ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
هفدهمین صندلی داغ(تولید و پرورش گل و گیاه زینتی و...) باحضور بهداد زمان کنونی: 09-23-2025, 11:34 PM |
|||||||
|
هفدهمین صندلی داغ(تولید و پرورش گل و گیاه زینتی و...) باحضور بهداد
|
11-27-2012, 03:43 PM
ارسال: #41
|
|||
|
|||
RE: هفدهمین صندلی داغ(تولید و پرورش گل و گیاه زینتی و...) باحضور بهداد
درود بر بهداد عزیز
آقا من دو سال پیش کلی در مورد قوانین جذب مطالعه داشتم یک روز در یک سالنامه چیزایی که دلم میخواست در اون زمان داشته باشم رو نوشتم دقیقاً چیزهایی که نوشتم به این صورت بود : 1 - خرید یک دستگاه شورلت آمریکایی 2 - خرید یک دستگاه پژو مشکی رنگ تودوزی کرمی 3- تشکیل یک گروه پیمانکاری سیستم کناف بعد از چندماه اول شورولت رو خریدم 6ماه بعد به کسی پول دادم که یک ماشین سالم واسم بخره اصلاً هم خودم در انتخاب نوع، رنگ و غیره دخالتی نداشتم یک مدت یک گروه پیمانکاری هم تشکیل دادم که بعداً منحل شد سوالم اینه آیا اینها از قوانین جذب سرچشمه میگیرن یا اتفاقی بودن؟؟ واسه خودم قابل قبول نیست که اتفاقی بوده باشن خیلی مخلصم یزدان نصرتی از کرمانشاه تماس با من:09197224599 |
|||
11-27-2012, 03:50 PM
ارسال: #42
|
|||
|
|||
(11-27-2012 03:43 PM)mohajer.my نوشته شده توسط: درود بر بهداد عزیز درود بر شما عزیز بله توسط قانون مطلق طبیعی رویداده است . برخی اوقات سوال پیش می اید که آیا من که به این منحل شدن شرکتم فکر نکرده بودم پس چرا منحل شد ؟ آیا در بیست و چهار ساعت به این موضوع هیچ فکری نکرده بودم . خیلی ها تصورشان بر این است که فکر یعنی بنشینیم و روی مقوله ای تمرکز کنیم اما فکر ،خطور یه ایده یا یک راهکار که در ذهن جاری شده شاید باشد .هر رویدادی اطراف یا برای ما رخ میدهد ناشی از تفکر دیروز ماست چه آگاهانه چه نا آگاهانه . اگر هر دردی که امروز داریم چرا ناراحت هستیم ؟ باعثش خودمان هستیم نه دیگران با سپاس |
|||
11-27-2012, 08:31 PM
ارسال: #43
|
|||
|
|||
با توجه به تجربه شما در املاک ، آینده قیمت املاک رو (حداقل تا عید) چطوری می بینید؟
همین که سلامتی، یعنی ثروتمندترین انسان روی زمینی. پس خدا را با همه وجودت شکر کن. |
|||
11-27-2012, 08:44 PM
ارسال: #44
|
|||
|
|||
بهداد عزيز لطف كنين اطلاعاتي در مورد دسته بندي كياهان صحرايي بزارين
چه گياهاني را شامل ميشه؟ همه ي سوزني برگان تو اين دسته قرار ميگيرن؟ پالما ها چي؟ سيكاس هم تو اسلايد ديدم اينم صحرايي حساب ميشه؟ اسپري كود كامل سرسبز حاوي كليه عناصر مورد نياز گياه قابل استفاده براي تمامي گلهاي اپارتماني با استفاده از گياهان اپارتماني روح زندگي را در خانه هايتان جاري كنيد ![]() |
|||
11-27-2012, 08:48 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-27-2012 09:05 PM، توسط M3HDI.)
ارسال: #45
|
|||
|
|||
سلام و عرض ادب خدمت آقا بهداد عزیز
سوالاتم رو در سه بخش فعالیتتون می پرسم گل و گیاه : -آیا شما تا به حال گیاه ونوس گوشتخوار رو هم پرورش دادید؟ -اگر خواسته باشیم به عنوان یک منبع در آمد به پرورش این گیاه بپردازیم ، بهترین راه برای تولید و تکثیر آن چیست؟ - بذر و یا اصل گیاه قابل تکثیر رو از کجا میشه تهیه کرد؟ املاک : در واحد های قابل واگذاری مسکن مهر ، بعضی از پروژه ها فاقد آسانسور می باشند ( با چهار طبقه بالای پیلوت) و متعاقبا از لحاظ ریالی نیز حدود 2 تا 3 میلیون تومان از واحدهای دارای آسانسور ارزانتر هستند (( پروژه های آسانسور دار نیز با چهار طبقه بالای پیلوت و نهایتا پنج طبقه بالای پیلوت هستند )) حال سوالم اینست که ارزش یک واحد آسانسور دار در مقایسه با یک واحد بدون آسانسور چه میزان است؟ _ اگر الان این 2 تا 3 میلیون را نپردازم ، هنگام فروش نیز همین 2 تا 3 میلیون از واحدهای مشابه دارای آسانسور ارزانتر خواهد بود ؟ قانون جذب: در جواب دوست خوبمان جناب مهاجر فرمودید که ((اگر هر دردی که امروز داریم چرا ناراحت هستیم ؟ باعثش خودمان هستیم نه دیگران)) با این تفسیر پس اثر دعا ، نفرین ، چشم زخم و... چه می شود؟ - اگر قبول نماییم که باعث ما هستیم ، پس اثر وجودی پروردگار کجا می باشد ؟ با تشکر مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png |
|||
11-27-2012, 10:54 PM
ارسال: #46
|
|||
|
|||
جناب یوسفی :
سوال :با توجه به تجربه شما در املاک ، آینده قیمت املاک رو (حداقل تا عید) چطوری می بینید؟ جواب : هیچکس نمیتواند آینده را پیش بینی کند . فقط یک جمله به مشتریانم میگم ( هر پولی الان برای خرید هر خونه ای امروز دارید می پردازید مطمئن باشید سال بعد با اون پول بعد از عید همون خونه را نمیتوانید بخرید ). -------------------------------------------------------------------------------------------------- جناب alimardaniyan : سوال : بهداد عزيز لطف كنين اطلاعاتي در مورد دسته بندي كياهان صحرايي بزارين چه گياهاني را شامل ميشه؟ همه ي سوزني برگان تو اين دسته قرار ميگيرن؟ جواب = عزیزم راسته های زیادی از گیاهان در رده بندی داریم که سوزنی برگان یکی از آنها هستش . تازه خود سوزنی برگان هم خانواده های متفاوتی دارند . سوال : پالما ها چي؟ سيكاس هم تو اسلايد ديدم اينم صحرايي حساب ميشه؟ پالم یا نخل با نام علمی WASHINGTONIA ROBUSTA از خانواده ی اریکاسه هستش . بله سیکاس هم جزو گیاهان فضای آزاد هستش . --------------------------------------------------------------------------------------------- جناب M3HDI : 1 - آیا شما تا به حال گیاه ونوس گوشتخوار رو هم پرورش دادید؟ خیر اما این گیاه میتواند در تراریوم استفاده کرد . 2 - اگر خواسته باشیم به عنوان یک منبع در آمد به پرورش این گیاه بپردازیم ، بهترین راه برای تولید و تکثیر آن چیست؟ جزو گیاهان اپارتمانی است نه صحرایی . 3 - بذر و یا اصل گیاه قابل تکثیر رو از کجا میشه تهیه کرد؟ بذر های داخل ایران اصلا تاییدیه ندارند ما تمام بذرها را از خارج کشور وارد میکردیم . 4 - حال سوالم اینست که ارزش یک واحد آسانسور دار در مقایسه با یک واحد بدون آسانسور چه میزان است؟ آسانسور یک امکانات عالی محسوب میشه . توصیه من به همه اینه که واحدهای آسانسور دار بخرند زیرا در زمان فروش تا 30 % فروش را تضمین میکند . دیدگاه مردم به واحد های آسانسور دار خیلی راحتر و با اطمینان تر از واحدهای بی آسانسور است و این را یک عیب میدانند . 5 - اگر الان این 2 تا 3 میلیون را نپردازم ، هنگام فروش نیز همین 2 تا 3 میلیون از واحدهای مشابه دارای آسانسور ارزانتر خواهد بود ؟ بله 2 الی 4 میلیون واحدهای آسانسوردار با بی آسانسور تفاوت دارد . درست است در هنگام فروش این مبلغ از شما کسر خواهد شد . 6 - در جواب دوست خوبمان جناب مهاجر فرمودید که ((اگر هر دردی که امروز داریم چرا ناراحت هستیم ؟ باعثش خودمان هستیم نه دیگران)) با این تفسیر پس اثر دعا ، نفرین ، چشم زخم و... چه می شود؟ جواب = دعا انرژی قابل انتقال از راه دور است . اما این موضوع یکی از عوامل تاثیر گذار ( القائات جامعه ) محسوب میشود که میتواند هم منفی باشد هم مثبت . اما این شما هستید که با نوع تفکر ، نوع نگرشتان روی همه چیز تاثیر میگذارید . آقا مهدی این دو سوال بالا اصلا درست نیست چون دو مقوله ی جدا از هم هستند . اینکه چرا برخی اوقات دعا ، نفرین ، چشم زخم تاثیری ندارد چه علتی دارد ؟ بنظر من تاثیر هر کدام مستقیما به باور های ذهنی من و شما بستگی دارد . امروز با عزیزی تلفنی بعد از مدتها صحبت میکردم که میگفت : هیچ رویداد منفی روی من دیگه تاثیر نداره و همه چیز را مثبت میبینم و من گفتم کار تو دیگه به پایان رسیده تو به اوج ذهنی خودت دست پیدا کردی و همیشه پر انرژی و بمب انرژی شدی و خیلی خوشحالم . 7 - اگر قبول نماییم که باعث ما هستیم ، پس اثر وجودی پروردگار کجا می باشد ؟ جواب = در مقاله ی جدید چند ماه قبل چیزی را ترجمه کردم که خیلی منو توی فکر فرو برد . نوشته بود خدا به وسیله ی انسان دست به خلق میزنه و این یعنی آخر سخاوت خالق . خدا میدونه خودش چه قدرتی داره اما مستقیم دست به خلق نمیزنه اینو چی تحلیل میکنید ؟ آیا این نشان عظمتش نیست / این نشان قدرتش نیست ؟ یادمان نره مهر تایید خلق هر هدفی رو خالق میزنه اگه صلاح بدونه اوکی میکنه وگرنه باید تسلیمش باشی. با سپاس |
|||
11-27-2012, 11:10 PM
ارسال: #47
|
|||
|
|||
سلام بهداد جان
فکر کنم صندلی داغت یکسالم که پا برجا باشه بازم کمه. ![]() سوال زیاد دارم الان یه سوال گل و گیاهی دارم یه پیشنهاد میخوام. فکرشو بکن یه لیوان پر از آب داری. چه گلی داخلش میزاری که توی همین لیوان جاش خوب باشه و زیبایی هم داشته باشه. خشکم نشه ها. به زندگیش ادامه بده. ممنونم ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می شود … |
|||
11-27-2012, 11:19 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-27-2012 11:23 PM، توسط بهداد.)
ارسال: #48
|
|||
|
|||
(11-27-2012 11:10 PM)MohamadMJ نوشته شده توسط: سلام بهداد جان سلام محمد جان هر چیز میخواهی بپرس چون شاید دیگه وقت نشه جواب بدم شاید دیگه در این جمع نباشم- میخوام همه چیز رو به چالش بکشی داداش - من خیلی ازت درسهای بزرگی گرفتم و هیچوقت فراموش نمیکنم . من در خدمت همه تا جایی که بشه جواب در حد تجارب و مطالعاتم میدم ((( فکرشو بکن یه لیوان پر از آب داری. چه گلی داخلش میزاری که توی همین لیوان جاش خوب باشه و زیبایی هم داشته باشه. خشکم نشه ها. به زندگیش ادامه بده.)))) جواب = خودت که جوابم رو میدونی یک لیوان آب = بامبو یا گل ساعت عاشق بامبو هستم اما دنیای من گل ساعته هر دو با احساس هستند ![]() با سپاس |
|||
11-28-2012, 01:36 AM
ارسال: #49
|
|||
|
|||
بهداد عزیز من چند وقتی در مورد فراماسونری دارم تحقیق میکنم چیزای خوبی واسم آشکار شده و موضوعات بدی واسم شفاف شده که رو ذهنیاتم تاثیر منفی گذاشته که میخوام تا حدودی کنارش بگذارم و مطالعات قبلی که در مورد قدرت جذب داشتم رو شروع کنم درخواستم اینکه چندتا منبع خوب (کتاب ،سایت ، مالتی مدیا و...) یا هر چیزی که خودت صلاح میدونی بهم معرفی کنی که باز مطالعاتم رو شروع کنم
اگه منابع قابل خریداری هم وجود داره معرفی کنید که خریداری کنم کرمانشاه هم تشریف آوردید مارو قابل بدونید در خدمت هستیم البته این یک خط نوشته در مورد تمام عزیزان صدق میکنه چون کرمانشاهی مهماننوازیش سرزببونهاست من رو قابل بدونید در خدمت همه ی دوستان هستم هر زمان که کرمانشاه تشریف آوردن همه جوره رو من حساب کنند. خیلی مخلصم یزدان نصرتی از کرمانشاه تماس با من:09197224599 |
|||
11-28-2012, 02:33 AM
ارسال: #50
|
|||
|
|||
آمدم تنها تشکری کنم بابت اینهمه تفکر ناب و اندیشه خالصت بهداد جان .
گرچه می دانم اکثر چیز های عالم نسبی است اما اگر طرز تلقی ما از حوادث عالم خالص باشد ، اعجاز رخ می دهد . و این گفته در این شرایط خیلی مرا تکان داد : در صحنه مــــاندن پیــــــروزی است ( ممنون ) هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
بیست و سومین صندلی داغ(پیمانکاری سرویس مدارس، مدیریت انبار و...) با حضور شهرزاد صدفی | Delta.H | 56 | 20,409 |
08-31-2013 05:53 PM آخرین ارسال: صدفی |
|
بیست و دومین صندلی داغ(بازاریابی و پخش - چاپ و تبلیغات و...) با حضور مهدی گل محمدی | Delta.H | 41 | 15,364 |
08-21-2013 03:09 PM آخرین ارسال: Delta.H |
|
بیست و یکمین صندلی داغ(فروش لباس، حسابداری، مهندسی عمران)با حضور محمد جواد دهقانی | Delta.H | 49 | 14,132 |
08-07-2013 08:18 AM آخرین ارسال: Delta.H |
|
"آغاز سومین دوره صندلی داغ میلیاردرها" | 3ObHaN | 9 | 2,925 |
07-27-2013 09:51 PM آخرین ارسال: Elixir |
|
بیستمین صندلی داغ(شرکت کامپیوتری، امنیت اطلاعات و... ) باحضور یوسف عزیزی | yu3f | 55 | 16,134 |
01-19-2013 07:48 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
هجدهمین صندلی داغ(لوازم یدکی اتومبیل - پخش مواد غذایی) باحضور فرهاد قربانی | مــجــیــנ | 24 | 7,928 |
12-15-2012 09:19 AM آخرین ارسال: کامیار کاظمی |
|
شانزدهمین صندلی داغ(خدمات فنی-تبلیغات-مشاور املاک و...) باحضور alimardaniyan | مــجــیــנ | 20 | 5,138 |
11-24-2012 11:15 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
پانزدهمین صندلی داغ(نقلیه ریلی) باحضور سعید محمدی | مــجــیــנ | 18 | 5,011 |
11-17-2012 10:00 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
چهاردهمین صندلی داغ(تبلیغات و مشاوره تبلیغاتی-برق ساختمان) باحضور mteam | مــجــیــנ | 17 | 5,738 |
11-10-2012 10:31 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
سیزدهمین صندلی داغ(بازاریابی-،پخش مواد غذایی و ...) باحضور mohajer.my | مــجــیــנ | 49 | 16,235 |
11-04-2012 07:03 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
سومین صندلی داغ شغل - فوت و فن نویسندگی و تولید نرم افزار | کامیار کاظمی | 4 | 3,514 |
11-02-2012 01:15 AM آخرین ارسال: بيلا بالا |
|
دوازدهمین صندلی داغ(تجارت خشکبار و مواد غذایی) باحضور mir abas | کامیار کاظمی | 26 | 8,735 |
10-27-2012 10:40 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
یازدهمین صندلی داغ(طراحی و گرافیک) باحضور mohammadshamosi | مــجــیــנ | 12 | 4,897 |
10-20-2012 10:01 AM آخرین ارسال: کامیار کاظمی |
|
دهمین صندلی داغ(آشنايي با آسانسور و مشاغل پيرامون آن) باحضور parsajoon | مــجــیــנ | 17 | 6,053 |
10-13-2012 07:41 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
مهمانان صندلی داغ آبان ماه | مــجــیــנ | 0 | 1,011 |
10-10-2012 08:10 PM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
نهمین صندلی داغ(نمایندگی بیمه) باحضور goldmen | مــجــیــנ | 27 | 8,684 |
10-06-2012 08:24 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
هشتمین صندلی داغ(معماری و دکوراسیون) باحضور خانم مهتاب | مــجــیــנ | 17 | 5,541 |
09-26-2012 06:56 PM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
هفتمین صندلی داغ(طراحی وب-کار در اینترنت-سئو،بهینه سازی وبسایت) باحضور MohamadMJ | مــجــیــנ | 39 | 10,693 |
09-22-2012 09:33 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
ششمین صندلی داغ-( تجارت،صادرات واردات،ترخیص کاری،نمایندگی های داخلی و خارجی)m_grate29 | مــجــیــנ | 41 | 11,815 |
09-16-2012 05:40 PM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
مهمانان صندلی داغ مهر ماه | مــجــیــנ | 2 | 1,198 |
09-12-2012 07:48 PM آخرین ارسال: mosafere55 |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان