ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

دومین صندلی داغ - چاپ و تبلیغات
زمان کنونی: 09-23-2025, 10:46 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: کامیار کاظمی
آخرین ارسال: MARYAR
پاسخ: 10
بازدید: 2033

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امیتازات : 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
08-28-2011, 08:56 AM
ارسال: #1
(08-22-2011 10:39 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط:  به عنوان دومین نفر آماده ام اگر کسی صندلیرو رزرو نکرده

نام:مهدی گل محمدی(atreeeshgh)
شغل :چاپ و تبلیغات
شهر شغل:تهران

فکر کنم سوالات زیادی باشه ولی من همه جوره در خدمتم.

لطفا دوستان سوالات خود را تا روز چهار شنبه از آقا مهدی درباره این شغل خود بفرمایند!و ایشان هم لطف میکنند و از چهارشنبه جواب سوالات را ارسال میکنند.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-28-2011, 08:57 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-28-2011 08:58 AM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #2
RE: دومین صندلی داغ - چاپ و تبلیغات
1- اولین بار چگونه وارد این شغل شدید؟
2-بهترین ایده ای که تاکنون به ذهنت رسیده چه بوده؟
3- خنده دارترین ایده ای که تاکنون به ذهنت رسیده چه بوده است؟

08-28-2011, 10:16 AM
ارسال: #3
1.خوبی؟
2. چرا تبلیغات و بازار یابی رو انتخاب کردی ؟
3.اینده ی این حرفه رو تو ایران و جهان چطور پیشبینی میکنی ؟
4.اینده ی این کار رو برای خودت ، از نظر کاری و در امد چطور پیشبینی میکنی .

[تصویر: start.gif]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-28-2011, 11:29 AM
ارسال: #4
سلام
1)کمترین سرمایه ای که برای شروع این کار نیاز است؟
2)به نظرتون کاری تخصصی به حساب میاد ؟اگر اره کمترین تخصص لازم و مدت زمان یادگیری؟
3)خوش برخوردی و صبوری یه ویزیتور یعنی چی؟یه خاطره یا یه برخورد بد که شمارو خیلی اذیت کرد و واکنشی که انجام دادید رو بگید؟

دنیا به قدری بزرگ است که برای همه جا هست به جای آنکه جای دیگران را بگیرید سعی کنید جای خود را بیابید!Angel
08-28-2011, 12:58 PM
ارسال: #5
چون در كار شما آدمها و شركتهاي حرفه اي و بزرگي فعاليت مي كنند چگونه كار خود را مطرح كرديد؟
آيا به عنوان گرافيست و تبليغات براي شركت خاصي فعاليت مي كنيد و يا خودتان كارفرما هستيد و شركت داريد؟
چند ماه يا سال طول كشيد كه در بازار مطرح شويد و به سود دهي برسيد؟
چگونه شركت‌ها و يا سازمان‌ها را ترغيب مي كرديد كه كارهاي تبليغاتي خود را به شما بسپارند؟
رمز موفقيت خود را در چه مي دانيد؟
08-28-2011, 01:38 PM
ارسال: #6
- با توجه به سودی که در این این شغل داشتید , انگیزه ات را برای تاسیس یک شرکت بزرگ بیشتر کرده؟
- آیا فوت و فن بیشترشدن درآمد در این شغل را یاد گرفته اید.
- تصمیم دارید در این رشته صادرات و واردات داشته باشی؟

موفق هستی , موفقتر باشی.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
08-29-2011, 09:31 AM
ارسال: #7
دوستان وقتی باقی نمانده لطفا سوالات خود را هر چه زودتر ارسال کنید و ضمنا دوستان دیگر در هر رده شغلی اگر علاقه به نشستن بر روی صندلی جهت هفته بعد دارد در تایپیک زیر اعلام کنند.
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=579

08-31-2011, 02:23 AM
ارسال: #8
راستش من میخواستم سوال بپرسم که دیدم دوستان هر چی من میخوام رو بپرسم پرسیدن
09-01-2011, 02:00 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-01-2011 02:14 PM، توسط مهدی گل محمدی.)
ارسال: #9
اولین بار چگونه وارد این شغل شدید؟یکروز یکی از دوستانم یک کارت ویزیت خیلی زیبا برای من آورد و گفت که این کارت ها جنسشان از چیست و چگونه طراحی می شوند که از اینجا جرقه ای بذهن من خورد و بدنبال تحقیقات در رابطه با این شغل رفتم و از این شغل خوشم آمد و زحمت های زیادی کشیدم تا توانستم حرفه ای بشوم.
بهترین ایده ای که تاکنون به ذهنت رسیده چه بوده؟
بهترین ایده ای که تابحال به ذهن من رسیده ایده ی سر رسید بوده که در جلسه ی حضوری مطرح کردم و بنا بدلایلی نمی توانم اینجا جزئیات را بگویم.
خنده دارترین ایده ای که تاکنون به ذهنت رسیده چه بوده است؟ این بوده که بتوانم در جای جای آسمان تبلیغ کنم.
چرا تبلیغات و بازار یابی رو انتخاب کردی ؟به دلیل تنوعی که در این شغل هست و اینکه هیچ وقت باعث نمی شود از کار دلزده شوم.
اینده ی این حرفه رو تو ایران و جهان چطور پیشبینی میکنی ؟ آینده ی این کار تنها بستگی به ایده هایی که در این کار می دهند دارد و اگر کسی وارد این شغل بشود و ایده های سابق را بکار بگیرد خیلی دیرتر موفق خواهد شد.
اینده ی این کار رو برای خودت ، از نظر کاری و در امد چطور پیشبینی میکنی؟من چون در این کار ایده های زیادی دارم .آینده ی خوبی رو برای خودم پیش بینی می کنم.
کمترین سرمایه ای که برای شروع این کار نیاز است؟شما باید یک مغازه داشته باشید و برای اینکه بتوانید در سطح وسیع تری کار کنید باید مجوز داشته باشید.سرمایه اولیه این کار به غیر از هزینه مغازه حدودا 4 میلیون تومان است.
به نظرتون کاری تخصصی به حساب میاد ؟اگر اره کمترین تخصص لازم و مدت زمان یادگیری؟به نظر من کار تخصصی نیست ولی کار تجربی هست.شما باید تجربه های زیادی تو این کار کسب کنید.تا بتونید سود خوبی ببرید.تخصص لازم برای این کار هم اینکه فقط باید طراحی بلد باشین که اونم می تونید با گرفتن یه طراح کاراتونو پیش ببرید.
خوش برخوردی و صبوری یه ویزیتور یعنی چی؟یه خاطره یا یه برخورد بد که شمارو خیلی اذیت کرد و واکنشی که انجام دادید رو بگید؟یعنی اینکه شما باید همه رو مشتری کارتون بدونید و باهاشون برخورد خوبی داشته باشید ولی قرارم نیست که همه مشتری شما باشن.پس باید صبور باشین و از بین صد نفر دو تا مشتری خوب پیدا کنید و فقط رو اونا تمرکز کنید.
چون در كار شما آدمها و شركتهاي حرفه اي و بزرگي فعاليت مي كنند چگونه كار خود را مطرح كرديد؟بازهم جمله بالارو مجددا تکرار می کنم.قرار نیست همه مشتری ما شوند.من به هر شرکتی که میرم کارمو اونطور که هست معرفی می کنم.به نظرمن این بهترین نوع تبلیغ هستش.
آيا به عنوان گرافيست و تبليغات براي شركت خاصي فعاليت مي كنيد و يا خودتان كارفرما هستيد و شركت داريد؟بنده هم اکنون به عنوان یک مشاور در شرکتی کار می کنم.و تا 4 سال دیگر ان شاءالله خودم شرکت خواهم زد.
چند ماه يا سال طول كشيد كه در بازار مطرح شويد و به سود دهي برسيد؟بدلیل گستردگی کار و وجود واسطه در این کار حدودا 1 سالی طول کشید تا مطرح شوم ولی هنوز همه مرا نمی شناسند چون من تازه وارد کار شدم و سرمایه زیادی هم نداشتم بتوانم شغلم را تبلیغ کنم.ولی برای امسال برنامه های زیادی برای برند شدن دارم.
چگونه شركت‌ها و يا سازمان‌ها را ترغيب مي كرديد كه كارهاي تبليغاتي خود را به شما بسپارند؟کار خودم را بطور کامل توضیح می دادم و مزایای هر کدام از طرح ها را که مناسب با شغل و مشتریان آن شرکت بود را مطرح می کردم و تا قبل از پایان سال حدود 10 بار با مدیران تماس برقرار می کردم.تا راضیشان کنم برای سفارش دادن.
رمز موفقيت خود را در چه مي دانيد؟رمز موفقیت خودم را در صداقت گفتارم در حین توضیح دادن طرحهایم و بدلیل گستردگی طرحها و تنوع در آنها که باعث جذب مشتری می شود میدانم.
با توجه به سودی که در این این شغل داشتید , انگیزه ات را برای تاسیس یک شرکت بزرگ بیشتر کرده؟دقیقا از همان روز یکه من علاقه مند به این شغل شدم.به فکر احداث یک شرکت بزرگ و مطرح در سطح کشور بودم و الانم در حال برنامه ریزی برای این شرکت هستم که ان شاالله تا 4 سال دیگر احداث می گردد.
آیا فوت و فن بیشترشدن درآمد در این شغل را یاد گرفته اید.
تا حدودی ولی باید بازهم از شما کمک بگیرم.
تصمیم دارید در این رشته صادرات و واردات داشته باشی؟شغل من بدلیل اینکه یک شغل خدماتی می باشد.فکر نمی کنم صادرات داشته باشم ولی در فکر واردات و تولید هدایای تبلیغاتی هستم.

اگر بازهم سوال دیگری داشتید می توانید مطرح کنید تا پاسخ دهم.

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
09-01-2011, 02:09 PM
ارسال: #10
آقا مهدي با تشكر از حوصله و صرف وقت گرانبهايتان براي پاسخ به سوالات
اطلاعات جالب توجهي در اختيار ميلياردرها قرار داديد.
به اميد استمرار موفقيتتان در اين حرفه
موضوع بسته شده است 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بیست و سومین صندلی داغ(پیمانکاری سرویس مدارس، مدیریت انبار و...) با حضور شهرزاد صدفی Delta.H 56 20,407 08-31-2013 05:53 PM
آخرین ارسال: صدفی
  بیست و دومین صندلی داغ(بازاریابی و پخش - چاپ و تبلیغات و...) با حضور مهدی گل محمدی Delta.H 41 15,362 08-21-2013 03:09 PM
آخرین ارسال: Delta.H
  بیست و یکمین صندلی داغ(فروش لباس، حسابداری، مهندسی عمران)با حضور محمد جواد دهقانی Delta.H 49 14,132 08-07-2013 08:18 AM
آخرین ارسال: Delta.H
  "آغاز سومین دوره صندلی داغ میلیاردرها" 3ObHaN 9 2,924 07-27-2013 09:51 PM
آخرین ارسال: Elixir
  بیستمین صندلی داغ(شرکت کامپیوتری، امنیت اطلاعات و... ) باحضور یوسف عزیزی yu3f 55 16,134 01-19-2013 07:48 AM
آخرین ارسال: مــجــیــנ
  هجدهمین صندلی داغ(لوازم یدکی اتومبیل - پخش مواد غذایی) باحضور فرهاد قربانی مــجــیــנ 24 7,924 12-15-2012 09:19 AM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی
  هفدهمین صندلی داغ(تولید و پرورش گل و گیاه زینتی و...) باحضور بهداد مــجــیــנ 59 14,801 12-01-2012 11:01 AM
  شانزدهمین صندلی داغ(خدمات فنی-تبلیغات-مشاور املاک و...) باحضور alimardaniyan مــجــیــנ 20 5,137 11-24-2012 11:15 AM
  پانزدهمین صندلی داغ(نقلیه ریلی) باحضور سعید محمدی مــجــیــנ 18 5,011 11-17-2012 10:00 AM
  چهاردهمین صندلی داغ(تبلیغات و مشاوره تبلیغاتی-برق ساختمان) باحضور mteam مــجــیــנ 17 5,738 11-10-2012 10:31 AM
  سیزدهمین صندلی داغ(بازاریابی-،پخش مواد غذایی و ...) باحضور mohajer.my مــجــیــנ 49 16,232 11-04-2012 07:03 AM
  سومین صندلی داغ شغل - فوت و فن نویسندگی و تولید نرم افزار کامیار کاظمی 4 3,514 11-02-2012 01:15 AM
آخرین ارسال: بيلا بالا
  دوازدهمین صندلی داغ(تجارت خشکبار و مواد غذایی) باحضور mir abas کامیار کاظمی 26 8,735 10-27-2012 10:40 AM
  یازدهمین صندلی داغ(طراحی و گرافیک) باحضور mohammadshamosi مــجــیــנ 12 4,897 10-20-2012 10:01 AM
  دهمین صندلی داغ(آشنايي با آسانسور و مشاغل پيرامون آن) باحضور parsajoon مــجــیــנ 17 6,053 10-13-2012 07:41 AM
  مهمانان صندلی داغ آبان ماه مــجــیــנ 0 1,010 10-10-2012 08:10 PM
  نهمین صندلی داغ(نمایندگی بیمه) باحضور goldmen مــجــیــנ 27 8,683 10-06-2012 08:24 AM
  هشتمین صندلی داغ(معماری و دکوراسیون) باحضور خانم مهتاب مــجــیــנ 17 5,541 09-26-2012 06:56 PM
  هفتمین صندلی داغ(طراحی وب-کار در اینترنت-سئو،بهینه سازی وبسایت) باحضور MohamadMJ مــجــیــנ 39 10,693 09-22-2012 09:33 AM
  ششمین صندلی داغ-( تجارت،صادرات واردات،ترخیص کاری،نمایندگی های داخلی و خارجی)m_grate29 مــجــیــנ 41 11,814 09-16-2012 05:40 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS