ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
هفدهمین صندلی داغ(تولید و پرورش گل و گیاه زینتی و...) باحضور بهداد زمان کنونی: 09-24-2025, 07:26 PM |
|||||||
|
هفدهمین صندلی داغ(تولید و پرورش گل و گیاه زینتی و...) باحضور بهداد
|
11-26-2012, 01:02 PM
ارسال: #31
|
|||
|
|||
RE: هفدهمین صندلی داغ(تولید و پرورش گل و گیاه زینتی و...) باحضور بهداد
سلام آقا بهداد.
شما از بچگي به گل وگياه علاقه داشتيد؟ يعني در واقع اين علاقه ذاتي بوده يا اكتسابي بوده؟ |
|||
11-26-2012, 01:16 PM
ارسال: #32
|
|||
|
|||
ممکنه بفرمایید اگر کسی بخواد شروع کنه دقیقا باید از کجا شروع کنیم ؟
یا اگر خودتون تازه میخواستید این راه رو در پیش بگیرید از کجا شروع میکردید؟ ممنون اینکه جهان به کجا می رود نباید زیاد برایتان اهمیت داشته باشد بلکه آنچه مهم است این است که شما چه می خواهید و کجا می روید. |
|||
11-26-2012, 01:40 PM
ارسال: #33
|
|||
|
|||
جناب sedaybaran :
ميتونيد لطف كنيد اين فيلم ها را جايي اپلود كنيد تا ما هم بتونيم ازشون استفاده كنيم جواب = حجم این فیلمها زیاد هستند آپلودش زمان بر است و باید پریمیوم خریداری کنم تا آپلود کنم . کل DVD های راز 22 دی وی دی هستش . به تازگی شنیدم در جهان راز 16 هم منتشر شده . اگر خواستید بمن پیام خصوصی بزنید تا برایتان رایت کنم . ................................................................................................................... جناب alimardaniyan : 1 - اسلايد شما همون گياهان زينتي صحرايي ميشه؟ جواب = بله اسلاید شوی موزیکال زیباترین گل و گیاه زینتی فضای آزاد هستش . 2 - شما همه ي نمونه ها پرورش ميدين؟ جواب = بله عزیز تا 450 گونه ی گل را میتوانم ساپورت کنم . حدود 200 پایانه ی تولید گل در شمل زیر نظر خودم هستند که مشاوره رایگان میدهم . 3 - آگاو هم كار ميكنين؟ جواب = بله . آگاو هم جزو گیاهان صحرایی محسوب میشود . که موجود میباشد . این هم عکس این گل زیبا ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------- جناب amiryazdani138 : شما از بچگي به گل وگياه علاقه داشتيد؟ يعني در واقع اين علاقه ذاتي بوده يا اكتسابي بوده؟ جواب = از بچگی به طبیعت علاقه داشتم . اما وقتی بزرگتر شدم گرایش زیادی به جاهای بکر درون خودم دیدم که مسیر زندگی را تغییر داد . اما میتونه اکتسابی باشه . ------------------------------------------------------------------------------------------------ پرنسس صفدری : ممکنه بفرمایید اگر کسی بخواد شروع کنه دقیقا باید از کجا شروع کنیم ؟یا اگر خودتون تازه میخواستید این راه رو در پیش بگیرید از کجا شروع میکردید؟ جواب = شروع هر کاری مستلزم یک برنامه ریزی منظم است اگر بحث روی اقتصاد باشه قضیه فرق میکنه و اگر بحث حرفه باشه همه چیز متفاوت تر میشه . باید دید هدف از تولید چیه ؟؟؟؟؟؟؟ برای شروع حداقل باید هزار متر زمین برای تولید داشته باشیم تا بشه داخل آن فعالیت کرد . من خودم از 700 متر شروع کردم همه اون زمان مسخره ام میکردند که تو میخواهی در این متراژ در ایران قطب گل و گیاه بشی ؟ ؟ و ازاین قبیل حرفها . اما در این راستا کم کم پیش رفتم تا اینکه یک سرمایه گذار پیدا شد و با هم قرار دادی تنظیم کردیم و شروع به کار در متراژ هکتاری کردیم . این قضیه تا جایی ادامه پیدا کرد تا اینکه یک دختر آفریقایی تمایل به سرمایه گذاری در حدود 120 میلیارد تومان در این زمینه با من داشت و طی چندین جلسه نشست هنوز امید به انجام این قرارداد با ایده های عجیب دارم . شاید مطلع باشید در حال حاضر یکی از بزرگترین پرورش دهندگان گل و گیاه صحرایی در خاور میانه هستیم . همه چیز از ذهن شما آغاز می شود متراژ فقط یک عدد است . |
|||
11-26-2012, 02:11 PM
ارسال: #34
|
|||
|
|||
همه چیز از ذهن شما آغاز می شود متراژ فقط یک عدد است .
همه ما آدمها وقتی یک کار رو میخواهیم شروع کنیم اول طبق اعداد میخواهیم پیش بریم در صورتی که میتوانیم از کم شروع کرد. و دیوار ذهنی خود را بشکنیم. |
|||
11-26-2012, 02:27 PM
ارسال: #35
|
|||
|
|||
(11-26-2012 02:11 PM)soltan_sal نوشته شده توسط: همه چیز از ذهن شما آغاز می شود متراژ فقط یک عدد است . برای من اصلا متراژ ، پول سرمایه و چگونگی معنا نداشت . چون کارهای مهمتر از آن را داشتم . همه کار کرده بودم فقط مونده بود یک کار ( اقدام ) که آنرا هم انجام دادم . فقط اقدام است که همه چیز را تغییر میدهد و ترس را نابود می سازد . وقتی استارت زدم با لذت و عشق کار میکردم . یکسال کشید اولین اسپانسر مالی سراغم امد و کار را گسترش دادیم الان هم که اصلا نیازی به شخص من ندارند و کارشناسان مشغول ادامه ی پروژه هستند من فقط نظارت میکنم و از همه بیشتر لذت می برم . با سپاس |
|||
11-26-2012, 02:28 PM
ارسال: #36
|
|||
|
|||
معذرت ميخوام چند تا سوال داشتم گل وگياه صحرايي چرا توي شمال رشد ميكنه الان زمستون اونجا بايد سرد باشه و برف هم ميباره؟
من توي منطقه خودمون خواستم الوئه ورا پرورش بدم نشد زمستون همشون خشك شدن حتي روي همشون نايلون كشيده بودم. ميتونيد بفرماييد چي كار بايد ميكردم تا خشك نشه؟ منطقه شمال پر از گل و گياه هست چرا شما گياهان صحرايي انتخاب كرديد؟ ممنون تجارت یعنی پیدا کردن ادمهای خوب |
|||
11-26-2012, 02:41 PM
ارسال: #37
|
|||
|
|||
اين اسلايد پر از گياه هست ايا همشون داريد؟ پرورش ميديد؟
اسمشون ميتونيد بنويسيد تجارت یعنی پیدا کردن ادمهای خوب |
|||
11-26-2012, 02:42 PM
ارسال: #38
|
|||
|
|||
(11-26-2012 02:28 PM)sedaybaran نوشته شده توسط: معذرت ميخوام چند تا سوال داشتم گل وگياه صحرايي چرا توي شمال رشد ميكنه الان زمستون اونجا بايد سرد باشه و برف هم ميباره؟ خواهش میکنم گل های صحرایی حداقل دمای قابل تحملشان تا منفی 17 درجه سانتیگراد هستش خوب چرا که شمال رشد نکنه . فقط زمستان اگر کمی مراقبت ویزه کنید همه چیز حله . برای آلوئه ورا که درصد تحملش کمه باید زیر محفظه ی پلاستیک یا شاسی پرورش را در فصل سرما ادامه میدادید که از درجه مقاومتش نگذرد زیرا جزو گیاهانی است که مقاموتش نسبت به دیگر گلها کمتر است . با گرانتر شدن سوخت تصمیم به پرورش گرایش گیاهان صحرایی گرفتم . گیاهانی که هم در فضای آزاد و هم در منزل میتوان از آن استفاده کرد . تکثیرشان به دلیل نامحدود بودن مکان نگهداری ، سازگاری آسان با محیط ، طراوات طبیعی در اثر تماس با هوای آزاد ، تلفات و خسارات کمتر ، کمتر مصرف کردن انرژی در چرخه ی صنعت و ... از دلایل تمرکز ما روی اینگونه گیاهان بود و هست . |
|||
11-26-2012, 03:05 PM
ارسال: #39
|
|||
|
|||
منظورتون اين گياهان داخل اسلايد هست ميشه اونارو توي منطقه ما كه كوهستاني و سرد هست پرورش داد؟ (اذربايجان غربي)
اين گياهان بصورت تكي هم ميفروشيد؟ قيمتشون چقدر هست؟ اسمشون چيه؟ معذرت اينهمه سوال ميپرسم عاشق اين گياهان داخل اسلايد شدم واقعا زيبا هستن من داخل ايران تا به حال نديده بودم ميخوام اگه بشه چند نوعش پرورش بدم تجارت یعنی پیدا کردن ادمهای خوب |
|||
11-27-2012, 03:07 AM
ارسال: #40
|
|||
|
|||
(11-26-2012 03:05 PM)sedaybaran نوشته شده توسط: منظورتون اين گياهان داخل اسلايد هست ميشه اونارو توي منطقه ما كه كوهستاني و سرد هست پرورش داد؟ (اذربايجان غربي) بزارید خیالتونو راحت کنم هر گیاهی رو میشه هر جایی پرورش داد به شرطی که از شرایط مناسب زندگی اش اگاه باشید و ان شرایط رو برایش فراهم کنید حالا چه در گلخانه یا زیر پلاستیک یا هوای آزاد . راستش فروش به تعدادهای پایین در دستور کاری کارشناسان نیست اما اگر گونه ی خاصی در نظر دارید میشود از برخی نقاط تهران که آشنا هستند برای شما تهیه کنم . بستگی داره چه گلی باشه ما سه دسته گل زینتی از نظر قیمت داریم : 1 - قیمت عمومی ( پایین ) 2 - قیمت متوسط 3 - گلهای قیمت ارزش افزوده که سانتی خرید و فروش میشوند ( سانتی 10 الی 15 هزار تومان ) خوب اسم اسلاید روش هست اطلس رنگی گل و گیاه زینتی . بیاد هم زیبا باشند این حاصل کل تحقیقات من در طی 2 یا 3 سال بوده . هر گونه ای را خواستید من در خدمتم با سپاس علاقه شما ![]() ![]() ![]() |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
بیست و سومین صندلی داغ(پیمانکاری سرویس مدارس، مدیریت انبار و...) با حضور شهرزاد صدفی | Delta.H | 56 | 20,485 |
08-31-2013 05:53 PM آخرین ارسال: صدفی |
|
بیست و دومین صندلی داغ(بازاریابی و پخش - چاپ و تبلیغات و...) با حضور مهدی گل محمدی | Delta.H | 41 | 15,412 |
08-21-2013 03:09 PM آخرین ارسال: Delta.H |
|
بیست و یکمین صندلی داغ(فروش لباس، حسابداری، مهندسی عمران)با حضور محمد جواد دهقانی | Delta.H | 49 | 14,178 |
08-07-2013 08:18 AM آخرین ارسال: Delta.H |
|
"آغاز سومین دوره صندلی داغ میلیاردرها" | 3ObHaN | 9 | 2,935 |
07-27-2013 09:51 PM آخرین ارسال: Elixir |
|
بیستمین صندلی داغ(شرکت کامپیوتری، امنیت اطلاعات و... ) باحضور یوسف عزیزی | yu3f | 55 | 16,187 |
01-19-2013 07:48 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
هجدهمین صندلی داغ(لوازم یدکی اتومبیل - پخش مواد غذایی) باحضور فرهاد قربانی | مــجــیــנ | 24 | 7,953 |
12-15-2012 09:19 AM آخرین ارسال: کامیار کاظمی |
|
شانزدهمین صندلی داغ(خدمات فنی-تبلیغات-مشاور املاک و...) باحضور alimardaniyan | مــجــیــנ | 20 | 5,146 |
11-24-2012 11:15 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
پانزدهمین صندلی داغ(نقلیه ریلی) باحضور سعید محمدی | مــجــیــנ | 18 | 5,018 |
11-17-2012 10:00 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
چهاردهمین صندلی داغ(تبلیغات و مشاوره تبلیغاتی-برق ساختمان) باحضور mteam | مــجــیــנ | 17 | 5,763 |
11-10-2012 10:31 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
سیزدهمین صندلی داغ(بازاریابی-،پخش مواد غذایی و ...) باحضور mohajer.my | مــجــیــנ | 49 | 16,305 |
11-04-2012 07:03 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
سومین صندلی داغ شغل - فوت و فن نویسندگی و تولید نرم افزار | کامیار کاظمی | 4 | 3,520 |
11-02-2012 01:15 AM آخرین ارسال: بيلا بالا |
|
دوازدهمین صندلی داغ(تجارت خشکبار و مواد غذایی) باحضور mir abas | کامیار کاظمی | 26 | 8,778 |
10-27-2012 10:40 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
یازدهمین صندلی داغ(طراحی و گرافیک) باحضور mohammadshamosi | مــجــیــנ | 12 | 4,909 |
10-20-2012 10:01 AM آخرین ارسال: کامیار کاظمی |
|
دهمین صندلی داغ(آشنايي با آسانسور و مشاغل پيرامون آن) باحضور parsajoon | مــجــیــנ | 17 | 6,071 |
10-13-2012 07:41 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
مهمانان صندلی داغ آبان ماه | مــجــیــנ | 0 | 1,015 |
10-10-2012 08:10 PM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
نهمین صندلی داغ(نمایندگی بیمه) باحضور goldmen | مــجــیــנ | 27 | 8,688 |
10-06-2012 08:24 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
هشتمین صندلی داغ(معماری و دکوراسیون) باحضور خانم مهتاب | مــجــیــנ | 17 | 5,553 |
09-26-2012 06:56 PM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
هفتمین صندلی داغ(طراحی وب-کار در اینترنت-سئو،بهینه سازی وبسایت) باحضور MohamadMJ | مــجــیــנ | 39 | 10,738 |
09-22-2012 09:33 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
ششمین صندلی داغ-( تجارت،صادرات واردات،ترخیص کاری،نمایندگی های داخلی و خارجی)m_grate29 | مــجــیــנ | 41 | 11,875 |
09-16-2012 05:40 PM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
مهمانان صندلی داغ مهر ماه | مــجــیــנ | 2 | 1,201 |
09-12-2012 07:48 PM آخرین ارسال: mosafere55 |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان