ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
جذب اتوموبیل در چهار روز؟! زمان کنونی: 09-24-2025, 11:54 AM |
|||||||
|
جذب اتوموبیل در چهار روز؟!
|
12-30-2011, 09:32 AM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: جذب اتوموبیل در چهار روز؟!
درود
خود من هنوز 12 سالم نشده بود که توی بانک یه جایزه 100 هزارتومنی برنده شدم خودم هم باور نداشتم بعد از اون هم توی همه زمینه ها خدا رو شکر رو دنده شانسم. آنچه جذاب است سهولت نيست، دشواري هم نيست، بلکه دشواري رسيدن به سهولت است .(کوروش بزرگ) http://iranariaei.blogfa.com/پارسه ایرانیان
|
|||
12-30-2011, 11:33 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-30-2011 11:36 AM، توسط 3ObHaN.)
ارسال: #12
|
|||
|
|||
سلام
اين تاپيك رو ديدم گفتم رازي رو با شما در ميون بزارم . بعد فهميدن اين راز : شايد شما مثل خونواده و 60 درصد دوستام مسخرم كني . شايد شما مثل 40 درصد دوستام بريد رو منبر و بگيد مسخره كردي مردم رو ؟ اين كار درست نيست . و شايد هم مثل فقط يكي از دوستام ، بهم اميد بديد و بگيد ميتوني .... در هر سه حالت عاشقتونم . و اما راز بنده : چهارشنبه شب طرف هاي ساعت 7 شب به وقت محلي رفتم نمايندگي مركزي بي ام و تو مالزي . چون ساعت 7 بود مركز بسته شده بود ، قبل از ورود ترسم مبني بر عدم اجازه براي ديدن خودرو ها رو زير پام له كردم و رفتم داخل . داشتم بي ام و ها رو ميديدم ، سوار يه بي ام و M3 خاكستري بودم و داشتم دندش رو ميديدم كه يهو يه اقايي قد بلند اومد ، استراليايي بود ، با صداي محترمانه بهم خوش امد گفت . از ماشين در اومدم ، اسم ايشون اقاي توراي سوفيا بود . بهم خوش اومد گفت و بعد چند تا سوال در مورد بي ام و ازم پرسيد و منو برد نشوند و يه قهوه اورد برام و وقتي ديد كه اطلاعاتم از خودش بيشتره ![]() ![]() بعد اومديم پايين ، نشستيم ، يه قهوه اورد برام و كمي در مورد ايران و وضعيت سياسي ايران حرف زديم ، يه نكته ي مهم و قابل تحسين برام اين بود كه اين اقا در مورد علي كريمي ، بازيكن نابغه ي پرسپوليسي ازم پرسيد . گفت كه خيلي خوشحاله كه يكي از بهترين فوتباليست هاي اسيا ، عضو كلوپ بي ام و هست . و اما راز ما ! اخر كار ، بهم گفت بي ام و ميخوايد ؟ گفتم اره ! يه ايران برم و برگردم ! دو شنبه ، دوم اپريل سال 2012 ميلادي ، ساعت 9 صبح ميام همينجا و يك بي ام 320 ديزلي بر ميدارم . يارو اسمم رو بوك كرد تو تبلتش ، نوشت Mon , 2/4/2012 BMW 320D M sport Mr.Sobhan 4 ماه و دو روز وقت دارم .بايد تا اونموقع ، 180 هزار رينگت داشته باشم . چيزي حدود 100 ميليون تومن . ![]() ![]() ![]() |
|||
12-30-2011, 12:10 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
سبحان جان قبلن هم گفتم, موفقیت هر کدوم از اعضای این انجمن موفقیت همه است, با موفقیت هر کدوم از بچه های انجمن انرژی مضاعفی به دیگر دوستان می رسد و با جدیت بیشتر برای رسیدن به اهدافشان گام بر میدارن.
منتظر آن روز هستم, فقط این را به خاطر داشته باش که کائنات کار خودش را می کند مهم تو هستی و تلاشت برای رسیدن به خواسته ات ... مهم شهامت درخواست دادن بود که انجام دادی ... در حالی که خیلی ها حتی جرات فکر کردن را هم ندارند ... پس تبریک می گویم ... بهترین ها رو برای سبحان عزیز و دیگر دوستان انجمن آرزومندم همچون کوه استوار بمان، ... همچون رعد بتاز، ... هراسی به خود راه مده، ... تا بوده همین بوده ...
|
|||
12-30-2011, 12:15 PM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
(12-23-2011 08:40 PM)Alireza_Kh نوشته شده توسط: آدینه همه دوستان عزیز و گرامی بخیر نميدونم اين قوانين واقعيت داره يا نه.كسي هم نميتونه ثابتش كنه ولي دلگرمي خوبي هست والبته مضراتي هم دارد يكي از مضراتش اينه كه توقع آدم زياد ميشه و وقتي آدم به هدفي كه ميخواد نميرسه ضربه روحي بدي ميخوره-2 اينكه جيب آدماي شارلاتان تو اين بخش پر از پول ميشه توضيح نميدم چون همتون ميشناسيد3-اينكه انسان نسبت به اتفاقاتي كه پيرامونش ميوفته مثبت نگر ميشه واين در جاهايي خيلي بده چون باعث ميشه نتونيم واكنش خوبي نسبت به مسايل بد داشته باشيم.به قولي از آدم ي آدم بيخيال ميسازه.خيلي بحث ميشه تو اين زمينه كرد ولي فعلا حوصلش نيست ببخشيد من آمادم براي شنيدن سيل انتقادها ولي باور كنيد منم ي روزي مثل شما شبانه روز تجسم خلاق ميكردم ولي تا اقدامي نكردم به نتيجه اي نرسيدم يعني حتي اگر بدون تجسم خلاق هم اون كارها را ميكردم به همون نتيجه هاي موفق ميرسيدم.پس نميخواد بيخود خودتون را با تجسم و اينكارها خسته كنيد بايد هدف را شناخت موانع راشناخت مواد لازم را آماده كرد و شروع كرد يك عامل اين وسط ميمونه اونم شرايط و محيطه كه ميتونه تو موفقيت و شكستتون نقش ايفا كنه.شما اگر بهترين مغازه را در وسط بيابون بزنيد انتظار كاسبي و فروش خيابون جمهوري را نميتوني داشته باشي حالا بشين شبانه روز تجسم خلاق كن مگر اينكه بياي و اون بيابون را مثل خيابون جمهوري كني اونوقت موفقي ![]() 09364455049 |
|||
12-30-2011, 01:05 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
من با مهندس مسيح كاملا موافقم . سيل انتقاداتم هم نيست . حرف درست جواب نداره .
ولي يه نكته رو نبايد فراموش كرد . مسئله رو يكم دينيش بكنيم . ميگن خدا به پيامبر گفت : عزيز دل ! برو مشورت كن با دوستاي درست حسابيت ، نقشه بريز ، برنامه ريزي كن ، بيل بگير دستت ، كار رو شروع كن ، بحث كن ، ازمون خطا كن ، ريسك كن و .... همه كار ها رو كه كردي ، شب بيا پيش خودم ، بهم توكل كن ! صبح مشكلت حل ميشه ! حالا كائنات مگر چيزي جز خداست ؟ ما اومديم منشاء قدرت رو در مبحث موفقيت ، كائنات گذاشتيم . كائنات هم ميتونه يكي از ميليون ها ميليون اسم خدا به ميليون ها زبان باشه . چرا كه نه ؟ اين نظر شخصي منه . و به اين نظرم ايمان دارم . و در جواب شما ، هيچ كس نميتونه حركتش رو از پله اخر نردبون شروع كنه !پله پله شروع كن ، تلاش كن ، تلاش كن و در كنارش تجسم خلاق رو در نظر داشته باش و بعد توكل كن ! ![]() |
|||
12-30-2011, 01:50 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
گرامیان بسیار شادمانم که در این مورد بحث شود و هر چه بهتر این مهم موشکافی شود و برای دوستان قابل درک باشد
... می خواهم یک سوال بپرسم, اولین بار که با قانون جذب آشنا شدید چه فکری کردید؟, اولین باری که فیلم راز را دیدید به چه می اندیشیدید؟ گرامیان می خواهم یک مقایسه ای داشته باشم, از زمان بچگی در گوش هایمان پر کرده اند که برای رسیدن به آرزوهایمان دعا کنیم, می خواهم این را بپرسم که آیا شما هیچ شباهتی بین دعا و قانون جذب نمی بینید؟, آیا فقط دعا کردن بعد از نماز و صبحگاهان است که جواب می دهد یا شاید هم ندهد؟, ببینید دوستان این قانون جذب هم همان است البته کمی متفاوت, از حالت دینی به حالت مدرن تغییرش دادن. در قسمتی از فیلم راز در مورد خلبانی صحبت می کنه که از هواپیما سقوط می کنه و فلج می شه, اون به جای نومیدی سعی می کنه ذهنش رو کمی سروسامان بده و به جای خراب کردن روحیه اش سلامتی خودش رو در روزی مشخص بخواد, چه اتفاقی افتاد؟, اون تونست از این مهم با موفقیت بیرون بیاید و به خواسته اش رسید, حالا ما شنیدیم که طرف میره مشهد و بعد شفا می گیره, ... , آیا این دو هیچ شباهتی با هم ندارند؟, آیا رسیدن به آرزو در نومیدی تا حالا برای کسی اتفاق نیفتاده؟. ببینید گرامیان به اعتقاد من نه امام رضایی در کار هست که شفا بده و نه تجسم خلاقی که شگفتی بیافریند, این وسط چه اتفاقی می افتد؟, در این دو مورد شگفتی رخ می دهد, زیرا هر دو از توان فرد خارج هستند, پس چه چیزی است که این قدرت را دارد؟ و در قسمتی از این فیلم توضیح می دهد که ممکن است ندانید چگونه الکتریسیته کار می کند اما با زدن کلید لامپ روشن می شود, قانون جذب و شفای امام رضا به همین صورت است, عده ای منکر می شوند چون هیچ کس نمیداند چه اتفاقی رخ میدهد, عده ای هم استفاده می کنند و بهره اش را می برند و با اطمینان از آن دفاع می کنند. چه اتفاقی رخ می دهد؟, به اعتقاد من درک این مهم هنوز در مرحله خردسالی است, هنگامی که کاملن روشن شود آنگاه می شود به طور قاطع در مورد آن نظر داد و بحث کرد. امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم شاد زی مهرافزون, شادیتان پایدار همچون کوه استوار بمان، ... همچون رعد بتاز، ... هراسی به خود راه مده، ... تا بوده همین بوده ...
|
|||
12-30-2011, 02:19 PM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
دقيقا همين جاست كه ما اشتباه ميكنيم.ببينيد بدن انسان طوري طراحي شده وطي ميليون ها سال تكامل يافته كه واقعا در شرايطي ميتونه معجزه كنه.والبته كليد اين معجزه هم تلقينه من مدتي هيپنوتيزم كار ميكردم واونجا بود كه فهميدم چقدر بدن انسان شگفت انگيزه و چقدر نسبت به تلقين حساس.شما اگه به ي درخت هم اعتقاد داشته باشي برات معجزه ميكنه فكر ميكنيد كساني كه به موش يا بت يا.. اعتقاد دارند ديوانه اند؟نه خير ولي ازش معجزه ديدند.چه معجزه اي؟ معجزه ذهن انسان من ي مدتي بدنسازي كار ميكردم روز اول ميله خالي هم نميتونستم بزنم ولي به جايي رسيدم كه 110 كيلو راحت پرس سينه ميزدم.چه جوري؟با تمرين و باور كه به جايي رسيدم كه باورم شد 110 كيلو هيچي نيست.متاسفانه شارلاتانهاي قانون جذب براي اثبات حرفشون از اين معجزات حرف ميزنند دوست من شفا يابي وجود داره حتي سرطان هم ميتونه شفا پيدا كنه شما ميتوني تو 100 سالگي دوباره دندون شيري در بياري.چرا؟چون تمام مواد لازم تو بدن وجود داره فقط بايد اون هرمون ترشح بشه يا شرايطش فراهم بشه اين اصلا ربطي به قانون جذب نداره.شما ميتوني رو مغز كسي از راه دور(تله پاتي) اثز بزاري كه بهت فكر كنه ولي نميتوني با تجسم خلاق كاري كني كه يكشبه از تو كه زشتي ي پرنسس بسازه.ميتوني كاري كني كه به دل بابات يا دوستت بيوفته كه بهت پول قرض بده ولي نميتوني كاري كني كه تو بانك برنده بشي.چرا چون بابات با سيستم مغزش كار ميكنه و مغز هم تحت تاثير تله پاتي ولي سيستم بانك با قانون احتمالات كار ميكنه.خيلي جالبه من خيلي دقت ميكنم كسايي كه تو بانك برنده ميشند يا ي جايي ي موفقيت شانسي به دست ميارند وقتي ازشون ميپرسند كه انتظار چنين چيزي را داشتي ميگه اصلا فكرشم نميكردم.خب معلومه اين بابا 1 دقيقه هم تجسم خلاق نكرده پس چه جوري برنده شده؟معلومه قانون احتمالات.قانون احتمالات يعني چي؟يعني اينكه تو يك مسابقه كه 100 نفر شركت كرده اند هر كدام 1درصد شانس برنده شدن دارند.بالاخره بايد يكي از اين 100 تا بنده بشه و ميشه حالا تو بشين صبح تا شب فكر كن آقا جون نميشه كه نميشه.اين بحث قانون جذب و اين تفكر مثبت واين سيلي كه را افتاده من اسمش را گذاشتم دين جديد قرن 21.ببخشيد تو محيط نت نميشه حرف زد.موفق باشيد
![]() 09364455049 |
|||
12-30-2011, 03:14 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
دو مساله وجود دارد, بدن انسان و قانون جذب
در مورد بدن انسان هیچ جای بحثی نیست, چون از لحاظ علمی هم ثابت شده, بارها هم عجایبی را دیده یا شنیده ایم, به عنوان نمونه همین مرتاضهای هندی که شگفت کارهایی رو انجام میدن. اما در مورد قانون جذب بحث کمی پیچیده تر است, یه موقع هست که میگی من اون ماشین تو بانک رو می خوام, اینجا ممکنه اسمهای برنده به نام تو نباشن, اما یه موقع میگی من می خوام به این هدف برسم و رسیدن به این آرزو رو در در پله بالایی ذهنت روشن نگاه داشتی و همه وقت درگیر این موضوعه, یه موقع با جرقه ای معادله برایت آشکارتر می شود, چطوری؟, ناخودآگاه ذهنت این مساله رو برات روشن تر کرده, یعنی راه رسیدن به این هدف رو برات میسر کرده و به قول معروف راه بلد شدی, به نظر من اصل قانون جذب اینه, یعنی تمام وقت درگیر بوده ای و اکنون شما به نتیجه رسیده ای. در جایی از فیلم میاد و در مورد بدست آوردن $100,000 صحبت می کنه و اون توضیح میده که در سی روز اول هیچ اتفاقی نیفتاد و به ناگاه زیر دوش حمام ایده ای به ذهنش می رسه, سپس شروع می کنه و نه صد هزار دلار بلکه نود و دو هزار دلار رو بدست میاره. به اعتقاد من مساله ذهنیت و قانون جذب اینگونه است, در واقع رسیدن به اهدافت در سایه جدیت و تلاش و عمل خودت امکان پذیر است و نه هیچ چیز دیگر ... آدینه تان شاد همچون کوه استوار بمان، ... همچون رعد بتاز، ... هراسی به خود راه مده، ... تا بوده همین بوده ...
|
|||
12-30-2011, 03:46 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
دقيقا 100 درصد باهات موافقم
![]() 09364455049 |
|||
12-31-2011, 01:17 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-31-2011 01:05 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #20
|
|||
|
|||
بحث جالبی است.
تجسم خلاق بخودی خود کاری انجام نمی دهد چون بتنهائی می شود رویا پروری و رویا , رویا باقی می ماند. نوشتن هدف - و بقیه موارد که یکی از موارد تجسم خلاق است. قضیه حساب احتمالات با کار روی مغز یک شخص کاملا فرق دارد. کار روی مغز شناخته شده است ولی در احتمالات و رسیدن یکی از موارد آن مثلا در بانک , مشکل وجود دارد. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
فایل صوتی خود هیپنوتیزم برای قانون جذب | pastil | 26 | 22,161 |
04-05-2019 03:56 PM آخرین ارسال: alialavi58 |
|
![]() |
آيا قانون جذب واقعيت دارد ؟ | دلشاد حسین پور | 2 | 6,790 |
05-02-2017 04:40 PM آخرین ارسال: itclink |
انتظار در قانون جذب | محسن دوستوندی | 6 | 2,144 |
04-30-2017 03:20 PM آخرین ارسال: fnazari |
|
![]() |
چگونه با استفاده از قانون جذب زندگی خود را دگر گون کنیم؟ | دلشاد حسین پور | 2 | 2,934 |
04-30-2017 03:18 PM آخرین ارسال: fnazari |
برای فعال شدن قانون جذب تا کجا باید ادامه دهیم؟ | abdolhossein | 13 | 5,364 |
04-30-2017 03:16 PM آخرین ارسال: fnazari |
|
وزن پول در ترازوی خوشبختی | کامیار کاظمی | 3 | 1,352 |
07-21-2014 06:15 PM آخرین ارسال: karafarin |
|
نسخه کامل چهار راه پولسازی | jentelman | 4 | 5,443 |
05-29-2014 06:44 PM آخرین ارسال: MARYAR |
|
![]() |
اگر قانون جذب واقعيت داشت ، پس چرا همه ی مردم از آن زندگی ای که در رویای خود دارند... | دلشاد حسین پور | 4 | 2,850 |
05-07-2014 10:38 PM آخرین ارسال: abdolhossein |
![]() |
لطفا قانون جذب را باور نكنيد ، زيرا ... | دلشاد حسین پور | 44 | 13,254 |
05-07-2014 10:27 PM آخرین ارسال: abdolhossein |
![]() |
رموز موفقیت استفان كاوی و نظر او در مورد قانون راز | MohamadMJ | 2 | 2,267 |
07-26-2013 09:32 AM آخرین ارسال: nima6286 |
![]() |
بر اساس قانون جذب ما چه کسانی را جذب میکنیم و یا چه کسانی جذب ما میشوند؟ | دلشاد حسین پور | 2 | 2,073 |
07-09-2013 09:29 PM آخرین ارسال: omid.monibi |
![]() |
طناب را رها نمي كني بعد مي گويي قانون جذب هيچ اثري ندارد | دلشاد حسین پور | 17 | 5,512 |
06-30-2013 08:21 PM آخرین ارسال: haman716 |
خاطرات قانون موفقیت در زندگی افراد | کامیار کاظمی | 15 | 6,745 |
06-22-2013 03:47 PM آخرین ارسال: alma |
|
موفقیت در 31 روز! | mjdehghani | 24 | 7,462 |
05-08-2013 01:41 AM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
وقتی من و آقای قربانیان هک را جذب میکنیم!! | کامیار کاظمی | 20 | 2,948 |
11-15-2012 12:09 AM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
خدا در توست | mteam | 5 | 1,547 |
04-29-2012 11:30 PM آخرین ارسال: MARYAR |
|
![]() |
براستي ! قانون جذب چگونه فعال مي شود ؟ | دلشاد حسین پور | 0 | 2,020 |
09-26-2011 08:06 PM آخرین ارسال: دلشاد حسین پور |
![]() |
اين قانون جذب چه اشکالي پيدا کرده، پس چرا آرزوهايم عملي نمي شوند | دلشاد حسین پور | 0 | 1,663 |
09-26-2011 08:03 PM آخرین ارسال: دلشاد حسین پور |
![]() |
مايكل لوسير و كليدهاي طلايي قانون جذب | دلشاد حسین پور | 0 | 4,890 |
09-26-2011 07:59 PM آخرین ارسال: دلشاد حسین پور |
![]() |
قانون جذب چيست؟ | دلشاد حسین پور | 0 | 1,629 |
09-26-2011 07:55 PM آخرین ارسال: دلشاد حسین پور |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: