ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
پنجمین صندلی داغ - ( متخصص امنیت شبکه - مشاوره IT - مدرس IT - مدیریت) زمان کنونی: 09-24-2025, 12:30 AM |
|||||||
|
پنجمین صندلی داغ - ( متخصص امنیت شبکه - مشاوره IT - مدرس IT - مدیریت)
|
04-16-2012, 08:56 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: پنجمین صندلی داغ - ( متخصص امنیت شبکه - مشاوره IT - مدرس IT - مدیریت)
سلام بر شما
والا راستشو بخواین من اعتقاد دارم تازه از بعد از ترم 4 داستان توی رشته های فنی شروع میشه اما تا الان شما باید برنامه سازی پیشرفته رو پاس کرده باشین پس قاعدتا الان با برنامه نویسی شی گرا اشنا شدین خب تا الان برداشتتون چی بود ؟؟؟ ایا تا الان متوجه شدین به چه گرایشی علاقه دارین ؟؟؟ رشته ای تی (رشته شما ) یکم رویکرد مدیریتی داره درس زبان ماشین رو ندارید و مهندسی نرم افزار 2 رو هم ندارید در مقایسه با مهندسی نرم افزار و گمونم به جای ریاضیات مهندسی اقتصاد مهندسی دارید یکجورایی در مقطع کارشناسی همه این رشته ها شبیه هستن اما چه درسهایی مهمه والا به نظر من همه شیرین هستن اما پایگاه داده و ساختمان داده - طراحی الگوریتم - زبان ماشین - اسمبلی - برنامه سازی پیشرفته و مهندسی نرم افزار درسهای مورد علاقه من هستن اینقدر این دروس رو دوستشون دارم که همه مراجعشونو بارها خوندم و حتی ویدیوهای اکثر دانشگاه ها رو دیدم و بارها رفع اشکال کردم در حد توانم توصیه من به شما اینه که با عشق این دروس رو بخونید خیلی از این دروس رو در مباحث پیشرفته تازه میفهمید به چه درد میخوره مثلا فیزیک 2 یا معادلات کاربرد زیادی در بعضی شاخه های انفورماتیک دارند پس فعلا توصیه من اینه که تو روخدا برای نمره درس نخونید و درسهارو یاد بگیرید کتابهای اقای قمی رو خواهشا نخونید و رو بیارید به منابع اصلی زبان زبان زبان زبان و باز هم زبان زبانتونو تقویت کنید چون به نظر من در رشته ای تی عدم توانایی در زبان انگلیسی حکم مرگ رو برا متخصصین داره (من اعتقاد دارم برا هر رشته ای زبان لازمه اما برا ای تی واجبه ) اگر زبانتون ضعیفه اوایل توی خوندن کتاب های رفرنس مشکل دارین اما یواش یواش راه میوفتین یادتون باشه : رهرو ان نیست که گه تند و گهی خسته رود ..... رهرو انست که اهسته و پیوسته رود ) پس صبر داشته باشین یادتون نره اول علاقه تون روز بروز به این رشته زیاد کنید ( مقالات متفاوت بخونید - توی سایتهای مختلف بچرخید و در کل بروز باشید ) سپس درسهارو در دانشگاه با عشق بخونید ببینید یواش یواش علاقه تون به چی هست طراحی وب -برنامه نویسی - برنامه نویسی تحت وب -- برنامه نویسی پایگاه داده - شبکه - امنیت شبکه بنده اینجا هستم و کمکتون میکنم تا جایی که بتونم پیروز باشید اشکی که هنگام شکست میریزیم عرقیست که هنگام تلاش نریختیم !!! |
|||
04-17-2012, 09:19 AM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
خوبه بچه ها نسبتا صندلي رو داغ كردن
اكثرا سوال هاي كاري پرسيدن....... ولي سوال هاي من شخصي هست....شرمنده ديگه تا جايي كه يادم هست كسي از خودت چيزي نپرسيده يك مختصر توضيح بدي خودتو ازخانواده ات راضي هستي؟ اگر توانايي انتخاب خانواده رو داشتي باز اين خانواده رو انتخاب ميكردي؟ يا يكي ديگه؟چرا؟ ازخودت چي راضي هستي؟ چقدر؟ چرا؟ بچگيت چطور گذشت؟ روياي نوجواني يا جوانيت چي بود؟ بهشون رسيدي؟ يا تغيير دادي؟ بچه بودي دوست داشتي خلبان يا پزشك بشي؟ الان كه بچه هارو ميبيني حصسرت بچگيتو ميخوري؟ تابحال حصرت چيزي روخوردي؟ ازمحل سكونتت راضي هستي؟ دوست داري كجا زندگي كني؟(( شهر .كشور..منطقه يا هرچيز ديگر هست بگو) الان اختيار تام داري هركار دوست داري انجام بدي......چي انتخاب ميكني؟ چرا؟ درچه حد؟ براي خواسته هات چقدر تلاش ميكني؟ كافيه؟ بيشترش هم ميكني؟ اخرين بار كه خدارا شكر كردي كي بود؟ بخاطر چي؟ اخرين بار كه از دست خدا ناراحت بودي كي بود؟ بخاطر چي؟ از دست ادم ها ناراحت ميشي؟ كي بيشتر؟ همكار دوست داري داشته باشي؟ چرا؟ چطورهمكاري؟ عاشق شدي؟ عاشق چي؟ شكت بخوري تو كارت اولين واكنشت؟ بعد چه ميكني با اون كار شكست خورده ات؟ پيروز بشي تو كارت اولين واكنشت؟ بعد چه كارميكني با اون كار پيروز شده ات؟ دوست داري هميشه كي كنارت باشه؟ كي بهت بيشتري علاقه و انگيزه ميده؟ كي بيشترين ياس ونا اميدي؟ شب ها خوب ميخوابي؟ اخرين خوابي كه ديدي كي بود؟ چي بود؟ رويا پردازي ميكني؟ اكثرا چه نوع رويايي؟ زندگي و روزگار بنظرت چطور هست؟ بهترين كاري كه تابحال انجام دادي؟ بهترين كاري كه براي كسي انجام دادي؟ بهترين كاري كه برات انجام دادن؟ موارد بالا بدترين هم بگو هفته اي چقدر استراحت ميكني؟ باخودتم خلوت ميكني؟ كجا؟ فعلا يادم نميادباز اگر زمان صندلي تمديد شد باز مي پرسم |
|||
04-17-2012, 04:24 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-17-2012 04:26 PM، توسط Suma.)
ارسال: #13
|
|||
|
|||
سلام قربان
![]() ازخانواده ات راضي هستي؟ اره خیلی راضی هستم - شاید بهترین چیزی که خدا بهم داده همین خانواده خوب هستش اگر توانايي انتخاب خانواده رو داشتي باز اين خانواده رو انتخاب ميكردي؟ يا يكي ديگه؟چرا؟ والا این سوال یکجوریه ... اخه هیچوقت انسان نمیتونه خانواده خودش رو خودش انتخاب کنه .. اما میتونه یک خانواده خوب بسازه که شاید همین خانواده خوبی که من میسازم بعدها برا فرزند من یک چیز کامل نباشه اما من این خانواده ای که توش به دنیا امدم رو خیلی دوست دارم ازخودت چي راضي هستي؟ چقدر؟ چرا؟ از خودم خیلی نه اعتقاد دارم میتونم خیلی خیلی بهتر باشم بخوام نمره بدم 60 میدم میدونی سیستم من اینجوریه که همیشه در جایی که هستم بین 10 تای اول هستم یعنی حاضر نیستم به خودم سختی بدم که بشم 1 اما باید اینو درستش کنم بچگيت چطور گذشت؟ بچگی من من بچگیم با هم سن و سالهای خودم نگذشت واسه همین دوستی نداشتم اون موقعها لکنت زبان داشتم پس همه عذاب و اذیتهام در خونه بود چون مسخرم میکردن وقتی زبونم میگرفت حتی توی مدرسه یادمه خیلی رنج میکشیدم از این ماجرا اما از دوران راهنمایی اروم اروم از بین رفت به حدی که الان چیزی دیگه ازش نمونده روياي نوجواني يا جوانيت چي بود؟ رویای نوجوانیم دکتر شدن بود – اما هیچوقت بهش نرسیدم چون کلا از رشته تجربی متنفر بودم بهشون رسيدي؟ يا تغيير دادي؟ بالا گفتم بچه بودي دوست داشتي خلبان يا پزشك بشي؟ خلبان هنوزم دوست دارم بشم ... در اولین فرصت حتما یک گواهینامه خواهم گرفت (اصلا جزو برنا مه هام هستش ) الان كه بچه هارو ميبيني حصسرت بچگيتو ميخوري؟ الان نه چون بچگی خودم خوب گذشت ... دوستهام همه فامیل بودن و همه هم ازم بزرگتر ... شاید همین اتفاقات باعث شد همیشه فکرهام بزرگتر از خودم باشه تابحال حصرت چيزي روخوردي؟ اره اما نمیگم چی ... خیلی خیلی هم حسرت داشتنشو دارم ازمحل سكونتت راضي هستي؟ خیلی این منطقه رو 19 ساله دوست دارم ![]() دوست داري كجا زندگي كني؟(( شهر .كشور..منطقه يا هرچيز ديگر هست بگو) ملبورن – استرالیا (برنامه ام هم هست که برم ایشالا اگر همه چیز درست در بیاد ) الان اختيار تام داري هركار دوست داري انجام بدي......چي انتخاب ميكني؟ چرا؟ درچه حد؟ اره – کلا همیشه من توی کارهام اختیار تام داشتم .. اما عاشق مشورت هستم ... قدیما با پدرم در مورد همه چیز مشورت میکردم الان با همه مشورت میکنم براي خواسته هات چقدر تلاش ميكني؟ كافيه؟ بيشترش هم ميكني؟ بالا گفتم تلاشمو میکنم اما راضی نیستم ... چون همه توانمو بکار نمیبرم .. اما تصمیم دارم یکم به خودم سختی بدم و از همه 100 درصد توانم استفاده کنم اخرين بار كه خدارا شكر كردي كي بود؟ بخاطر چي؟ یکی از کارهایی که شدیدا بهش اعتقاد دارم شکر خداست بخاطر همه چیزای خوبی که بهم داده اخرین بار هم همین دیشب بود هرشب قبل از خواب ازش تشکر میکنم بابت همه خوبیهاش اخرين بار كه از دست خدا ناراحت بودي كي بود؟ بخاطر چي؟ 11 سال پیش - اما بعدش سریع باهم اشتی کردیم از دست ادم ها ناراحت ميشي؟ كي بيشتر؟ خیلی کم ناراحت میشم فقط در صورت خیانت از دست مردم ناراحت میشم و دو رویی اونم رابطمو باهاشون قطع میکنم اما ته دلم میبخشمشون همكار دوست داري داشته باشي؟ چرا؟ چطورهمكاري؟ خیلی دوست دارم اما تا الان خیلی ضربه خوردم از همکار عاشق شدي؟ عاشق چي؟ الان که عاشق خانواده ام هستم – عاشق کارم – عاشق دوستان گلم اینجا یک کلام عاشق این دنیای قشنگ شكت بخوري تو كارت اولين واكنشت؟ بعد چه ميكني با اون كار شكست خورده ات؟ خیلی ناراحت میشم – اما بعد میشینم به علتش فکر میکنم و در دفترم مینویسم علتهارو تا دیگه تکرار نشه پيروز بشي تو كارت اولين واكنشت؟ بعد چه كارميكني با اون كار پيروز شده ات؟ برا خودم جایزه های خیلی خیلی خوب میخرم به خانواده و همه کسایی هم که در اون پیر.زی سهیم بودن پاداش میدم در حد توانم دوست داري هميشه كي كنارت باشه؟ خدا كي بهت بيشتري علاقه و انگيزه ميده؟ خدا كي بيشترين ياس ونا اميدي؟ متاسفانه من بسیار ادم منطقی هستم و همین منطق خیلی جاها نمیزاره خیلی کارهارو انجام بدم شاید بعضی وقتها بزرگترین مقصر همین اقای منطق باشن شب ها خوب ميخوابي؟ بدک نیست – اخیرا خوابم نامنظم شده – علتشم بیماریم بود که باید قرصهای مسکن میخوردم و کلا سیستم خوابمو بهم ریخت ... دارم اروم اروم درستش میکنم اخرين خوابي كه ديدي كي بود؟ چي بود؟ یادم نمیاد رويا پردازي ميكني؟ اكثرا چه نوع رويايي؟ کم وبیش خیلی قوی نیستم در این مورد باید روش کار کنم زندگي و روزگار بنظرت چطور هست؟ عالی – همه چیز خوبه فعلا بهترين كاري كه تابحال انجام دادي؟ خیلی خیلی خصوصیه ... اما کاری بود که هر وقت بهش فکر میکنم خوشحالم میکنه و بازم میخوام انجام بدم اگر خدا بخواد بهترين كاري كه براي كسي انجام دادي؟ همون بالایی هست بهترين كاري كه برات انجام دادن؟ والا بهترین خیلی بوده موارد بالا بدترين هم بگو بیخیال شو ![]() هفته اي چقدر استراحت ميكني؟ الان در استراحتم چون فعلا داریم اماده میشیم برا کلاسهای تابستون باخودتم خلوت ميكني؟ كجا؟ اره اکثر شبها تا دیروقت فعلا يادم نميادباز اگر زمان صندلي تمديد شد باز مي پرسم صندلی که وقتش 6 ماهیه تموم شده اما شما بپرس ولی بیشتر شغلی بپرس که به دوستانی که میخونن کمک بشه نمیدونم اقا کامیار صلاح میدونن تمدید کنن ... من در خدمتم اشکی که هنگام شکست میریزیم عرقیست که هنگام تلاش نریختیم !!! |
|||
04-17-2012, 05:36 PM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
(04-16-2012 08:56 PM)Suma نوشته شده توسط: سلام بر شما از تجارت الکترونیک بیشتر خوشم میاد ![]() نباید ببینی تا باور کنی... باید باور کنی تا ببینی... ![]() |
|||
04-18-2012, 09:35 AM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
اينطور صندلي ها از ديد من نبايد همش كاري يا يك موضوع خاص باشد
اگر به سوال هاي شخصي كه پرسيدم توجه كنند دوستان يك جوراري با عقايد وتفكر شما آشنا شدن .......هم ميشه گفت هر انسان با هر عقيده وتفكر ميتواند موفق باشد وهم شما نسبتا بعضي از مشكلات خودتون روبيان كردين كه براي دوستان خيلي پيش مياد يكي آقاي منطق يكي اينكه وقتي جزو 10 نفر هستي براي اول بودن ديگر تلاش نميكني يا موفقيت كار در كنار يك خانواده زيبا وگرم داشتن عاشق كار وخانواده هم زمان بودن و.... دركل من خيلي چيزها ياد گرفتيم ازشما هم متشكرم كه پاسخگو بودين |
|||
04-18-2012, 06:16 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
(04-17-2012 05:36 PM)sherafati نوشته شده توسط: [quote='Suma' pid='25364' dateline='1334593597'] برا این گرایش که ما اینجا استادشو داریم / من توی کارشون با اجازتون دخالت نمیکنم و میتونید از معاون محترم سایت کمک بگیرید اما گرایش عالی هست (04-18-2012 09:35 AM)goldmen نوشته شده توسط: اينطور صندلي ها از ديد من نبايد همش كاري يا يك موضوع خاص باشد دوست گلم از من ناراحت نشده باشی یکدفعه من شما 2000 تا سوال دیگر هم بپرسید درخدمتم و درست میفرمایید ... دوستان با این عقاید اشنا شدن .. اما گفتم شاید دیگر دوستان که اینجارو میخونند خوششون نیاد ضمن اینکه من شدیدا (تاکید دارم روی این شدیدا ) ادم شوخ طبعی هستم پس یک جاهایی توی جوابهام با شما شوخی کردم امیدوارم بهتون برنخورده باشه و اگر بهتون بر خورد من رسما عذر خواهی میکنم دوستتون دارم دوست من ![]() ![]() ![]() ![]() اشکی که هنگام شکست میریزیم عرقیست که هنگام تلاش نریختیم !!! |
|||
04-18-2012, 06:25 PM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
وقتی شما 20سالتون بود ایا زمان حال را برنامه ریزی میکردین؟
نباید ببینی تا باور کنی... باید باور کنی تا ببینی... ![]() |
|||
04-18-2012, 06:41 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-18-2012 06:44 PM، توسط Suma.)
ارسال: #18
|
|||
|
|||
خیلی زودتر از 20 سالگی برنامه ریزی میکردم ... الان هم برای حداقل 10 سال اینده خودم دارم اینکارو میکنم
حتی توی سنین 17 تا 20 خیلی از مدارک بین المللی رو گرفتم البته من اویل علاقم به کامپیوتر بود و رشته معماری (یعنی میخواستم معماری بخونم در کنارش هم ای تی رو بصورت حرفه ای ) اون موقع ها جوان بودم و نمیدونستم با یک دست نمیشه دو تا هندونه رو برداشت (یکی نیست بگه نیست الان خیلی سنت بالاست ![]() هم ای تی رو دوست داشتم و بخاطر شغل پدر معماری رو بنا به دلایلی معماری کنار رفت و موند همون ای تی البته الان هم عاشق هنر هستم ولی خداوند مسیرمو عوض کرد و من رفتم داخل بحث ای تی فقط ولی هنوزم معماری رو دوست دارم اما الان در حد یک رشته که ازش لذت میبرم نه اینکه بخوام یکروزی به درس خوندن توی این رشته فکر کنم این داستان برا پزشکی هم وجود داره از بچگی عشق دکتری داشتم اما بعد که بزرگ شدم دیدم بابا پزشکی از دور رشته خوبیه و کلا من با رشته تجربی جور در نمیام برنامه های کوتاه مدت 6 ماهه - میان مدت 2 تا 3 ساله و دراز مدت برای این رشته شما هم از الان باید برنامه ریزی کنید مثلا برای تجارت الکترونیک شما همون زبان که گفتم - طراحی سایت - مباحث مدیریتی و .... رو از الان شروع کنید چون اینجا یک متخصص ارشد تجارت الکترونیک داریم و من هم زیاد توی این رشته تخصص ندارم ... در مورد تجارت الکترونیک اصلا بحث نمیکنم اما این مباحثی که گفتم رو شروع کنید پیروز باشید اشکی که هنگام شکست میریزیم عرقیست که هنگام تلاش نریختیم !!! |
|||
04-18-2012, 06:54 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
(04-18-2012 06:16 PM)Suma نوشته شده توسط:(04-16-2012 08:56 PM)Suma نوشته شده توسط: [quote='goldmen' pid='25577' dateline='1334725519'] این چه حرفیه مهندس.........چرا ناراحت بشم.......حرفشما متین ودرست بود.....من هدفم خودم رو شرح دادم ازاینکه سوال های شخصی پرسیدم........ خدا کلی چیز بهم داده یکی جنبه بالاست.....راحت باشین با چند تا شوخی ناراحت که نمیشم حتی خوشحالم می شوم........ درزندگیتون وآینده زیباتون حسابی موفق باشین |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
بیست و سومین صندلی داغ(پیمانکاری سرویس مدارس، مدیریت انبار و...) با حضور شهرزاد صدفی | Delta.H | 56 | 20,414 |
08-31-2013 05:53 PM آخرین ارسال: صدفی |
|
بیست و دومین صندلی داغ(بازاریابی و پخش - چاپ و تبلیغات و...) با حضور مهدی گل محمدی | Delta.H | 41 | 15,367 |
08-21-2013 03:09 PM آخرین ارسال: Delta.H |
|
بیست و یکمین صندلی داغ(فروش لباس، حسابداری، مهندسی عمران)با حضور محمد جواد دهقانی | Delta.H | 49 | 14,133 |
08-07-2013 08:18 AM آخرین ارسال: Delta.H |
|
"آغاز سومین دوره صندلی داغ میلیاردرها" | 3ObHaN | 9 | 2,925 |
07-27-2013 09:51 PM آخرین ارسال: Elixir |
|
بیستمین صندلی داغ(شرکت کامپیوتری، امنیت اطلاعات و... ) باحضور یوسف عزیزی | yu3f | 55 | 16,137 |
01-19-2013 07:48 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
هجدهمین صندلی داغ(لوازم یدکی اتومبیل - پخش مواد غذایی) باحضور فرهاد قربانی | مــجــیــנ | 24 | 7,929 |
12-15-2012 09:19 AM آخرین ارسال: کامیار کاظمی |
|
هفدهمین صندلی داغ(تولید و پرورش گل و گیاه زینتی و...) باحضور بهداد | مــجــیــנ | 59 | 14,802 |
12-01-2012 11:01 AM آخرین ارسال: کامیار کاظمی |
|
شانزدهمین صندلی داغ(خدمات فنی-تبلیغات-مشاور املاک و...) باحضور alimardaniyan | مــجــیــנ | 20 | 5,138 |
11-24-2012 11:15 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
پانزدهمین صندلی داغ(نقلیه ریلی) باحضور سعید محمدی | مــجــیــנ | 18 | 5,011 |
11-17-2012 10:00 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
چهاردهمین صندلی داغ(تبلیغات و مشاوره تبلیغاتی-برق ساختمان) باحضور mteam | مــجــیــנ | 17 | 5,740 |
11-10-2012 10:31 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
سیزدهمین صندلی داغ(بازاریابی-،پخش مواد غذایی و ...) باحضور mohajer.my | مــجــیــנ | 49 | 16,239 |
11-04-2012 07:03 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
سومین صندلی داغ شغل - فوت و فن نویسندگی و تولید نرم افزار | کامیار کاظمی | 4 | 3,514 |
11-02-2012 01:15 AM آخرین ارسال: بيلا بالا |
|
دوازدهمین صندلی داغ(تجارت خشکبار و مواد غذایی) باحضور mir abas | کامیار کاظمی | 26 | 8,737 |
10-27-2012 10:40 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
یازدهمین صندلی داغ(طراحی و گرافیک) باحضور mohammadshamosi | مــجــیــנ | 12 | 4,898 |
10-20-2012 10:01 AM آخرین ارسال: کامیار کاظمی |
|
دهمین صندلی داغ(آشنايي با آسانسور و مشاغل پيرامون آن) باحضور parsajoon | مــجــیــנ | 17 | 6,055 |
10-13-2012 07:41 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
مهمانان صندلی داغ آبان ماه | مــجــیــנ | 0 | 1,013 |
10-10-2012 08:10 PM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
نهمین صندلی داغ(نمایندگی بیمه) باحضور goldmen | مــجــیــנ | 27 | 8,685 |
10-06-2012 08:24 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
هشتمین صندلی داغ(معماری و دکوراسیون) باحضور خانم مهتاب | مــجــیــנ | 17 | 5,541 |
09-26-2012 06:56 PM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
هفتمین صندلی داغ(طراحی وب-کار در اینترنت-سئو،بهینه سازی وبسایت) باحضور MohamadMJ | مــجــیــנ | 39 | 10,693 |
09-22-2012 09:33 AM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
|
ششمین صندلی داغ-( تجارت،صادرات واردات،ترخیص کاری،نمایندگی های داخلی و خارجی)m_grate29 | مــجــیــנ | 41 | 11,820 |
09-16-2012 05:40 PM آخرین ارسال: مــجــیــנ |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: