس العملي نشان مي دهيد ايا دوست داريد برويد يا نه ؟ |
|||
09-17-2012, 10:37 PM
ارسال: #26
|
|||
|
|||
(09-17-2012 10:15 PM)alicpu نوشته شده توسط: فداي تو محمد جان عزيز آره واقعا آتیشمون زدی رفت. یه اعتقاداتی دارم. مثلا خیلی از چیزایی که تجربه کردم رو به هرکی تازه وارد شده بگم که انجام نده متوجه منظورم نمیشه و تا خودش بهش نرسه ول کن معامله نیست. خیلی چیزا هست آماده توی دهن کسی بزاری یکم جلو رفت گیر میکنه. ولی چیزایی که نیاز باشه آره خوشحال میشم همچین استادی بشم. البته خیلی از من بالاتر هستش ولی اگر به من بگن قبول خواهم کرد. ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
|||
09-18-2012, 12:40 AM
ارسال: #27
|
|||
|
|||
آقا محمد دوباره سلام
طريقه رتبه بندي توسط گوگل والكسا رو مي شود توضيح مختصري بديد؟ كدوم در حال حاضر واقعيتر وجامع تر هست؟ يك سايت فقعاليت كرده وكلي رنگش واعتبارش رفته بالا به يكباره فيلتر بشود با تغير دامنه سايت همه اعتبار ها ازدست مي رود يا مي شود انتقال داد؟ احتمال اين هم هست كه رتبه سايت كمتر بشود؟ يعني يك مدت فعاليتي نداشته باشد؟ انتقال اعتبار رتبه از سايتي به سايت ديكري هست؟ در كل پيشنهاد شما براي بهتر شدن فرهنگ استفاده از اينترنت در ايران واينكه بهتر بتوانيم از اين تكنولوژي روز دنيا استفاده كنيم چي هست؟ مرسي ازلطفتون |
|||
09-18-2012, 03:18 AM
ارسال: #28
|
|||
|
|||
(09-18-2012 12:40 AM)goldmen نوشته شده توسط: آقا محمد دوباره سلامسلام دوست عزیزم جناب گلدمن ![]() (09-18-2012 12:40 AM)goldmen نوشته شده توسط: طريقه رتبه بندي توسط گوگل والكسا رو مي شود توضيح مختصري بديد؟ كدوم در حال حاضر واقعيتر وجامع تر هست؟ رتبه بندی دقیقا مشخص نیست ولی خب بر اساس تجربیات و یه سری توضیحات یه سری از این ملاک ها رو عموما میشناسن. در مورد الکسا. این سایت بر اساس بازدید کنندگان اصولا آمار میده و اینطور که میگن توی آمارهای خودشم فقط بازدید رو از کسایی میپذیره که تولبار الکسا رو نصب کردن روی مرورگرشون. و هرچی بازدید کننده یک سایت بیشتر باشه اصولا آمار الکسا بهتر میشه. من شخصا زیاد از این الکسا خوشم نمیاد. چون نمیدونم یه جورایی خودشم با خودش درگیری داره. نکته خنده دارش بعضی قسمتاش درصد بندی داره برای امتیاز دادن که بعضی این درصدها 200 درصد هستش ![]() گوگل یکم جامعتره و امتیاز دهیش شرایط بیشتری داره. قبلا نام بردم ولی ملاک هایی مثل : آپدیت مداوم، بازدید کننده، بک لینک ها ( سایتهای هم موضوع سایت مارو لینک کرده باشن تیو سایتشون )، استاندارد بودن قالب و... ملاک های اصلیش ایناست و اصلیترینش همون بک لینک. البته منظور از امتیاز اینجا پیج رنک بود. اگر منظورتون چیز دیگه ایه بگین تا توضیح بدم. (09-18-2012 12:40 AM)goldmen نوشته شده توسط: يك سايت فقعاليت كرده وكلي رنگش واعتبارش رفته بالا به يكباره فيلتر بشود با تغير دامنه سايت همه اعتبار ها ازدست مي رود يا مي شود انتقال داد؟این ف/ی/ل/ت/ر شدن یه جورایی سایت رو به زمین گرم میزنه. تا بیای از ف/ی/ل/ت/ر در بیاری و این حرفا سایت تقریبا رسیده به نابودی. ببینید شما اگر یه روزم هاستتون دچار اشکال بشه و سایت قابل دسترسی نباشه گوگل میزنه توی سر اعتبار سایت. حالا فکر کن توی یه روز یهویی بازدید سایت بشه صفر. خب مطمئنا گوگل میفهمه سایت مشکل داره پس اعتبار رو سریعا میکشه پایین. میشه انتقالش داد ولی خب از موقع ف/ی/ل/ت/ر شدن اعتبارش کمتر و کمتر میشه باید زود به دادش رسید و سریعا اقدامات لازم رو انجام داد. چه رفع ف/ی/ل/ت/رینگ و چه انتقال دامین. (09-18-2012 12:40 AM)goldmen نوشته شده توسط: احتمال اين هم هست كه رتبه سايت كمتر بشود؟ يعني يك مدت فعاليتي نداشته باشد؟احتمال کاهش رتبه صد در صد هست. اتفاقا با الگوریم های جدید گوگل بیشترم شدهو توی یه روز امکان داره از اوج بزنه زمین. اتفاقا کم کردن اعتبار راحت تر از افزایش اعتبار هستش. قبلا یه دامنه پیج رنک دار رو اگر ریدایرکت میکردیم روی یه دامنه دیگه پیج رنک یه جورایی خیلی روی دامین تاثیر میزاشت و یه جورایی انگار اعتبار رو داده بودیم به اون یکی. ولی در حال حاظر فکر نمیکنم بشه اعتبار رو به سایت دیگه ای داد. البته میشه کارهایی مثل ریدایرکت دامنه و تبلیغات کرد و بازدید رو کامل انتقال داد ولی اعتبار نه. (09-18-2012 12:40 AM)goldmen نوشته شده توسط: در كل پيشنهاد شما براي بهتر شدن فرهنگ استفاده از اينترنت در ايران واينكه بهتر بتوانيم از اين تكنولوژي روز دنيا استفاده كنيم چي هست؟مرسي ازلطفتون [/quote] تولید محتوی. کپی نکردن. آخه خیلی جالبهو آدم خودشو میکشه یه متنی مینویسه. بعد یه نفر میاد از مطلب خیلی خوشش میاد. به جای اینکه مطلب رو بزاره سایتش و منبع زیرش بزاره. این منبع رو نمیزاره و فقط مطلب رو کپی میکنه. ـخه یکی به این بگه میمیری منبع بزاری ؟؟؟ توجه کنید سایتهایی مثل ف/ی/س/ب/و/ک. طرف وارد پروفایلش میشه هرکی متن قشنگ گذاشته کپی میکنه براش خودش. این از نظر ما هیچی نیست ولی جالبه بدونید گزینه اشتراک گذاری دقیقا برای همین موضوع گذاشته شده و انگلیسی زبانها و کلا کشورهای دیگه به جای کپی کردن چیزی که خوششون میاد اشتراک میزارن که اسم اون صاحب اصلی متن هم باشه همراه متن. ما وقتی از این کار بی ارزش هم دریغ میکنیم انتظار چی داریم ؟؟؟ به نظرم از کوچکترین مطائل باید شروع کرد. شما توجه کنید دکمه تشکر رو خیلی از اعضای فروم اصلا نمیشناسن. یا دکمه اعتبار فکر میکنن به کسی اعتبار اضافه کنن از اعتبار خودشون کم میکنن. اینا فرهنگ های اینترنت هستش و باید فرهنگ سازی بشه از اول. ولی عمده مشکل ما نداشتن قانون کپی رایت هستش و به هرکس هم بگی آقا رعایت کن میگه بقیه رعایت کنن تا منم رعایت کنم و اینطوریه که نقطه شروعی ایجاد نمیشه تا بقیه ببیننش و اجرا کنن. فدات بشم گلدمن عزیز برات ارزوی سلامتی و موفقیت دارم ![]() ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
|||
09-18-2012, 08:55 AM
ارسال: #29
|
|||
|
|||
سلام خدمت آقا محمد عزیز.
برق کشی ساختمان رو با چه مدت شاگردی می توان کامل یاد گرفت و خودمون بتونیم کار بگیریم؟ این کلاس های رایگان فنی حرفه ای برق کشی ساختمان به درد بخور هستند؟اون ها بهترند یا شاگردی؟ شما خودتون چطوری برق کشی رو یاد گرفتید؟توی چه مدت؟ سود حاصل از برق کشی یک طبقه ساختمان چقدره؟ در کل درآمدی که یک استاد کار برق کشی میتونه داشته باشه ماهانه چقدره؟ |
|||
09-18-2012, 01:41 PM
ارسال: #30
|
|||
|
|||
(09-18-2012 08:55 AM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: سلام خدمت آقا محمد عزیز.سلام دوست عزیزم ![]() (09-18-2012 08:55 AM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: برق کشی ساختمان رو با چه مدت شاگردی می توان کامل یاد گرفت و خودمون بتونیم کار بگیریم؟مدت و زمان معنی خاصی نداره. یکی یک ماهه یاد میگیره یکی 10 سالم یاد نمیگیره. بستگی به ذوق و علاقه و استعداد خودت داره. خب برای شروع چند ماهی بهتره با استاد کار کار کرد که اگر جایی اشکال داشت کمکتون کنه. یهویی نمیشه رفت پروژه بزرگ برداشت. (09-18-2012 08:55 AM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: این کلاس های رایگان فنی حرفه ای برق کشی ساختمان به درد بخور هستند؟اون ها بهترند یا شاگردی؟کلاس رایگانا رو برین چند وقتم شاگردی کنید عالی میشه. کلاسا یه آشنایی کلی بهتون میده و شاگردی کردن یه تجربه عملی خوب و عالی. (09-18-2012 08:55 AM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: شما خودتون چطوری برق کشی رو یاد گرفتید؟توی چه مدت؟من رشته درسیم الکترونیکه و توی هنرستان یه کارگاه برق کشی گذروندم و کلا چون هوش و استعدادم توی برق زیاد بود زود یاد گرفتم. بعدم خیلی از دوستای هم رشته دانشگاهیم رفتن طرف برق کشی ساختمان خب منم باهاشون بودم. (09-18-2012 08:55 AM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: سود حاصل از برق کشی یک طبقه ساختمان چقدره؟راستش من با مقدار دادن یکم مشکل دارم. مثل اینه بگییه تیم فوتبال داریم چندتا گل میتونه به حریفش بزنه. آخه به صد تا چیز بستگی داره. چقدر کار بلد باشی. اصولا چیکار کنی. حفاظت. دوربین مدار بسته. ایفون تصویری. برق کشی عمومی. برق کشی از پایه. بستن کلید پریز. آنتن مرکزی. در برقی و ........ یه طبقه ساختمانم ممکنه همه اینا که گفتم بگه نیاز دارم. پس نمیشه دقیق قیمت داد. در ضمن شهر به شهر هم فرق داره. (09-18-2012 08:55 AM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: در کل درآمدی که یک استاد کار برق کشی میتونه داشته باشه ماهانه چقدره؟ میتونه یکماه 100 هزار تومن کار کنه. میتونه هم 10-15 میلیون کار کنه. بستگی داره چقدر کاربلده و چقدر کار بهش میدن و چقدر توانایی انجام و مدیریت داره. موفق باشی دوست عزیزم ![]() ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
بیست و سومین صندلی داغ(پیمانکاری سرویس مدارس، مدیریت انبار و...) با حضور شهرزاد صدفی | Delta.H | 56 | 20,494 |
08-31-2013 05:53 PM آخرین ارسال: صدفی |
|
بیست و دومین صندلی داغ(بازاریابی و پخش - چاپ و تبلیغات و...) با حضور مهدی گل محمدی | Delta.H | 41 | 15,415 |
08-21-2013 03:09 PM آخرین ارسال: Delta.H |
|
بیست و یکمین صندلی داغ(فروش لباس، حسابداری، مهندسی عمران)با حضور محمد جواد دهقانی | Delta.H | 49 | 14,184 |
08-07-2013 08:18 AM آخرین ارسال: Delta.H |
|
"آغاز سومین دوره صندلی داغ میلیاردرها" | 3ObHaN | 9 | 2,938 |
07-27-2013 09:51 PM آخرین ارسال: Elixir |
|
بیستمین صندلی داغ(شرکت کامپیوتری، امنیت اطلاعات و... ) باحضور یوسف عزیزی | yu3f | 55 | 16,193 |
01-19-2013 07:48 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
هجدهمین صندلی داغ(لوازم یدکی اتومبیل - پخش مواد غذایی) باحضور فرهاد قربانی | مــجــیــנ | 24 | 7,953 |
12-15-2012 09:19 AM آخرین ارسال: کامیار کاظمی |
|
هفدهمین صندلی داغ(تولید و پرورش گل و گیاه زینتی و...) باحضور بهداد | مــجــیــנ | 59 | 14,875 |
12-01-2012 11:01 AM آخرین ارسال: کامیار کاظمی |
|
شانزدهمین صندلی داغ(خدمات فنی-تبلیغات-مشاور املاک و...) باحضور alimardaniyan | مــجــیــנ | 20 | 5,147 |
11-24-2012 11:15 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
اگر سوالی هست در خدمتم! | nami | 67 | 16,714 |
11-22-2012 12:48 AM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
پانزدهمین صندلی داغ(نقلیه ریلی) باحضور سعید محمدی | مــجــیــנ | 18 | 5,019 |
11-17-2012 10:00 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
چهاردهمین صندلی داغ(تبلیغات و مشاوره تبلیغاتی-برق ساختمان) باحضور mteam | مــجــیــנ | 17 | 5,765 |
11-10-2012 10:31 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
سیزدهمین صندلی داغ(بازاریابی-،پخش مواد غذایی و ...) باحضور mohajer.my | مــجــیــנ | 49 | 16,320 |
11-04-2012 07:03 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
سومین صندلی داغ شغل - فوت و فن نویسندگی و تولید نرم افزار | کامیار کاظمی | 4 | 3,523 |
11-02-2012 01:15 AM آخرین ارسال: بيلا بالا |
|
دوازدهمین صندلی داغ(تجارت خشکبار و مواد غذایی) باحضور mir abas | کامیار کاظمی | 26 | 8,792 |
10-27-2012 10:40 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
یازدهمین صندلی داغ(طراحی و گرافیک) باحضور mohammadshamosi | مــجــیــנ | 12 | 4,912 |
10-20-2012 10:01 AM آخرین ارسال: کامیار کاظمی |
|
دهمین صندلی داغ(آشنايي با آسانسور و مشاغل پيرامون آن) باحضور parsajoon | مــجــیــנ | 17 | 6,074 |
10-13-2012 07:41 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
مهمانان صندلی داغ آبان ماه | مــجــیــנ | 0 | 1,015 |
10-10-2012 08:10 PM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
نهمین صندلی داغ(نمایندگی بیمه) باحضور goldmen | مــجــیــנ | 27 | 8,689 |
10-06-2012 08:24 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
هشتمین صندلی داغ(معماری و دکوراسیون) باحضور خانم مهتاب | مــجــیــנ | 17 | 5,555 |
09-26-2012 06:56 PM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
ششمین صندلی داغ-( تجارت،صادرات واردات،ترخیص کاری،نمایندگی های داخلی و خارجی)m_grate29 | مــجــیــנ | 41 | 11,875 |
09-16-2012 05:40 PM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: